Ionela si Teodor MPFM4 si-au cumparat locuinta! Cei doi au vorbit si despre momentul cand vor deveni parinti

Ionela si Teodor MPFM4 si-au cumparat locuinta! Cei doi au vorbit si despre momentul cand vor deveni parinti


ionela si toe mpfm4

Ionela si Teodor, unul dintre cuplurile finaliste din sezonul 4 Mireasa Pentru Fiul Meu, au fost prezenti astazi, 5 aprilie 2017, in platoul de la Star Matinal.

Recent intorsi dintr-o vacanta de o saptamana petrecuta in Spania, Ionela si Teodor au anuntat ca de curand au achizitionat o locuinta: „Ne-am luat un apartament cu doua camere si urmeaza sa ne mutam! Cautam tot ce ne trebuie pentru o casa noua!

Cum au petrecut vacanta in Spania si ce planuri de viitor au Ionela si Teodor MPFM4

Ionela: „Ne-am intors din Spania saptamana trecuta! A fost o vacanta la mama soacra. Am luat-o si pe bunica. Inainte sa plecam de acasa i-am spus bucinii ca daca i se face rau sa imi spuna. Spre surprinderea noastra nu s-a intamplat asa, in schimb mie mi-a fost putin rau. Mi-a fost teama sa zbor cu avionul! Bunica ne-a facut tot timpul sa radem! Am avut o vacanta cu peripetii, era sa pierdem avionul! La intoarcere am ajuns cu cinci minute inainte sa decoleze!

Intreba daca este insarcinata, Ionela a raspuns: „Momentan nu sunt insarcinata. Daca ar fi fost dupa sotul meu cu siguranta eram insarcinata, dar am zis sa mai asteptam putin! Dupa casa o sa vina si bebe! Mama mea si a sotului meu isi doresc un nepotel!

Articole asemanatoare: