Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 27 iunie 2015

Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 27 iunie 2015Urmariti o Gala Saptamanala memorabila! Va avea loc confruntarea prietenilor! Cristian contra lui Marian! Cine va castiga? De asemenea, Comisia de Decizie va hotari ce se va intampla cu Nicolae, dupa ce concurentul a recurs in aceasta saptamana la gestul extrem de a sari gardul! Pericolul nominalizarilor ameninta din nou! Ce cuplu va petrece clipe de neuitat! Imagini video in premiera ce va vor oferi raspunsuri mult asteptate! Nu ratati gala de exceptie de astazi, de la ora 14:00 si 17:00!

Daca ati ratat Gala Saptamanala Mireasa Pentru Fiul Meu din 27 iunie 2015 de la ora 14:00 si 17:00 o puteti urmari si online pe siteul oficial antena 1, antena play. Marian si Cristiana au castigat cursa pentru un city breack, in timp ce Maria si Catalina vor merge la munte. Andrada si Cristi intampina primele probleme. Cei doi au incercat sa clarifice situatia.

Doamna Andreea: „Daca fata mea vrea sa porneasca la drum cu un baiat care ii ascunde anumite lucruri si o minte, e treaba ei. Nu are sentimente pentru fiica mea! Se va casatori cu ea in Marea Finala MPFM 4 pentru a lua bani mai multi din marele premiu si apoi se vor desparti!”

Doamna Angela, mama Catalinei a revenit in platou: „Orice mama care ar fi vazut anumite imagini video care au fost intre fiica mea si Nicolae nu i-ar fi picat bine! Sunt ferm convinsa ca tine la ea, doar ca anumite gesturi si comportomanetul lui nu mi-au placut! Ieri ma asteptam sa spuna altceva!”

Nicolae: „Doamna Angela ma acuza ca sunt violent, dar dansa de ce a plecat acasa? A plecat din cauza comportamentul fiicei! Regret tot ce am facut! Nu sunt violet! De zece luni ii gresesc mamei mele!”

Nicolae MPFM 4 va reintra in casa, dar in anumite conditii. Daca va ajunge printre finalisti suma de bani va fi injumatatita, iar banii acumulati pana acum i-a pierdut. Daca se va clasa pe primul loc nu va putea lua marele premiul ci va trebui sa renunte la 100 000 de lei. Telespectatorii vor avea la dispozitie o saptamana pentru a vota daca Nicolae va redeveni concurent cu drepturi depline sau nu.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: