Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 februarie 2014

Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 februarie 2014Urmeaza o Finala Saptamanala ce sta sub semnul schimbarii! In timp ce unii vor avea emotii pentru siguranta lor in competitie, altii vor pasi pentru prima data pragul Casei „Mireasa pentru fiul meu”! Urmariti o Finala in care emotiile vor creste la cote maxime iar conflictele dintre concurenti vor fi pe masura, astazi, de la ora 14:00!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 februarie 2014, de la ora 14:00 si 17:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay.ro. Iata un mic rezumat aici:

In aceasta saptamana cele trei echipe au desfasurat proba „mobilierul”, care a fost castigata de Echipa Verde. Doamna Maria a acceptat cu greu ca echipa ei a pierdut totodata si dreptul de a vorbi la telefon cu familia. Andrei si partenera lui au primit sfaturi si incurajari de a ramane in continuare in concurs de dragul la cei dragi. Mama si bunica lui Andrei au venit in platou si si-au spus parerea despre conflictul dintre fiul lor si Bogdan, cat si despre Oana.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: