Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 28 septembrie 2013

Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 28 septembrie 2013Astazi, de la ora 14:00, aflati cum au decurs vizitele celor unsprezece baieti in Casa Fetelor si a Mamelor, ce impresii au schimbat ei cu fetele si ce pareri si-au format in urma acestor intrevederi!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 28 septembrie 2013, de la ora 14:00 si 17:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay.ro. Iata un mic rezumat aici: Alin a venit in casa fetelor cu mesaje de la baieti pentru unele fete. El i-a marturisit Marianei ce sentimente are pentru ea si i-a cerut sa-i spuna pe cine a hotarat sa cunoasca mai bine. Dupa aceasta discutie, in emisiunea de azi, Alin a spus ca Mariana este un capitol inchis pentru el. Grigore a emotionat toate fetele din platou cand i-a oferit Marianei un trandafir si a intrebat-o daca vrea sa fie iubita lui.

Amandoi au recunoscut ca se plac foarte mult unul pe celalalt. In timpul vizitei lui George in casa, fetele i-au cerut unele explicatii.

Gabi a dorit sa le cunoasca mai bine pe Oana, Edit si Cristina.

Afirmatia lui Gabriel cum ca nu vrea sa lucreze a starnit mai multe comentarii in randul fetelor.

Oana: „Sunt o victima colaterala!”

George a afirmat ca Laurentiu nu isi doreste ca el si Edit sa formeze un cuplu! George: „Laurentiu este parsiv! A transmis mesaje eronate in casa fetelor!”

Traian a fost ravasit dupa ce tatal lui l-a sfatuit sa renunte la Corina si sa se apropie de Constantina.

S-au aratat imagini cu Andrei si Denisa care au incercat sa se cunoasca mai bine.

Plicurile cu mireasa saptamanii, respectiva mama/mirele saptamanii vor fi deschise la gala de marti.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?
sursa: a1.ro

Articole asemanatoare: