Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 26 octombrie 2013

Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 26 octombrie 2013La Gala MPFM de azi, incepand cu ora 14:00 si 17:00, vom afla ce parere vor avea sora si prietena Cristinei despre Gabi? Ce informatii detine Gabi despre Cristina? Ce are de spus familia Dianei? Ce cred parintii lui Laurentiu despre situatiile in care a fost implicat concurentul? La ce gest a mai recurs Robert?

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 26 octombrie 2013, de la ora 14:00 si 17:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay.ro. Iata un mic rezumat aici: Sora Cristinei, Roxana si cea mai buna prietena a lor a fost prezente in platoul emisiunii. Ele au spus ca ca le-a placut Gabi la inceput, dar dupa felul in care acesta s-a purtat cu Cristina si pentru faptul ca familia lui nu este de acord cu aceasta relatie, nici ele nu o mai sfatuiesc sa mai incerce. Si mama Cristinei a intervenit telefonic si s-a aratat revoltata de afirmatiile venite din partea sorei lui Gabi.

Mama si nasa Dianei au venit in emisiune ca aceasta sa se impace cu Robert. El a fost de parere ca Diana este singura care ar trebui sa decida in privinta relatiei. Raluca, sora lui Robert, a intervenit telefonic si si-a sfatuit fratele sa lase timpul sa treaca, sa vina totul de la sine.

Mic rezumat Gala de la ora 17:00:

S-a reluat subiectul Diana – Robert, cu familia ei in platou. Diana: „Mama poate ierta, eu nu pot sa iert!” Familia lui Laurentiu a venit in platou si au fost foarte revoltati, in urma incidentului petrecut in Casa Baietilor, cand Robert a avut un gest de agresivitate asupra fiului lor.

Mama lui Laurentiu: „Baietii il acuza pe fiul meu de tot ceea ce se intampla rau in casa lor!” Baietii au sustinut ca Laurentiu s-a certat cu toti din casa, in afara de Grigore si Gabriel. Alin i-a dezvaluit lui Robert ca Laurentiu a incurajat-o pe Diana sa-l paraseasca. Acest fapt l-a determinat pe Robert sa recurga la un gest extrem, si anume sa arunce cu un papuc in Laurentiu.

In acea noapte, cel din urma a facut o cerere catre producatori, in care isi cerea eliminarea deoarece nu se mai simte in siguranta in Casa Baietilor.

Andrei si-a scos de pe deget, in direct, inelul de la Adina si si-a exprimat dorinta de a parasi competitia pentru a incepe o noua viata.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: