Gala Saptamanala Mireasa Pentru Fiul Meu din 10 august 2013

Gala Saptamanala Mireasa Pentru Fiul Meu din 10 august 2013Astazi, incepand cu ora 14:00 si 17:00, aflati ce reactii au aparut in urma unor acuzatii aduse anumitor concurenti, ce amploare au luat conflictele dintre cele doua tabere, dar si prin ce dificultati au trecut unele cupluri! Tot astazi, vom afla care dintre cei trei concurenti aflati in cursa de eliminare va parasi competitia: Cristina, Cosmin sau Razvan? Continuati sa votati concurentul/concurenta pe care doriti sa il/o pastrati in competitie!

Gala saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 10 august 2013, de la ora 14:00 si ora 17:00: S-a prezentat evolutia in concurs a celor trei concurenti propusi spre eliminare. Mama Cristinei si fratele lui Cosmin au intervenit telefonic pentru a-i incuraja si a-i sustine. Tatal lui Razvan a venit in platou pentru a-si incuraja fiul si sotia, iar Elena, fata care il place pe Razvan, a intervenit telefonic si a spus ca se considera deja iubita lui.

S-a reluat subiectul despre ceea ce a facut Dragos in Anglia. O vecina a Corneliei a trimis o scrisoare adresata iubitului acestuia pe care l-a avertizat in privinta ei si l-a informat ca, atunci cand au mers la Dragasani, aceasta a vorbit la telefon cu fostul iubit, asa cum banuia si Dragos. O prietena a Corneliei a intervenit prin telefon si a lansat ideea ca, autoarea scrisorii nu este vecina Corneliei, ci Stelina, fosta concurenta.

Stefana a spus ca acea scrisoare a fost trimisa de cineva rau intentionat care vrea sa destabilizeze cuplul fiului sau. A intervenit sora doamnei Cristina la telefon pentru a contrazice afirmatiile Mirelei. Alin: „Lorena se autodeclara sefa taberei adverse, nu am numit-o asa.” Si tatal Andreei a intervenit prin telefon pentru a se disculpa in urma incidentului petrecut la cumparaturi.

Cristina a parasit competitia!!!
Cum comentati cele intamplate in Gala saptamanii acesteia?

Articole asemanatoare: