Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 23 aprilie 2016

Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 23 aprilie 2016Care va fi cea de a doua pereche ce va merge la mare de intai mai? Alexandra si Florin MPFM 5 au revenit in competitie, insa mai au de trecut un hop? Cum au votat telespectatorii in privinta lor? Dar ceilalti competitori? Votul strategic revine. Care vor fi victimele nominalizarilor? Lacrimi amare varsate in miez de noapte. Ce a avut de spune mama Denisei? Ce strategii se activeaza in lupta pentru Marele Premiu? Aflati la Finala Saptamanala de astazi, incepand cu ora 11:15 si 14:00!

Daca ati ratat Gala Saptamanala Mireasa Pentru Fiul Meu din 23 aprilie 2016 de la ora 14:00 si 17:00 o puteti urmari si video online pe siteul oficial antena 1, antena play. In prima parte a galei de astazi s-au desfasurat noi probe pentru excursia de la mare ce va avea loc pe 1 si 2 mai. Tatiana si Liliana au castigat doua dintre cele trei probe, astfel ca cele doua fete vor merge la mare.

Denisa: „Cand a venit mama mea la teatru a incercat sa imi arate ca nu imi simte lipsa. Ea nu are AntenaPlay, iar la emisiune nu are timp sa se uite pentru ca este la munca. Tot ceea ce vede, vede pe grupul meu de sustinatori. Mama m-a avertizat sa fiu atenta la cei din jur! Intotdeauna m-a incurajat si m-a lasat sa imi iau propriile deciziile. Ii cer mamei iertare pentru momentele in care nu ii intelegeam sfaturile!”

Mama Denisei: „Intre fata mea si ultimul ei prieten era o diferenta de cinci ani. Lui nu ii placea ca ea danseaza! Eu o incurajez sa mearga mai departe. Ea si-a dorit si s-a inscris, asa ca trebuie sa lupte pana la capat!”

Natasa: „Ma voi opune revenirii lui Florin si a Alexandrei in casa!”

S-au facut nominalizari! Ionut: „Pentru ca n-a vrut sa plece in Dubai, il trimit pe Catalin in cursa de eliminare!” Catalin: „Concurentul Ionut ma deranjeaza cel mai tare de cand am venit aici. Data viitoare si eu il voi nominaliza!”

Cele mai multe nominalizari au strans Vladut si Denisa.

La prima vedere, Adriana si Valentin MPFM 5 prezinta imaginea unui cuplu unit, insa ce se ascunde in spatele aparentelor? Valentin catre Adriana: „Pentru tine conteaza extrem de mult imaginea ta si posturile in care te afli! De la un timp nu ne mai indreptam in directia potrivita!”

Concurentii nu au reusit sa se puna de acord asupra numelor celor care sa ocupe locurile libere pentru Dubai! Pentru ca nu s-au pus de acord pe cine trimit la Dubai, acolo vor merge doar Emilia si Nicolae.

54,9% dintre telespectatori au decis ca Alexandra sa ramana in competitie, in timp ce in privinta lui Florin 69,4% au decis ca el sa ramana.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: