Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 24 octombrie 2015

Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 24 octombrie 2015



Urmariti o noua Gala Saptamanala MPFM5 cu noi clipe de maxima tensiune! Cursa spre Dubai continua mai apriga ca niciodată: rivalitatţile dintre echipe au atins cote alarmante la probele din aceasta saptamana! Confruntarile dintre concurenti au devenit din ce in ce mai aprige, iar declaratiile miros a razboi total si fara mila! Pana unde s-a ajuns? Descopera de la ora 14:00 si 17:00! Aurel si Valentina MPFM5 au incalcat regula 25? Ce decizie se va lua in privinta celor doi? Va veni in platou actuala partenera a fostului iubit al Lilianei? Voci ratacite in negura amintirilor anunta rasturnari uluitoare de situatie! Marturisiri dureroase provoaca suspiciuni periculoase!

Daca ati ratat Gala Saptamanala Mireasa Pentru Fiul Meu din 24 octombrie 2015 de la ora 14:00 si 17:00 o puteti urmari si video online pe siteul oficial antena 1, antena play. In prima parte a finalei de azi am putut vedea cum a decurs o noua proba din cursa spre Dubai. Cei din Piramida Albastra au pierdut din nou proba asa ca au mai pierdut inca un coechipier. Surprinzator sau nu, desi proba de imunitate a fost una de anduranta, Mihaela a fost cea care a castigat-o. Concurenta a ales sa o elimine pe Ana-Maria din cursa spre Dubai.

In pauza dintre cele doua emisiuni s-au facut nominalizari, iar cel sau cea care a strans cele mai multe voturi va intra in cursa de eliminare in cazul in care nu se va afla printre cei protejati de votul publicului.

In aceasta saptamana Valentin a marturisit ca suferintele iuubirii l-au impins spre pacatul jocurilor de noroc! Concurentul si-a imbratisat sora care este cu 14 ani mai mare decat el, pentru prima data de la intrarea in concurs.

Cristina, sora lui Valentin: „Daca fratele meu este un smecheras, Aurel este un taran! O sustinatoare mi-a spus ca Stefan a rugat-o insistent sa il sustina!” Aurel: „Valentin ne-a spus ca a pierdut la poker in jur de 20 000 de euro si a muncit aproximativ trei ani pentru a da aceasta suma de bani!”

Clasamentul voturilor:

Mirele Saptamanii Valentin
Locul 2 Emauel
Locul 3 Aurel si doamna Mioara
Locul 4 Eduard

Mireasa Saptamanii Liliana
Locul 2 Adriana
Locul 3 Valentina
Locul 4 Lavinia
Locul 5 Florentina

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: