Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 24 septembrie 2016

Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 24 septembrie 2016S-au facut primele nominalizari din sezonul 6 MPFM. Cine nu a mai fost dorit in casa si a parasit competitia? Mama lui Valentin MPFM 6 a rupt tacerea. Ce a avut de spus despre relatia pe care Carla a avut-o cu fiul ei? Descoperiti astazi, incepand cu ora 14:00 si 17:00. Ce dezvaluiri incendiare au aparut? Care sunt cei mai iubiti concurenti MPFM6? Afla clasamentul voturilor acumulate pana acum! Cine sunt adversari in lupta pentru dragoste?

Daca ati ratat Gala Saptamanala Mireasa Pentru Fiul Meu din 24 septembrie 2016 de la ora 14:00 si 17:00 o puteti urmari si video online pe siteul oficial antenaplay. Cristian a facut primii pasi pe calea dragostei, dar eforturile sale nu au avut efectul scontat. Concurentul s-a luptat din greu pentru dragostea Mariei, insa Petru a reusit sa-l dovedeasca! Atat mama cat si bunica lui Petru nu a putut fi contactate pentru a aprinde flacara iubirii dintre cei doi. Petru: „Eu si Maria nu formam un cuplu, oricine poate incerca sa o cucereasca.”

Furati de mirajul dragostei, Georgiana si Radu au pasit impreuna pe calea iubirii. Dupa doar doua zile petrecute impreuna, cei doi s-au despartit. Decizia a venit mai mult din partea Georgianei, care a afirmat ca inca de la inceput nu a simtit acel ceva.

Carmen si Cristian au intrat in cursa spre eliminare.

Clasamentul voturilor la baieti:
Mirele Saptamanii Ali
2. Petru
3. Valentin
4. Mihai
5. Radu

Clasamentul voturilor la fete:
Mireasa Saptamanii Andreea
2. Edith
3. Mihaela

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: