Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 martie 2014

Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 martie 2014Va asteapta o Gala Saptamanala plina de suspans, provocari si momente de maxima intensitate! Prin ce evenimente au trecut cei din casa in aceasta saptamana? Cine este fata despre care se spune ca ascunde un trecut necurat? Concurentii s-au apropiat cu un pas de castigarea masinii. Nominalizarile continua. Cine va intra in cursa spre eliminare. Conflicte de proportii si intrigi neasteptate va vor tine conectati cu pulsul celor mai recente evenimente din Casa „Mireasa pentru fiul meu”, astazi, de la ora 14:00!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 martie 2014, de la ora 14:00 si 17:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay.ro. Iata un mic rezumat aici:

Echipa verde a castigat proba „traseul cu obstacole”, de saptamana aceasta. Alin: „Am fost dezamagit de implicarea unor colegi de echipa!”
Drept premiu, castigatorii au vorbit la telefon cu cei din familie. Tatal lui Traian l-a sfatuit sa acorde mai multa importanta relatiei cu iubita lui, decat prieteniei cu Andrei.
Corina a banuit-o pe Georgiana ca ar fi atrasa de iubitul ei: „Laur a pus paie pe foc cand l-a indemnat pe Traian sa-i cante Georgianei!”

Laura, i-a replicat acesteia ca cine este gelos, inseamna ca nu este sigur pe el.
Georgeta, mama Florinei, a venit in platou pentru a-si sustine fiica in fata fetelor care i-au adus anumite acuzatii. Ea este de parere ca iubitul acesteia incearca sa o influenteze intr-un mod negativ.
Oana: „Mi s-a spus ca Laur inca are sentimente pentru mine si ma asteapta, dar nu voi forma un cuplu cu el!”
Georgiana a sustinut ca acesta i-a marturisit ca nu simte nimic pentru Florina si o asteapta pe Oana sa se hotarasca.
Georgeta: „Se vede clar ca Laur se uita dupa alte fete!” La o iesire la medic, Liliana, mama lui Laur, i-a spus: „Florina nu stie nimic despre viata, e prea mititica!”
Ionela, sora lui Viorel, a venit in emisiune si a spus ca cei doi sunt la inceput si ar trebui sa lase fiecare de la el.

Oana a iesit Mireasa Saptamanii pentru a doua oara consecutiv. Aurelian si Georgiana au intrat in cursa spre eliminare!

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: