Meniu

Iulia crede ca ea si Alin s-au grabit formand un cuplu

Cerere de prietenie, Alin si IuliaIn emisiunea din 4 octombrie 2013, Alin i-a cerut prietenia Iuliei. Aceasta a acceptat si astfel, in prezent, cei doi formeaza un cuplu.
Dupa emisiune, Alin a purtat o discutie cu Raymond, in care ii spunea ca a simtit o usoara raceala din partea Iuliei, fata de ziua precendenta. Iulia i-a spus ca s-au grabit formand un cuplu si ca este un baiat mult prea bun pentru ea.
Din acest motiv, Alin s-a simtit deranjat si asteapta sa vorbeasca cu Iulia pentru a lamuri situatia.
Alin este de parere ca Iulia ar dori sa-si indrepte atentia spre Traian, dupa ce acesta a anuntat, tot astazi, ca nu va mai forma un cuplu cu Corina in aceasta competitie.

La cateva ore, intr-o discutie de pe AntenaPlay, Iulia a fost surprinsa cand le povestea fetelor ca nu se potriveste indeajuns de bine cu Alin, iar cand acesta i-a cerut prietenia, in direct, era urat sa-l refuze. Ea le-a mai spus acestora ca a simtit si Alin o racire a ei fata de el.
sursa foto: a1.ro

_

25 Comentarii

 1. ramona spune:

  Sustin Constantina si Traian,se potrivesc si sper sa rezolve toate divergentele.Imi place si Andrei insa nu-l vad pregatit pentru insuratoare.Subiectul Adina a inceput sa ma deranjeje si nu inteleg de ce se vorbeste asa mlt despre ea.

 2. ramona spune:

  Nu inteleg de ce sunt condamnate mamele pentru ca isi spun parerea,mai ales daca sunt intrebate.
  Andrei ar trebui sa fie mai atent la cum vorbeste iar in ultimul timp nu face alceva decat sa atace.

 3. maria spune:

  oana te sustin neconditionat, se vede ca esti ofata minunata, educata, incearca sa faci cuplu cu alin, este un baiat bun educat cu simtul umorului, un baiat citit, titrat, va sustin pe amandoi. va iubesc.

 4. maria spune:

  OANA IMI ESTI F.DRAGA LA FEL SI ALIN.

 5. madalina spune:

  imi place alin e un baia foarte sufletist.eu crd ca iar sta bine cu denisa