Grigore MPFM 3: „Bebelusul o sa vina in curand! Imi doresc foarte mult…”

Grigore MPFM 3: „Bebelusul o sa vina in curand! Imi doresc foarte mult…”


grigore si mariana mpfm3 asteapta un bebe

Grigore si Mariana, fosti concurenti in cadrul sezonului 3 Mireasa Pentru Fiul Meu, sunt o familie fericita. Cei doi sunt impreuna de mai bine de trei ani si jumatate.

Fostul concurent are doua zile de concediu, asa ca astazi a facut un live pe pagina personala de facebook unde a raspuns pret de o ora intrebarilor venite din partea celor care i-au sustinut.

Grigore a anuntat ca el si Mariana se vor casatori religios in acest an pe 27 mai: „Stiu ca se spune ca nu e bine sa faci nunta in luna mai ca nu rezista, dar eu nu sunt superstitios!” Chiar daca si-ar fi dorit sa se casatoreasca religios in Bucuresti, locul unde cei doi locuiesc, Mariana impreuna cu familia ei si-au dorit foarte mult sa organizeze cununia religioasa in judetul Buzau, mai exact localitatea Sarata Munteoru.

Dintre fostii colegi de competitie, cei doi i-au invitat la nunta pe Raymond si Constantina, Andrei si Cristina, Gina, dar si pe Mirela Boureanu Vaida, fosta prezentatoare a reallity showului matrimonial. Dintre toti, Gina a confirmat ca va veni.

Intrebat unde isi vor petrece luna de miere, Grigore a raspuns: „Cred ca vom avea doua luni de miere. Ne gandeam sa mergem in Grecia, undeva prin septembrie, dar noi vrem sa mergem si exact dupa nunta, undeva la Baile Herculane, dar nu e nimic sigur!

Referitor la momentul cand vor avea un copil, Grigore a marturist: „Bebelusul o sa vina in curand! Trebuie sa ii scriem berzei! Imi doresc foarte mult un copil!

sursa video si foto: facebook

Articole asemanatoare: