Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 23 iulie 2016

Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 23 iulie 2016Eliminarile directe au inceput in urma cu o saptamana. Prima care a plecat a fost Liliana. Au mai ramas cinci saptamani pana cand sezonul 5 se va incheia, dar tot atatea eliminari vor avea loc. Lupta pentru a accede pe tabloul final este pe viata si pe moarte! Care vor fi cei ce se vor afla acolo? Cine se va bucura de o iesire spectaculoasa si cine va ramane acasa? Aflati astazi, de la ora 14:00 si 17:00. Polite strategice se invart din ce in ce mai tare in mecanismul shoului matrimonial! Denisa MPFM 5 a parasit competitia!

Daca ati ratat Gala Saptamanala Mireasa Pentru Fiul Meu din 23 iulie 2016 de la ora 14:00 si 17:00 o puteti urmari si video online pe siteul oficial antenaplay. Doua echipe s-au intrecut pentru o iesire la Divertiland, care va avea loc luni, 25.07.2016, la ora 16:30. Echipa numarul doi a castigat aceasta iesire.

Noi acuzatii au adancit prapastia dintre Lavinia si Denisa. Saptamana aceasta cele doua concurente si-au adus numeroase reprosuri. Intrebata ce a discutat fara lavaliere, in cabina de probe, Emilia a afirmat: „Denisa mi-a dat de inteles ca eu si Nicolae sa il votam pe Vladut, dar stiau ca noi pe el o sa il nominalizam!”

Catalin: „Indiferent de cine va pleca mie nu imi pare bine!” La fel ca si saptamana trecuta, au fost doi baieti si doua fete protejate. Denisa a parasit competitia. Concurenta a cerut celorlalte sa o voteze pentru a pleca acasa.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: