Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 21 septembrie 2013

Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 21 septembrie 2013Astazi, de la ora 14:00, aflati cu ce situatii s-au confruntat in aceste zile mamele, fetele si baietii, ce amploare au luat divergentele dintre ei, dar si cum au reusit sa treaca peste momentele tensionate ce au periclitat linistea ambelor case!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 21 septembrie 2013, de la ora 14:00 si 17:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay.ro. Ceilalti baieti sunt de parere ca George nu ar trebui sa mai spere la o relatie cu Edit, pentru ca aceasta nu il place. Laurentiu si Marianita au format primul cuplu din competitie. Maria si Virginia au avut o discutie in contradictoriu din cauza nerespectarii programului de somn. George isi simte mama tensionata, iar aceasta spune ca se simte singura, desi cateva fete ii sunt apropiate. Intre Daniela, Alin, Iuliana si Traian a izbucnit un conflict puternic. Cele doua familii se acuza reciproc de invidie.

Constantina a fost foarte afectata de faptul ca baietii au judecat-o dur intr-o emisiune de saptamana aceasta. Ea a negat spusele lui Robert, cum ca i-ar fi spus ca se afla pe lista ei de preferati. In urma vizionarii materialului, s-au adeverit cele spuse de Robert, iar Constantina a explicat ca a spus-o ironic sau in gluma. Andrei a fost deranjat de impertinenta lui Laurentiu. Cei doi au fost pusi fata in fata, dar nu au ajuns la un numitor comun, ci au hotarat sa se ignore deoarece au opinii total diferite, desi, pana acum, se credeau foarte apropiati.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?
sursa: a1.ro

Articole asemanatoare: