Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 februarie 2014

Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 februarie 2014Urmeaza o Finala Saptamanala ce sta sub semnul schimbarii! In timp ce unii vor avea emotii pentru siguranta lor in competitie, altii vor pasi pentru prima data pragul Casei „Mireasa pentru fiul meu”! Urmariti o Finala in care emotiile vor creste la cote maxime iar conflictele dintre concurenti vor fi pe masura, astazi, de la ora 14:00!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 februarie 2014, de la ora 14:00 si 17:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay.ro. Iata un mic rezumat aici:

In aceasta saptamana cele trei echipe au desfasurat proba „mobilierul”, care a fost castigata de Echipa Verde. Doamna Maria a acceptat cu greu ca echipa ei a pierdut totodata si dreptul de a vorbi la telefon cu familia. Andrei si partenera lui au primit sfaturi si incurajari de a ramane in continuare in concurs de dragul la cei dragi. Mama si bunica lui Andrei au venit in platou si si-au spus parerea despre conflictul dintre fiul lor si Bogdan, cat si despre Oana.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare:

loading...

Lasa o parere

81 Comentarii

  1. Buna seara!
    In primul rand vreau sa precizez ca nu imi place Oana…dar m-am saturat sa fie criticat dansul ei „lasciv,vulgar”.As dori s-o intrebati pe Cristina, cu ce s-a ocupat prietena ei cea mai buna (Alexandra Stanciu)inainte de a termina postliceala.Mergand pe principiul „spune-mi cu cine umbli, ca sa-ti spun cine esti”, tin sa precizez ca a fost stripteuza (nu stiu sa va spun exact localul).Stiu foarte multe despre ele…Alexandra Stanciu locuieste in Buc. mai exact pe Stefan Cel Mare, a terminat Sc.Postliceala Sanitara „Fundeni”, impreuna cu sora Cristinei (Petre Alexandra Roxana).Atunci stam si noi si ne intrebam de ce Cristina face acum pe investigatorul, criticand-o pe Oana…sa-si critice propria „cea mai buna prietena” si apoi sa comenteze de alte fete. Urat…Pacat sa esti o fata frumoasa si inteligenta, dar nu si sincera.Nu incercati sa pareti ceea ce nu sunteti!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *