Gala Saptamanala Mireasa Pentru Fiul Meu din 9 februarie

Gala Saptamanala Mireasa Pentru Fiul Meu din 9 februarieUrmariti Gala Saptamanala Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, prima parte de la ora 14:00, iar partea a doua de la ora 17:00, sa aflati care sunt evenimentele care au marcat, recent, evolutiile concurentilor, care a fost punctul culminant al divergentelor dintre ei si la ce concluzie s-a ajuns! Tot astazi, vom afla care dintre concurenti vor fi in pericol de eliminare.

Gala saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 09.02.2013, de la ora 14:00 si ora 17:00:Atat mamele cat si fetele au facut din nou nominalizari. S-au nominalizat si din cupluri. S-au mai dat si cateva imagini petrecerea de la patinuar a concurentilor. Unii s-au descurcat mai bine iar altii mai rau.
Cornelia a primit o scrisoare din partea fostului prieten, scrisoare care l-a deranjat pe Dragos. Acesta a inteles ca fostul iubit al Corneliei, pe numele sau Nicu, ar asteptau acasa sa se impace cu ea.

A fost prezenta si Madalina, concurenta eliminata saptamana trecuta. Dragos este de parere ca sfaturile date de Madalina in emisiunea de luni au influentat-o pe fosta lui prietena impotriva lui.

In cursa spre eliminare au intrat 4 concurenti.Dragos sustine ca Madalina l-ar place, iar despre fosta lui prietena sustine ca ea l-ar place pe Maricel. Lorena la randul sau a afirmat ca Maricel ar forma un cuplu cu Stefania daca aceasta ar dori.

Atat sora Lorenei, prezenta in emisiune, cat si anumiti concurenti au spus ca Maricel nu ar trebui sa insiste pentru a se impaca cu aceasta si totodata sa ii respecte decizia acesteia.

Ce parere aveti despre cele petrecute in Gala Saptamanala de astazi ?

Articole asemanatoare: