Ionut si Loredana MPFM 5 s-au casatorit

Ionut si Loredana MPFM 5 s-au casatoritLoredana si Ionut MPFM 5 s-au casatoritLoredana si Ionut MPFM 5 au iesit din casa in urma cu o luna, iar acum au facut marele pas. Chiar daca aproape nimeni nu le dadea nicio sansa ca vor fi impreuna si dupa iesirea din competitie, astazi 23 iulie 2016, Loredana si Ionut s-au casatorit civil. Dorind sa impartaseasca marele eveniment cu cei care i-au sustinut de-a lungul competitiei, Ionut si Loredana MPFM 5 s-au fotografiat in fata Starii Civile din Voluntari.

Cele doua imagini de pe contul personal de facebook al fostului concurent Ionut sunt insotite de mesajul: „Daca pana astazi trairile,simturile,iubirea noastra, a fost cat se poate de mult sufleteste …astazi a sosit momentul sa le punem pe hartie ! Am spus DA in fata Domnului primar …va pupam si va multumim tuturor celor care ne-ati fost aproape.”

„Casa de piatra! Sa ajungeti batranei impreuna, sa va iubiti, sa va respectati, sa aveti pace si liniste in casa….si cel mai important sa aveti cati copii va doriti” sau „Sa nu fi facut aceeasi greseala ca Aurel si Valentina. Sa dea Domnul sa ma insel, casa de piatra.” , sunt doar doua din mesajele transmise de sustinatori.

Loredana si Ionut la starea civila

Cine s-ar fi gandit ca vor ajunge atat de repede sa se casatoreasca?

sursa foto: facebook.com

Articole asemanatoare: