Liviu a parasit competitia MPFM 4

Liviu a parasit competitia MPFM 4Liviu a parasit competitia MPFM 4Saptamana trecuta intrau in competitie opt concurenti dorni de a-si gasi jumatatea. Dupa doar o saptamana petrecuta in casa alaturi de vechii concurenti, Liviu a spus adio competitiei MPFM 4. Comisia de Decizie a emisiunii a luat o hotarare mai mult sau mai putin ciudata, ca Liviu sa parareasca competitia.
Intrebat daca se astepta la aceasta decizie, concurentul a afirmat ca da, se astepta deoarece nu a fost implicat in prea multe subiecte. „Am simtit asta, am avut un feeling ca o sa plec„, a spus Liviu imediat dupa ce a aflat ca in aceasta seara va trebui sa isi faca bagajul si sa paraseasca competitia.

Eliminarea lui Liviu dupa doar o saptamana si mai ales fara a fi spuse motivele acestei decizii, i-au revoltat pe fanii emisiunii. Acestia se intreaba care este motivul plecarii lui Liviu MPFM 4? De ce dintre cei opt el a fost ales pentru a parasi concursul, iar ceilalti vor primi un raspuns peste o saptamana? De ce nu a mai fost tinut inca o saptamana? Mai era eliminat in cazul in care ar fi format un cuplu? Dupa ce criteriu a fost ales pentru a parasi competitia? Acestea sunt doar cateva dintre intrebarile pe care fanii si le pun.

La cateva minute dupa ce a parasit competitia, Liviu MPFM 4 a publicat pe pagina sa de facebook urmatorul mesaj: „In aceasta seara am parasit emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu. A fost o saptamana in care am vazut multe lucruri noi,caractere mai mult sau mai putin bune,precum si oameni minunati.Multumesc prietenilor adevarati pt sustinerea de pe facebook. NICAIERI NU-I CA ACASA!!!

Articole asemanatoare: