Gala saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 28 iulie 2012, de la ora 17:00 – partea a doua

Gala saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 28 iulie 2012, de la ora 17:00 – partea a douaPrincipalele subiecte in partea a doua a Galei Saptamanale Mireasa Pentru Fiul Meu din 28.07.2012 (Promo):

Inregistrarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 28 iulie 2012, Gala Mireasa Pentru Fiul Meu de la ora 17:00:

Ce parere aveti despre Gala Saptamanala de la ora 17:00?

Articole asemanatoare:

Etichete:, , , , ,
loading...

Lasa o parere

8 Comentarii

 1. Tatiana(R.Moldova)

  Edina ești o ipocrită,ai noroc că doamna Gabriela e cu bun simț că să fi fost altcineva în locul ei se întorcea înapoi și îți dădea vreo două palme ca să nu te mai hăhăi așa la adresa ei și să nu te mai desfaci așa în fața tuturor telespectatorilor.Despre doamna Lena ce să spun,nu e decât o prefăcută,deși la început chiar o admiram,păcat.Dragoș și Alexandra multă multă baftă,iar doamnei Gabriela multă multă răbdare!Chiar v-aș ruga să citiți acest mesaj în emisiune,dacă e posibil.Mulțumesc anticipat!

 2. sambata gabriela a demonstrat ca este o inculta si o nesimtita!!!

 3. acesti indivizi din gasca cocalarului dragos , tiganca gabriela , naiva alexandra , “” criminala monica . pampalaul ioanea , mahalagioaica andrada , sunt sub orice critica , s-au aliat toti ptr al ataca si denigra pe ADRIAN SI EDINA , in speranta ca vor reusi sa-i elimine din competitie , acesti indivizi impertinenti nu-s dau seama ca noi cei care-i sustinem pe ADRIAN , EDINA SI ANDREEA suntem atat de multi incat nu vor putea ei numara cat vom putea noi votaaaa!!! acest cacalaru anallfabet dragos , nu-l duce mintea sa poata gandi mai mult decat se straduieste el sa ne arate , dar nepriceperea , naivitatea lui il da de gol , este atat de naiv si ingamfat incat el crede ca noi cei multi , ii ascultam indemnele si minciunile cocalarului analfabet cu privire la ADRIAN SI EDINA , nu-si poate imagina ca ADRIAN are 2000 de simpatizanti , dar el in micimea lui nu poate judeca ca defapt ADRIAN are mai multe fan cluburi , facand totalul la toate fan cluburile depaseate 6000- 8000 de simpatizanti care sunt f f f f intrigat ca un analfabet ca si dragos a ajuns sa-si dea cu parerea referitor la numarul simpatizantilor lui ADRIAN , ne jigneste total inteligenta prin asi da el cu parerea … asa ceva nu am mai vazut in emisiunile precedente , dar adevarul este ca asa analfabeti si agramati ca si familia cacalarului dragos , trebuie mult sa cauti sa gasesti …. se pare ca si- au facut strategii cand au fost acasa , atat analfabetul cocalar dragos si alexandra , cat si agramatul prostanac ioanea , ptr al provoca , denigra si umili pe ADRIAN SI EDINA … NOI CEI MULTIIIIII , VOTAMMMMMMMMMM , VOTAMMMMMMMM , VOTAMMMMMMMM ADRIAN , EDINA !!!!!!!!!

 4. 5

  acest cocalar analfabet dragos , n-ar fi mirare mare sa fi ajuns sa o vileze pe EDINA , daca bine-miamintesc la reintrarea in casa EDINA a spus ca s-a despartit de acest individ cocalar agramat dragos este dur (( s-a referit la duritatea intima verbala si chiar si la faptul ca poate a bruscat-o ,obligat-o sa intretina relatii sexuale fara voia ei , iar EDINEI ii este jena sa vorbeasca asa ceva de atitudinea acestui individ nescolit , agramat … fiind chiar ea in acesta poveste … )) EDINA , ar trebui sa-si calce pe mandrie sa-l descopere pe acest individ , nescolit si agramat dragos , sa stie toata romania si o peste hotare ca este un violator dur , fara scrupule care-si bate joc de fetele educate , bine crescute , frumoase , care-i cad in plasa prin anumite tertipuri josnice …..

 5. FLORYYY INVATA SA SCRII,DA SUNTETI MULTI SI VA ASEMANATI LUI ADRIAN, MARE-I GRADINA TA DOAMNE SI MULTI AU SARIT GARDUL

 6. Oare Dragos are 12 clase? Daca are este de neconceput sa vorbeasca asa agramat.Nici bunica mea , care are 84 ani( cu 4 clase) nu vb agramat.Oare pe ei nu ii zgaraie in urechi la propriile cuvinte scoase pe gura, ca pe mine da.Dragos are un limbaj al unuia de gradinita, este ridicol, mincinos, prefacut, ahtiat dupa bani, citez,,NU AM VENIT AICI SA MUNCIM PENTRU BANI”, iar Gabriela este mereu pusa pe cearta, barfeste exact cum fac babele pe sant la tara.Niciodata nu vor ajunge la nivelul lui Adrian si al Edinei.Alexandra spunea ca are pretentii de la ea, acum am vazut la ce nivel se situeaza, a cules pana a ales.Nici nu merita sa fie compatimita, pt ca deja a inceput sa copieze din comportamentul celor doi(Dragos si Gabriela).

 7. Rusine ca se aduc asemenea specimene la asemenea emisiuni, cu astia facem tara de rusine, oare nu a mai avut Antena pe cine sa bage in concurs, de a ales pe Dragos , incultul , nescolitul si obraznicul , implicit pe Gabriela, care sincer inca nu s-au inventat cuvintele pt a o descrie.

 8. Alana , cred ca ar trebui sa iei lectii de gramatica de la bunica ta cu 4 clase draga mea . daca nu stii sa vb si sa scrii macar nu comenta aiurea sa rada o lume intreaga de tine. in primul rand expresiile sunt „ii zgaraie LA urechi nu IN urechi”, „a cules ce a semanat ” sau „Ai ales pân-ai cules.” inteleg ca esti mult mai sus decat dragos dar nu folosi cuvinte si expresii carora nu le stii forma, intelesul. aduci putin cu adrian, nu degeaba il idolizezi asa.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *