Gala Saptamanala Mireasa Pentru Fiul Meu din 27 iulie 2013

Gala Saptamanala Mireasa Pentru Fiul Meu din 27 iulie 2013Incepand cu ora 14:00, la Gala Saptamanii, aflati cat de tensionate au devenit relatiile dintre concurenti, ce strategii isi fac mamele, fetele si baietii cu privire la nominalizari, ce rasturnari de situatie s-au produs, de curand, in concurs, ce secrete detin anumiti concurenti, dar si cine va parasi competitia astazi: Florentina, Cornelia sau Dragos?

Gala saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 27 iulie 2013, de la ora 14:00 si ora 17:00: A fost o Gala cu multe surprize placute si neplacute, cu acuzatii dure intre concurentii actuali, dar si intre cei eliminati. Razvan a facut un banner pe care a scris: Strategia mea numarul 1: „Sustinatorii mei sa-l voteze pe Dragos.” Acesta crede ca Razvan este constient ca, daca el va fi eliminat, Lorena va fi nevoita sa-l nominalizeze pe Razvan si pe Alin.

Alin a cerut-o in casatorie pe iubita sa pentru a doua oara si i-a oferit un inel cu diamant. Cristina a sustinut ca Alin a intrebat-o ironic daca vrea sa plece acasa. Tot el a spus despre Emilia ca se roaga pentru binele ei si raul altora. Andreea: „In competitie, unii invoca Biblia si facultatea pentru a se scoate din minciuni.” Cristina si iubitul sau simt ca ei sunt urmatoarea tinta a taberei adverse.

Florentina s-a simtit deranjata de faptul ca Razvan nu le-a spus parintilor lui, ca intre ei nu va fi nici o relatie.

Narcisa si Victor au fost prezenti in a doua parte a galei si s-au acuzat reciproc de foarte multe lucruri urate. El a acuzat-o ca i-a mai acordat o sansa, dar ea, cand nu-i convine ceva, incepe sa planga.

Narcisa: „Victor nu este capabil sa-si intemeieze o familie. El a intrat in concurs inscris de prietena lui, Ama, pentru Lorena, cu gandul de a pune mana pe banii din Marele Premiu.” Narcisa are deja un alt iubit care a intrat si el in platou, alaturi de ea, dupa pauza de publicitate. Ea a mai sustinut ca Ama a fost motivul despartirii lor.

Si Florin impreuna cu bunica lui au fost prezenti in Gala. Maria regreta ca nu l-a sustinut pe Maricel cu privire la ceea ce s-a intamplat in vacanta din Bulgaria.

Mirela, fosta iubita a lui George, a trimis din nou o scrisoare in care a sustinut toate acuzatiile aduse acestuia.

Florentina a parasit competitia.

Cum comentati cele intamplate in Gala saptamanii acesteia?

Articole asemanatoare: