Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 30 iulie 2016

Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 30 iulie 2016Strategiile competitiei isi spun cuvantul! S-a declansat razboiul nominalizarilor! Strategii se fac si se desfac: Cine va pica victima eliminarilor directe? Va pleca un concurent care formeaza un cuplu sau unul fara cuplu? Cine se va bucura de o iesire spectaculoasa si cine va ramane acasa? Descoperiti astazi, de la ora 14:00 si 17:00. Se vor reorganiza echipele pentru jocuri? Emilia a parasit competitia.

Daca ati ratat Gala Saptamanala Mireasa Pentru Fiul Meu din 30 iulie 2016 de la ora 14:00 si 17:00 o puteti urmari si video online pe siteul oficial antenaplay. Strategii se fac si se desfac. Disputele aparute in aceasta saptamana au continuat. Emilia a afirmat ca Lavinia i-a invartit pe toti cum a dorit. Mama lui Vladut: „Nu scrie nicaieri ca in Marea Finala sa ajunga doar cupluri!”

Doua echipe au dus o lupta crancena la jocurile la care au participat astazi. Echipa numarul doi a fost cea castigatoare, insa toti concurentii ramasi vor avea parte de o iesire la mare, duminica 31.07.2016. Catalin: „Cele patru puncte ale Adrianei au facut diferenta!”

Doi baieti si o fata au fost protejati de votul publicului. Concurentii protejati au fost: Valentin, Eduard si Adriana. In urma nominalizarilor primite, sase in total, Emilia a fost eliminata.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: