Acasa | Emisiuni Mireasa pentru fiul meu | Noutati MPFM | Concurenti | Despre blog
topdown

Grigore Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 3

Grigore mpfm 3Grigore are 25 de ani, nascut in zodia gemeni si vine din Bucuresti. A terminat Facultatea de Stiinte Politice.

Marile pasiuni ale sale sunt muzica si dansul, dar si actoria, literatura si poezia. Este un tanar dezinvolt si a pasit in aceasta emisiune cu mari sperante. Considera ca cel mai mare talent cu care poate sa cucereasca o fata este dansul.

Isi doreste o partenera frumoasa, inteligenta, cu suflet mare.

Ce parere aveti despre Grigore MPFM 3?

sursa foto: a1.ro

39 Comentarii

 1. carmen21 nov 30 Noiembrie 2013 la 11:57 am

  Toata admiratia si compasiunea pt. acest baiat minunat.

 2. ANGELA 6 Decembrie 2013 la 3:26 pm

  ESTE GEMENI-CU 2 FETE,PARSIV SI ASCUNS, CU STRAINII ESTE UN INGER IAR CU CEI APROPIATI ESTE UN HITLER,A SI DOVEDIT-O CU JIGNIRILE

 3. Maria Ionescu 10 Decembrie 2013 la 5:11 pm

  @ANGELA! Cum poti sa scrii asa ceva? Imi vei raspunde ca apasand tastele… hmmm!!!

 4. alina 12 Decembrie 2013 la 1:57 pm

  va rog din tot sufletul ca acest mesaj sa ajunga la Grigore si va sti despre cine este vorba
  ca si in urma cu 4 ani ai toata sustinerea si toata admiratia din partea mea
  nu trebuie sa iei in seama ce spun unii “oameni” la adresa ta , noi putinii care te cunoastem mai mult sau mai putin, dar am stiut sa vedem ce era de vazut in interiorul tau te vom sustine in continuare
  este de apreciat un copil care , in situatia ta, a stiut sa mearga mai departe, sa se educe si sa-si educe fratele mai mic, sa se descurce onorabil in multe situatii, in care poate si noi cei mari am fi clacat
  esti un copil bun, respectuos, bravo de realizarile de pana acum
  sa-ti dea Dumnezeu putere sa mergi mai departe, sa realizezi lucruri frumoase ca si pana acum si nu lua in seama rautatile la adresa ta
  Alina, Bacau

 5. Maria Ionescu 15 Decembrie 2013 la 12:34 am

  Te salut Alina din Bacau si ma bucur ca si aici ne-ntalnim. Ma bucur ca nu l-ai uitat.Eu il cunosc destul de bine si stii la ce ma refer.
  Dumnezeu sa-ti dea si tie inzecit pentru cat ai facut pentru el si fratele lui.
  Nici eu n-am abandonat sustinerea pe care in trecut i-a oferit-o si fac si acum acelasi lucru pe care l-am facut atunci.
  Te imbratsez cu drag.
  Maria Ionescu, Bucuresti

 6. luca 16 Ianuarie 2014 la 3:59 pm

  Frate, cum o suporti pe individa aia langa tine?
  Mare dreptate are familia ta si nu uita ce’ti spun acum-majoritatea buzoienilor au un caracter execrabil!

 7. gloria 22 Ianuarie 2014 la 2:39 pm

  FALS, MACHIVALIC SI ………MARIANA FUGI CAT POTI

 8. Eliana 30 Ianuarie 2014 la 4:50 pm

  Inteleg ca viata nu l-a alintat pe Grigore, dar asta nu inseamna ca trebuie sa profite de trista poveste a sa umbland prin toate televiziunile (a mai ramas “Te vreau langa mine”-Kanal D)si mai ales nu are scuza fiindca incearca sa se foloseasca de Mariana sau orice alta fata s-ar fi uitat la el. Acest comportament este debutul unui viitor “escroc sentimental”! Nu trebuie incurajate asemenea persoane (indiferent de sex). Ce fel de OM isi expune repetat pentru bani povestea trista? Mariana este o victima pentru el! Imi pare rau de amandoi, mai ales ca-i sustineam, refuz sa o mai fac. Ii doresc succes mult lui Grigore si poate va descoperi o cale sa castige BANI si fara sa profite de cei din jur.

 9. veronica DIN IASI 6 Februarie 2014 la 10:06 pm

  ce conteaza daca GRIGORE vrea sa cistige bani la aceasta emisiune si ce vedeti voi anormal? eu cred ca GRIGORE chiar o iubeste pe MARIANA si daca va fi sa dea BUNUL DUMNEZEU ca ei sa fie finalistii inseamna ca cineva acolo sus il iubeste si pe el, chiar daca sinteti invidiosi ca a fost la toate emisiunile concurs pt cistigarea unor sume de bani nu va da nimeni dreptul sa judecati de ce si pt ce o face, este liber orcine sa se duca ce e rau in asta? si m ai cred ca nu ar trebui sa il judecati din prisma zodiei, poate fi un giaman de o calitate deosebita celorlalti gemeni. spun asta deoarece sint si eu un geamansi nu am nici o calitate din cele enumerate m ai sus. recomand sa va abtineti de la jicniri.