Marea Finala Mireasa Pentru Fiul Meu din 27 august 2016

Marea Finala Mireasa Pentru Fiul Meu din 27 august 2016Constantin ar putea castiga o suma importanta de bani: 158 828 de Lei. Banii vor fi ai lui doar daca va rezista pana la final! Ce va alege Constantin in urma propunerii care i se va face? Bate inima lui pentru bani sau pentru iubire? Cine a iesit Mireasa sezonului 5? Cine a iesit pe locul doi si trei dar si cine a fost eliminat? Descoperiti care este tabloul final si procentajele fiecarui concurent in parte. Astazi, 27.08.2016 sunteti martori la pregatirile de nunta, incepand cu ora 17:00, iar de la ora 20:00 urmariti Marea Finala a sezonului 5 MPFM.

Daca ai ratat emisiunea Marea Finala Mireasa Pentru Fiul Meu din 27 august 2015, de la ora 17:00 si 20:00 o puteti urmari si video online pe blog oficial antena 1, antenaplay. Iata un mic rezumat: Cele trei mirese au intrat pe ultima suta de metri a pregatirilor de nunta! Adriana: „Sa ma mai intorc aici nu imi mai doresc. Cei care vor veni sunt relaxati, proaspeti, dar eu nu as mai o lua de la capat.” Liliana si Loredana, doua din fostele concurente ale editiei cu numarul 5, au fost primele doua invitate. Loredana MPFM 5 este gravida.

Ieri, in urma unui material video difuzat, Valentin si Adriana si-au exprimat o dorinta, astazi au dat piept cu aceasta posibilitate. Tatal Mihaelei: „Ma bucur enorm de mult pentru copilasii mei, ii felicit pentru tot ceea ce au facut in acest concurs si sunt sigur ca vor ramane impreuna pana la adanci batraneti.”

Mama lui Valentin: „Sunt coplesita de emotii, dar in acelasi timp sunt foarte bucuroasa ca Valentin a reusit sa faca un pas in viata! Cu ajutorul lui Dumnezeu a reusit sa ajunga pana aici.”

In Marea Finala, concurentul a fost pus in fata unei decizii cruciale. Lui Constantin i s-a propus sa accepte suma de 50.000 lei si casatoria cu Mihaela, indiferent daca va fi ultimul concurent eliminat sau nu. Constantin a refuzat oferta si a preferat sa riste, in speranta castigarii sumei totale din suplimentul la marele premiu.

Constantin a fost eliminat chiar inainte de Marea Finala MPFM 5.

De la ora 17:00 (Pregatirile pentru nunta): Partea 1 si Partea 2

De la ora 20:00 (Marea Finala a sezonului 5): Partea 1, Partea 2, Partea 3, Partea 4 si Partea 5

Cum comentati cele intamplate in Marea Finala a sezonului 5?

Articole asemanatoare: