Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 iulie 2015

Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 iulie 2015Declaratia care a socat telespectatorii! O decizie luata din dragoste sau din interes! Veti fi martorii unui caz uimitor! De la ora 14:00 si 17:00 urmariti o Gala Saptamanala care va ofera subiecte de ultima ora! Jocuri interactive vor pune concurentii pe ganduri si la treaba! Cum se vor descurca? Indragostitii se lupta pentru o noapte la hotel! Vom vedea in finala de astazi! Secretul eliminarilor se ridica amenintator: astazi, un concurent va parasi competitia indiferent cum se va nominaliza! Declaratii naucitoare, decizii ingrate si gesturi incredibile!

Daca ati ratat Gala Saptamanala Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 iulie 2015 de la ora 14:00 si 17:00 o puteti urmari si online pe siteul oficial antena 1, antena play. Unii isi doresc cu ardoare o noapte la hotel fara camere si lavaliere, dar altii sunt ingroziti de acest eveniment!

S-au facut nominalizari, la vedere, fata in fata. Primele trei fete in clasament sunt proteja, iar in ceea ce priveste baietii primii doi. Catalina a strans noua nominalizari, in timp ce Ionela patru. In cazul in care prima este protejata de telespectatori, Ionela va parasi competitia MPFM 4.

Relatia lui Elly si a lui Cristian a fost asaltata de reprosuri! La cumparaturi, mama concurentei a luat atitudine. Doamna Andreea a intervenit telefonic: „Nu stiu cum poate sa se mai intrebe cum mi-a denigrat copilul. Prin comportamentul lui. Sa nu se mai prefeca ca nu stie! Este constient de tot ce face! Sora lui Cristian ma subestimeaza! Pe mine nu ma influenteaza nimeni! Ea sta la cafele cu sustinatoarele. E disperat dupa premii! Si astazi a bagat capul in acvariul ala de parca… La inceput le spunea la fete ce vor ele sa auda ca sa ajunga unde vrea el! Ar face si nunta pentru a ajunge unde isi doreste el! Fiica mea este penibila ca nu se impune in fata lui Cristian si a sustinatoarelor! Familia lui este una de afaceristi!”

Mama lui Elly catre Cristian: „Nu te intereseaza de nimeni si de nimic, ci doar sa-ti fie tie bine!”

Comploturi, planuri si aliante nuptiale la cumparaturi! La cumparaturi situatia a scapat de sub control iar planul de casatorie a fost expus.

Catalina a fost eliminata!

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: