Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 21 martie 2015

Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 21 martie 2015Urmeaza o Gala Saptamanala de pomina! Veti fi martorii unor descoperiri incendiare! Trecutul zbuciumat al Anei iese la iveala! Cum au petrecut baietii alaturi de trei dive sexy ale showbiz-ului romanesc? Au fetele motive intemeiate sa fie suparate pe iubitii lor? Aflati raspunsul la aceste intrebari, dar si multe alte dezvaluiri incredibile, astazi, de la ora 14:00 si 17:00!

Daca ati ratat Gala Saptamanala Mireasa Pentru Fiul Meu din 21 martie 2015 de la ora 14:00 si 17:00 o puteti urmari si pe siteul oficial antena 1, antena play. A doua proba „ametit dupa tine” a fost ceva mai dificila. Dupa ce au fost ametiti cu scaului ei trebuiau sa se ridice rapid si sa ia o tava cu trei pahare de la iubita lui, apoi sa mearga sa umple un bol cu apa.

La ultima proba s-au confruntat Danut si Carmen cu Radu si Andrada. Legati la ochi, baietii s-au lasat condusi de indicatiile date de iubitele lor. Castigatorii probei si totodata ai concursului au fost Danut si Carmen care au scos un timp mai bun, doua minute si 36 de secunde.

Dupa concurs au urmat nominalizarile. Primele patru fete din clasament au fost protejate: Elly, Andrada, Cristiana si Carmen. In ceea ce priveste clasamentul baietilor, primii trei in preferintele celor de acasa au fost: Cristian, Radu si Marian. Acestia au trebuit sa protejeze un concurent din ceilalti care nu au fost protejati. De comun acord ei l-au ales pe Teodor. Fiindca la fete, Ana a strans cele mai multe nominalizari, 8, iar la baieti Nicolae impreuna cu mama lui au fost cei mai nominalizari, primind 5 voturi, au intrat in cursa de eliminare. Telespectatorii vor avea la dispozitie o saptamana pentru a vota sa ramana sau sa plece.

Mamele mai multor fete au pasit in platou si au spus ca vor convietui cu fiicele lor cateva zile. In concurs continua sa se intample premiere. La mame li s-a propus daca doresc sa devina concurente alaturi de fiicele lor pana in finala.

Au vrut sa faca pace, dar conflictul a continuat! Mioara, Laurica si Maria nu au reusit sa ajunga la un numitor comun. Ambele mame si-au aruncat una asupra celeilalte vina de a-i fi despartit. A fost implicarea celor doua mame decisiva pentru esecul relatiei dintre cei doi? Matusa lui Nicolae acuza: Laurica nu s-a purtat fata de nepotul meu asa cum trebuie sa o faca o iubita. Lavinia: „Pentru doamna Maria este mai important concursul decat fericirea propriului fiu!”

Sfatul mamei lui Elly catre fiica ei, dupa ce a vazut imaginile de la petrecerea baietilor cu cele 3 dive senzuale: „Ori il iei pe Cristian asa cum este, ori il lasi! Mi s-a parut ca a dansat provocator, mai ales ca stia ca este filmat!”

Trecutul famaliei sale a urmarit-o pe Ana pana in prezent. Intrebari despre tatal ei i-au umbrit gandurile. Ana: „Vreau sa-l intreb pe tatal meu de ce nu mi-a mai dat niciun semn de viata!” Cautarile echipei MPFM au avut succes. Tatal Anei a fost gasit!

Tatal Anei: „Fiica mea are dreptate, am neglijat-o, dar si mama ei are o parte din vina!” Ana catre tatal ei: „Toata viata mi-ai intors spatele!

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: