Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 ianuarie 2014

Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 ianuarie 2014Astazi, va asteapta o Gala Saptamanala de-a dreptul exploziva! Emotiile vor urca la cote maxime pentru concurenti deoarece, pentru unii dintre ei, este posibil sa fie ultima Gala din aceasta competitie! Intrigile capata dimensiuni apocaliptice intr-o Finala Saptamanala plina de controverse si subiecte difuzate in premiera in istoria intregii competitii! Fiti martorii unei Gale Saptamanale incendiare, astazi, de la ora 14:00!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 ianuarie 2014, de la ora 14:00 si 17:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay.ro. Iata un mic rezumat aici: In timpul presupusului ritual facut de bunica prin taierea apei cu cutitul si pronuntarea anumitor nume de concurenti si al unor mame, doamna Iuliana a izbucnit in plans de teama ca efectelor pe care le-ar putea aduce ritualul in opinia dansei. Corina a fost sfatuita de verisoara ei, Roxana, sa tina seama doar de sentimentele ei pentru Traian!

George si doamna Virginia au parasit competitia ! Ceilalti concurenti nominalizati spre eliminare au fost votati sa ramana.
Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: