Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 26 martie 2016

Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 26 martie 2016Votul strategic loveste din nou! Concurentii MPFM 5 au ocazia pentru a doua oara sa-si elimine adversarii. Daca saptamana trecutra nu au facut-o, acum au aceasta sansa. Cine va avea curajul sa nominalizeze strategic? Soarta lui Ciprian si a lui Tudor se afla in mainile telespectatorilor! Cine va mai avea o sansa? Cine nu mai este dorit? Cum au votat cei de acasa in privinta lor? Lacrimi amare si emotii puternice ii asteapta pe competitori! Forfota mare in casa baietilor! Ce schimbari majore s-au petrecut? Cat de profunda este rivalitatea? De Buna Vestire, competitorii au avut ocazia sa vorbeasca cu cei dragi! Descoperiti mai multe la gala de astazi, de la ora 11:15 si 14:00!

Daca ati ratat Gala Saptamanala Mireasa Pentru Fiul Meu din 26 martie 2016 de la ora 14:00 si 17:00 o puteti urmari si video online pe siteul oficial antena 1, antena play. De Buna Vestire, concurentii au vorbit prin telefon cu familile lor!

Catalin: „Nu am dorit sa discut cu nimeni de acasa de Buna Vestire! 50% din motivul pentru care am plecat a fost si mama mea. Daca ea va reintra eu nu voi mai continua nici acest sezon!”

Parintii Nicoletei nu doresc ca fiica lor sa aiba o relatie cu Marius.

Mama lui Valentin catre fiul ei: „Baietii au complotat sa nu mai intri in camera! Nu le mai da satisfactie rivalilor!”

S-a deschis plicul in ceea ce ii priveste pe cei doi baieti care s-au aflat la mana publicului pe intreaga durata a acestei saptamani. Ciprian si doamna Virginica au intrat in cursa de eliminare, dupa ce publicul a ales sa il salveze pe Tudor si doamna Luiza de la eliminare.

Partea a doua a galei a inceput cu o jumatate de ora mai devreme si nu a avut pauze.

Florin si Alexandra MPFM 5 au primit cele mai multe nominalizari din partea celorlalti competitori si astfel, o saptamana vor fi la mana publicului.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: