Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 ianuarie 2014

Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 ianuarie 2014Astazi, va asteapta o Gala Saptamanala de-a dreptul exploziva! Emotiile vor urca la cote maxime pentru concurenti deoarece, pentru unii dintre ei, este posibil sa fie ultima Gala din aceasta competitie! Intrigile capata dimensiuni apocaliptice intr-o Finala Saptamanala plina de controverse si subiecte difuzate in premiera in istoria intregii competitii! Fiti martorii unei Gale Saptamanale incendiare, astazi, de la ora 14:00!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 ianuarie 2014, de la ora 14:00 si 17:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay.ro. Iata un mic rezumat aici: In timpul presupusului ritual facut de bunica prin taierea apei cu cutitul si pronuntarea anumitor nume de concurenti si al unor mame, doamna Iuliana a izbucnit in plans de teama ca efectelor pe care le-ar putea aduce ritualul in opinia dansei. Corina a fost sfatuita de verisoara ei, Roxana, sa tina seama doar de sentimentele ei pentru Traian!

George si doamna Virginia au parasit competitia ! Ceilalti concurenti nominalizati spre eliminare au fost votati sa ramana.
Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare:

loading...

Lasa o parere

126 Comentarii

 1. BUNA ZIUA! ESTE FOARTE CLAR ACUM CA MARIA A VRUT SA FACA CEVA NECURAT,AM VAZUT ASTA CU TOTII. MIE IMI PLACE CORINA SI TRAIAN SI NU SUNT NICI ANALFABETA NICI REDUSA MINTAL SUNT UN OM NORMAL CHIAR AM SI EU STUDII SUPERIOARE NU INTELEG DE CE ALTII CRITICA SI FOLOSESTE CUVINTE GRELE IMPOTRIVA CELOR PE CARE NU-I PLAC! NU AR FI MAI BINE SA NE SUSTINEM FAVORITII FARA SA VORBIM URAT DESPRE CEILALTI??? MULTUMESC!

 2. Are dreptate traian nu ca a jignit ci ca mirelusa nu a fost la fel de inversunata cu rey cand a jignit o pe iuliana

 3. Yoyo,te pup draga mea.Nu e cazul sa te retragi,cred eu.Fiecare comenteaza ce vrea si cum vrea si simpatiile pe bloguri se cern cu timpul si ele.Tu esti o fata cu vorbele la tine si te poti apara daca esti atacata.Sigur ca e democratie si libertatea la cuvant s-a castigat asa cum s-a castigat,insa vezi,unii cred ca,sunt indreptatiti sa sara si sa muste cu salbaticie in niste nume fara fata,pentru simplul motiv ca,nu gandesc ca ei.Vezi ca jocul e cu retur,tot ei striga sus si tare,proclamand libertatea la cuvant si denunta sintagma „Cine nu-i cu noi ,e impotriva noastra” si tot ei o aplica.Asta e.Cei care vor,au capacitatea de a intelege ca suntem toti pe-aici,sa comentam atitudinea personajelor aflate in vitrina emisiunii si nu suntem clonati,fiecare vede intr-u fel. Personajele sunt acolo de bunavoie si nesiliti de nimeni,au semnat un contract,au vazut nspe editii inainte,DECI stiau la ce se expun.
  Acum si aici, fiecare actioneaza dupa temperamentul sau,educatia sa.Suntem la discretia unui administrator de blog,care ne-a inlesnit participarea la discutii si sunt sigura ,ca exista si niste reguli.Ideal ar fi sa interationam civilizat si daca nu suntem de acord cu parerea cuiva,sa-l contrazicem argumentand ,nu injurand sau punand etichete .Dar,inca odata ,asta depinde de educatie si bun simt.
  Cred ca ,peste tot exista asemenea momente ,cand unii nu-si pot tine in frau frustrarile si atunci musca si ranesc.
  Cea mai buna modalitate este aceea de ignore,nimeni nu obliga pe nimeni sa lege prietenii,ori simmpatii doar cu cei cu care rezoneaza.Acest lucru e firesc.Cred.

 4. cum! a uitat Mirela de vrajitoarea suprema? a luat-o pe Oana la puricat si de vrajitoare a uitat sau intentionat nu a mai amintit nimic vai ! ce avantaj ia oferit lui Traian ca nu a amintit inainte de gala cum a jignit staful dar de baba nu a mai zis nimic.Oana o fii facut gesturi cu mana dar ca Tina cu Ray sa masturbeaza reciproc nu-i nimic si atunci unde este staful si antena play minte?

 5. Multumesc,Micsandra,bine ai venit printre noi!

 6. Va rog frumos pe toti cei ce scrieti atât de frumos luați aminte la ce a scris o doamna care spune ca sunteti oameni minunati si prieteni adevarati „Nu este cazul sa raspundeti la frustrarile unora,cred eu.Fiecare comenteaza ce vrea si cum vrea si simpatiile pe bloguri se cern cu timpul si ele.Tu esti o doamna cu vorbele la tine si te poti apara daca esti atacata.Sigur ca e democratie si libertatea la cuvant s-a castigat asa cum s-a castigat,insa vezi,unii cred ca,sunt indreptatiti sa sara si sa muste cu salbaticie in niste nume fara fata,pentru simplul motiv ca,nu gandesc ca ei.Vezi ca jocul e cu retur,tot ei striga sus si tare,proclamand libertatea la cuvant si denunta sintagma “Cine nu-i cu noi ,e impotriva noastra” si tot ei o aplica.Asta e.Cei care vor,au capacitatea de a intelege ca suntem toti pe-aici,sa comentam atitudinea personajelor aflate in vitrina emisiunii si nu suntem clonati,fiecare vede intr-u fel. Personajele sunt acolo de bunavoie si nesiliti de nimeni,au semnat un contract,au vazut nspe editii inainte,DECI stiau la ce se expun.
  Acum si aici, fiecare actioneaza dupa temperamentul sau,educatia sa.Suntem la discretia unui administrator de blog,care ne-a inlesnit participarea la discutii si sunt sigura ,ca exista si niste reguli.Ideal ar fi sa interationam civilizat si daca nu suntem de acord cu parerea cuiva,sa-l contrazicem argumentand ,nu injurand sau punand etichete .Dar,inca odata ,asta depinde de educatie si bun simt.
  Cred ca ,peste tot exista asemenea momente ,cand unii nu-si pot tine in frau frustrarile si atunci musca si ranesc.
  Cea mai buna modalitate este aceea de ignore,nimeni nu obliga pe nimeni sa lege prietenii,ori simmpatii doar cu cei cu care rezoneaza.Acest lucru e firesc.Cred.” Deci Gape daca TU esti de 100% de acord cu ce este scris mai sus de ce reactionezi uneori asa? Nu toata lumea de pe blog poate sa taca si sa nu-ti răspunde din bun simt asa cum au facut-o 1-2 persoane.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *