Geo MPFM 6 a dezvaluit de ce nu mai este cu Edith: „M-a sunat Madalin si mi-a spus…”

Geo MPFM 6 a dezvaluit de ce nu mai este cu Edith: „M-a sunat Madalin si mi-a spus…”


geo s-a despartit de edith

Noi detalii au iesit la iveala despre despartirea dintre Geo si Edith, dupa ce castigatorii sezonului 6 si-au spus in mod oficial „adio”, iar sansele ca intre ei sa se mai concretizeze ceva sunt nule.

De curand, Geo, fost concurent MPFM, s-a decis sa nu mai de nicio sansa relatiei cu Edith, si ea fosta concurenta in aceeasi editiei a show-ului matrimonial, iar acum a facut noi declaratii despre motivele care l-au determinat sa ia aceasta decizie.

Concurentul a afirmat ca vrea sa isi continue viata fara sa se mai gandeasca la cele intamplate in competitia din care a facut parte, nedorind sa mai auda de Edith, cel putin asa se intelege dintr-o postare publicata pe pagina personala de facebook: „Eu inteleg pe toata lumea. Fiecare cu treaba lui, nu judec pe nimeni. Cine a pus punct? Am hotarat sa incheiem, nu s-a pus punct. Nu contează cine a pus, cine nu, important e ca eu sunt bine si atat tot. Trebuie sa ii intelegem pe toti. Nu am vorbit si nu am tinut legatura pana in momentul asta cu nimeni, doar cu Laurentiu. M-a sunat Madalin. (…) Nu a intervenit nimeni cu privire la decizia cu Edith. Eu am fost singurul care a stiut ce simt cel mai bine. Nu ma mai intrebati de lucrurile de acolo pentru ca nu vreau sa ma mai gandesc la ele!

sursa: facebook[.]com

Articole asemanatoare:

loading...

Lasa o parere

1 Comentariu

  1. Măi să fie! Oare de ce vrea Geo să-și șteargă din memorie clipele petrecute în casa MPFM? Că nu-mi amintesc să fi avut avut conflicte majore. Ce să zică atunci Raymond sau Andrei? Că pe ei numai tunurile cu apă nu s-au pus. Sau, mă rog, dacă luăm în considerare “jeturile” de critici din exterior putem considera că, metaforic vorbing, s-au pus și alea. Și-au #rezistat un an, nu doar câteva luni.

    Eu nu știu dacă MPFP a fost, așa cum se vehicula, un experiment, dar admitând că a fost – că, mai nou, aflăm de la unii-alții că România în ansamblul ei s-ar putea să fie un experiment ce urmează a fi extins ulterior – nu pot să nu constat că, cel puțin pentru cuplurile care au fost prezente zilele trecute la 2k1, a fost un experiment ce le-a priit. Mi-a făcut plăcere să-i revăd infinit mai frumoși, degajați, plini de umor și realizați din multe puncte de vedere. Ce-i drept i-a ajutat și premiul căștigat urmare expunerii în cadrul – să admitem – experimentului. Dar cred că nu numai premiul, ci și notorietatea câștigată ce a atras după ea și lipsa tracului, pentru că, după ce te toacă unii pe motiv că, într-un moment de “reverie” (uitare de sine), te-ai scobit în nas, începe să te doară în subunitarele lui  π de “croncănelile” invidioșilor vânători de capete.. de acuzare ridicole. Hai bă nene, mă lași? Să nu-mi zici că tu, marele critic de 2 parale, la, lu la, la, le, nu te-ai scobit niciodată în nas. Apăi nene, dacă nu te-ai scobit, habar n-ai ce-i aia “reverie”, da-ți permiți să ha, hu, ha, ha, he de ăia care au habar.

    Scuze că iar m-am fâsâit pe-acili șa, da’ mi-am amintit că pe Constantina din “chivuță” n-au scos-o unii de la începutul până la sfârșitul sezonului 3. Bașca alte elea. Și-a rezistat! Și, chiar dacă uneori a mai plâns, a mers mai departe fără să se plângă.

    Așa că, dragă Geo, ia exemplu de la ei și nu mai lăsa de înțeles că a fost oarecumva traumatizantă experiența că comparativ cu ei n-ai văzut/trăit mai nimic. Și, cel puțin voi, v-ați prezentat de bunăvoie la casting, nu ca noi ăștilalți care, cică, facem parte dintr-un experiment despre care habar n-aveam că nu ne-a întrebat nimeni dacă suntem dispuși să prestăm gratis.

    Dincolo de asta, SUCCES în tot ceea ce vrei să întreprinzi de-acu-ncolo!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *