Gala Saptamanala Mireasa Pentru Fiul Meu din 03 mai

Gala Saptamanala Mireasa Pentru Fiul Meu din 03 maiDe la ora 11:00 va incepe Gala acestei saptamani! Concurentii impreuna cu familiile si prietenii lor vor incerca sa gaseasca solutii pentru aplanarea tensiunilor existente in competitie. Ce au de spus familiile si prietenii concurentilor despre evolutia acestora in concurs? Ce sfaturi vor primi concurentii? Aflati mai multe detalii astazi, in Gala, incepand cu ora 11:00 si continuand cu ora 14:00!

Gala saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 03 mai 2013, de la ora 11:00 si ora 14:00: Mirabela, verisoara lui Florin, nu crede in relatia dintre acesta si Maria, fata din club. Rivalitatea dintre Florin si Razvan s-a accentuat foarte mult in ultima vreme.
Desi Luminita a sfatuit-o pe Andreea sa stea mai departe de Cornelia, tatal acesteia, domnul Nicolae a spus ca este ii este draga Cornelia si a rugat-o sa fie aproape de fiica sa Andreea. Familiile concurentilor au fost prezente in gala de astazi cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Pasti.

Mama Corneliei a ignorat-o pe mama Narcisei in urma disputelor dintre cele doua fete. Rica, matusa lui George, a intervenit telefonic si a afirmat ca Mirela, fosta iubita a acestuia, il ataca pentru ca este foarte geloasa. George nu a reusit sa castige pe deplin increderea familiei Lorenei, asa cum a afirmat Alisa, sora acesteia.

Cum comentati cele intamplate in Gala saptamanii acesteia?

Articole asemanatoare: