Grigore Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 3

Grigore Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 3Grigore mpfm 3Grigore are 25 de ani, nascut in zodia gemeni si vine din Bucuresti. A terminat Facultatea de Stiinte Politice.

Marile pasiuni ale sale sunt muzica si dansul, dar si actoria, literatura si poezia. Este un tanar dezinvolt si a pasit in aceasta emisiune cu mari sperante. Considera ca cel mai mare talent cu care poate sa cucereasca o fata este dansul.

Isi doreste o partenera frumoasa, inteligenta, cu suflet mare.

Ce parere aveti despre Grigore MPFM 3?

sursa foto: a1.ro

Articole asemanatoare:

loading...

Lasa o parere

44 Comentarii

  1. DACA CINEVA DIN FAMILIA MARIANEI VEDE ACEST COMENTARIU SA-I SPUNA SI EI …CA MARE GRESEALA FACE FATA ASTA CU ACEST OM SI VA FI POATE PREA TARZIU CAND ISI VA DA SEAMA. SA FUGA DE EL CAT O TIN PICIOARELE…SA-SI ADUCA AMINTE CUM IN GLUMA ( ZICE EL ) LA INCEPUT INCERCA SA O STRANGA DE GAT SI CE FATA DE CRIMINAL A FACUT…ASTA ESTE EL, CREDE-MA! AVETI GRAJA CA ASTFEL DE OAMENI SUNT PERICULOSI, INVIDIOSI, RAZBUNATORI SI FOOOOOOOARTE EGOISTI, SE IUBESC DOAR PE EI SI ATAT SI VOR CALCA PE CADAVRE SA LE FIE DOAR LOR BINE. FERITI FATA ASTA BUNA DE UN ASTFEL DE OM. VA ROOOOOG MULT CREDETI-MA CE SPUN, AM EXPERINTA! ESTE EXACT CA SOTUL MEU, IL RECUNOSC IN TOT CE FACE, ESTE DOAR UNA DINTRE FETELE PE CARE VREA SA LE ARATE, DAR PE CEA HIDOASA O VA VEDEA DOAR MARIANA ACASA SI ATUNCI NU O SA MAI AIBA CE FACE. VA ROG SA CITITI ACESTE RANDURI SI SA I LE COMUNICATI SI EI. NU AM NICI UN INTERES VADIT, CREDETI-MA, DOAR SA PROTEJEZ UN COPIL BUN DE UN MOSTRU!

  2. MA TOT GANDESC DACA ACEST MESAJ I-A FOST TRANSMIS SI MARIANEI SAU PARINTILOR EI DE CATRE CEI CARE POT CITI ACESTE RANDURI SI VA ROOOOOOOOG INSISTENT INCA ODATA SA I-L FACETI CUNOSCUT PENTRU CA EA ESTE UN COPIL NEVINOVAT SI TARE BUN CA SA AIBA O ASTFEL DE SOARTA. CU CAT PRIVESC MAI MULT LA EL, CU ATAT MA CONVING MAI MULT CA EL JOACA ROLUL ACELA DE MIELUSEL NEVINOVAT PE CAND IN REALITATE ESTE DRACUL GOL. DACA SE VA CASATORI MARIANA CU EL VA AVEA NUMAI DE PIERDUT SI VA PREA TARZIU CAND ISI VA DA SEAMA CA AM AVUT DREPTATE. VA ROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOG , NU MERITA SA FIE SACRIFICATA ACEASTA FETITA DE PARCA NU MAI SUNT ALTI BARBATI PE PAMANT SI DE FAPT MAI BINE SINGURA DECAT CU ASTFEL DE OM. STITI, CA DE FAPT SE SPUNE CA PE PAMANT SUNT INGERI SI DEMONI…..EIII, EL ESTE CEL DE-AL DOILEA LASAT PE PAMANT SA DISTRUGA VIETILE OAMENILOR BUNI. CAND O SA VEDETI O SA FIE PREA TARZIU.

  3. CA SA MA INTELEGETO CITITI SI CE AM SCRIS LA MARIANA….AM SI EU ACASA UN ASTFEL DE OM SI-L RECUNOSC PE ORIUNDE AR FI…PACAT DE MARIANA !

  4. Vai de Mariana, fata asta va superi enorm de mult, este frumoasa ,educata si sensibila, Grigore este cea mai perversa persoana din cate am cunoscut, zambet fals, prea inocent si corect, asa ceva nu exista, nici un om nu este perfect pe lumea asta, este teatral si perfid pana in maduva oaselor

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *