Gala Saptamanala Mireasa Pentru Fiul Meu din 20 iulie 2013

Gala Saptamanala Mireasa Pentru Fiul Meu din 20 iulie 2013Incepand cu ora 14:00, la Gala Saptamanii, vom trai alaturi de concurenti clipe memorabile, povesti de dragoste controversate si pline de pasiune, dar vom descoperi si ce intrigi se tes in jurul cuplurilor! Tot astazi, vom afla cine va fi in pericol de eliminare!

Gala saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 20 iulie 2013, de la ora 14:00 si ora 17:00: Cornelia l-a cerut in casatorie pe Dragos. Florin, fost concurent, prezent in gala a spus ca, cei doi se iubesc, dar nu se potrivesc. Steliana, si ea prezenta in platou, a insinuat ca trecutul Corneliei nu ar fi tocmai onorabil si iubitul acesteia va avea o surpriza neplacuta la iesirea din casa. Laurentiu, fost concurent in editia 4, i-a criticat foarte dur pe Lorena si prietenul acesteia.

Laurentiu a ramas in platou alaturi de concurenti si sustinatorii acestora. El a mai spus despre Lorena ca este teatrala, falsa. A fost deranjat de faptul ca ea sustinea ca nu il cunoaste cand primea cadouri de la el, iar zilele trecute a dat mai multe detalii din editia la care a participat el. Intre concurenti si sustinatorii acestora s-au purtat mai multe discutii in contradictoriu referitor la strategiile celor din casa pentru a ajunge in Marea Finala. Florentina a fost de parere ca, Lorenei si iubitului acesteia le convine ca sunt in centrul atentiei, pentru ca asa se mentin pe locul 1.

Cum comentati cele intamplate in Gala saptamanii acesteia?

Articole asemanatoare: