Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 noiembrie 2014

Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 noiembrie 2014Descoperiti concluziile disputelor ce au tulburat linistea casei. Dar nu numai atat, pentru ca decizii grele ii asteapta pe concurenti. Se vor impaca sau vor deveni rivali. Vor rezista cuplurile in fata incercarilor sau povestile lor de iubire se vor incheia? Aflati astazi, sambata 22 noiembrie in finala de la ora 14:00 si 17:00! Ce au declarat parintii Madalinei despre controversele in care fiica lor este implicata?

Daca ati ratat Finala Saptamanala Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 noiembrie 2014 de la ora 14:00 si 17:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antena play. Iata un mic rezumat: Concurentii vor face nominalizari. Isi vor apara prietenii sau propriul interes? Cine va primi cele mai multe nominalizari? La categoria baieti, Lucian a fost nominalizat de majoritatea fetelor, iar Nicolae de Roxana. La categoria fete, Raluca a obtinut 5 nominalizari, in timp ce Roxana si Elena cate una. Chiar daca doar cine dintre ei au fost nominalizati, toti sunt in pericol de eliminare.

Matusa Roxanei: „Daca Danut considera ca fetele ii pun piedici in relatia cu Carmen, sa stea departe de ele!”
Parintii Madalinei accepta glumele lui Catalin la adresa fiicei lor, dar pana la un punct. Roxana, acuzata de Danut ca prefera sa se victimizeze atunci cand se afla intr-o postura neplacuta. In platou a fost prezenta si familia lui Carmen. Cei din familia concurentei il plac foarte mult pe Danut si si-ar dori ca ea sa formeze un cuplu cu el.
Danut: „Fetele trebuie sa invete sa fie mai puternice, nu sa se victimizeze atunci cand intampina dificultati!”

Clasamentul: La baieti pe primul loc in aceasta saptamana s-a clasat Cristian, urmat de Marian si Danut. La fete, Mireasa Saptamanii a iesit Elly, pe locul doi Cristiana, iar pe trei Elena.
In cursa de eliminare au intrat Raluca si Lucian insotit de mama sa.

Dupa ce intr-una din emisiunile aceasta saptamana a fost lansat zvonul ca familia Ionelei nu il vrea alaturi de fata lor pe Teodor, iata ca sora cea mai mare a concurentei a venit in platou pentru a-si spune punctul de vedere cu privire la relatia dintre Teodor si Ionela. Oana, sora Ionelei, il acuza pe Teodor si pe mama lui ca nu ii sunt alaturi surorii sale in momentele grele.
In urma cu cateva zile, echipa MPFM a mers in vizita la Ionela acasa pentru a afla care este parerea mamei si a tatalui Ionelei. S-a adeverit cele spune de o sustinatoare in zilele trecute, cum ca acestora nu le place comportamentul lui Teodor fata de fiica lor. Cei din staff au mers si la tatal lui Teodor, dar domnul Alexandru nu era acasa. Totusi acesta a transmis prin intermediul unei inregistrari ca ii este dor de fiul lui si ca este deacord cu relatia pe care acesta o are.
Dupa ultima pauza publicitara, a venit si tatal lui Lucian pentru a-si sustine sotia si fiul. Tatal lui Lucian: „Fiul meu este indragostit de Elena, dar ea ii da sperante desarte! Daca o iubeste sa mai incerce!

sursa: a1.ro

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: