Gala Saptamanala Mireasa Pentru Fiul Meu din 30 noiembrie

Gala Saptamanala Mireasa Pentru Fiul Meu din 30 noiembrieUrmariti Gala Saptamanii Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, intre ora 12:00-13:00 si a doua parte intre 14:00-16:00. Va fi o editie speciala in care concurentii au pregatit o surpriza cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei. Ce rasturnari de situatie au avut loc de curand. Cat de cuminti au fost fetele la activitatile pe care le-au avut cu cei patru baieti, veti afla in Gala de astazi.

Gala saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 30.11.2012, de la ora 12:00:A fost o editie special dat fiind ca maine sarbatorim 1 Decembrie, concurentii au pregatit o surpriza. Ei ne-au mai oferit o impresionanta lectie de istorie, aducand aminte de modul in care s-a format statul roman.Alin a castigat concursul de pe facebook si astfel va merge impreuna cu Andreea la Sighisoara. Gala saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 30.11.2012, de la ora 14:00:Cei 4 baieti (ispite), au fost din nou prezenti in platou, si au povestit cum au decurs activitatile cu fetele implicate intr-un cuplu.
Ce parere aveti despre cele petrecute in Gala Saptamanala de astazi ?

Articole asemanatoare:

loading...

Lasa o parere

11 Comentarii

  1. Cosmin si Cristina,Alin si Andreea va sustin,sunteti preferatii meii,catt despre Cornelia si Dragos…Dragos este un baiat ft frumos si nu credd ca se potriveste cu Cornelia,parerea meaa e ca s-ar potrivi cu Florentina.Liliana dute acasa.Va pup Andreea,Alin,Cristina,Cosmin,Lorena,dna Mirela,si mamele:*

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *