Acasa | Emisiuni Mireasa pentru fiul meu | Noutati MPFM | Concurenti | Despre blog
topdown

Grigore Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 3

Grigore mpfm 3Grigore are 25 de ani, nascut in zodia gemeni si vine din Bucuresti. A terminat Facultatea de Stiinte Politice.

Marile pasiuni ale sale sunt muzica si dansul, dar si actoria, literatura si poezia. Este un tanar dezinvolt si a pasit in aceasta emisiune cu mari sperante. Considera ca cel mai mare talent cu care poate sa cucereasca o fata este dansul.

Isi doreste o partenera frumoasa, inteligenta, cu suflet mare.

Ce parere aveti despre Grigore MPFM 3?

sursa foto: a1.ro

41 Comentarii

  1. teodora 13 Iulie 2014 la 5:34 pm

    DACA CINEVA DIN FAMILIA MARIANEI VEDE ACEST COMENTARIU SA-I SPUNA SI EI …CA MARE GRESEALA FACE FATA ASTA CU ACEST OM SI VA FI POATE PREA TARZIU CAND ISI VA DA SEAMA. SA FUGA DE EL CAT O TIN PICIOARELE…SA-SI ADUCA AMINTE CUM IN GLUMA ( ZICE EL ) LA INCEPUT INCERCA SA O STRANGA DE GAT SI CE FATA DE CRIMINAL A FACUT…ASTA ESTE EL, CREDE-MA! AVETI GRAJA CA ASTFEL DE OAMENI SUNT PERICULOSI, INVIDIOSI, RAZBUNATORI SI FOOOOOOOARTE EGOISTI, SE IUBESC DOAR PE EI SI ATAT SI VOR CALCA PE CADAVRE SA LE FIE DOAR LOR BINE. FERITI FATA ASTA BUNA DE UN ASTFEL DE OM. VA ROOOOOG MULT CREDETI-MA CE SPUN, AM EXPERINTA! ESTE EXACT CA SOTUL MEU, IL RECUNOSC IN TOT CE FACE, ESTE DOAR UNA DINTRE FETELE PE CARE VREA SA LE ARATE, DAR PE CEA HIDOASA O VA VEDEA DOAR MARIANA ACASA SI ATUNCI NU O SA MAI AIBA CE FACE. VA ROG SA CITITI ACESTE RANDURI SI SA I LE COMUNICATI SI EI. NU AM NICI UN INTERES VADIT, CREDETI-MA, DOAR SA PROTEJEZ UN COPIL BUN DE UN MOSTRU!

1 3 4 5