Marea Finala Mireasa Pentru Fiul Meu din 29 august 2015

Marea Finala Mireasa Pentru Fiul Meu din 29 august 2015Timp de aproape un an de zile, concurentii trait adevarate drame, dar si bucurii intense in competitie. Fii martor la pregatirile de nunta, astazi incepand cu ora 17:00. Concurentii MPFM 4 sunt curprinsi de emotie cu gandul la Marea Finala de astazi de la ora 20:30! Aici afli prima data clasamentul Marii Finale 2015, dar si Mireasa Sezonului. De asemenea gasesti video inregistrari din pauzele de publicititate si dupa Finala Mare a sezonului 4 MPFM. Afla cine a iesit Mireasa Sezonului 4, cine a iesit pe locul doi si trei, dar si procentele voturilor din partea telespectatorilor. In acelasi timp veti afla si care va fi tabloul final dar si cine a fost eliminat. De asemenea, tot astazi, 29.08.2015, incepand cu ora 20:30 vor veni invitati speciali, artisti de seama ce vor intretine atmosfera, dar si familiile concurentilor, rude si sustinatori, precum si fosti concurenti atat din sezonul care tocmai se incheie cat si din cele anterioare.

Daca ai ratat emisiunea Marea Finala Mireasa Pentru Fiul Meu din 29 august 2015, de la ora 17:00 si 20:30 o puteti urmari si video online pe blog oficial antena 1, antenaplay. Iata un mic rezumat: Maratonul se incheie astazi. S-au facut pregatiri pentru cea mai spectaculoasa gala. Ia parte la cea din urma zi petrecuta de ei in casa MPFM 4. Ce au avut de spus fostii concurenti? Sa inceapa ajunul Marii Finale! Eliminarile continua. Voteaza-ti favoritii. Soacra mica nu vine la nunta, dar soacra mare? Ceea ce urmeaza te va lasa fara cuvinte! Va fi alaturi de Cristian in cea mai importanta zi din viata lui? Valoarea totala a premiilor este de 500 000 lei.

Elena: „Am votat-o pe Cristiana pentru titlul de Mireasa a Competitiei! Imi doresc ca si Ionela si Teodor sa se afle pe tabloul final!” Cristi: „L-am votat pe Teodor Mireasa Saptamanii!”

Alegerea costumelor le-a dat mirilor batai de cap, dar rezultat final a meritat efortul. Buchetul miresei a zburat din mana in mana, iar furculitele s-au infipt in torturi cu iuteala vantului. Pregatirile au continuat in afara casei cu proba costumelor de mire si a rochiilor de mireasa. La verighete degetele au stralucit la unison cu privirile si au fost destul de greu sa se opreasca decat la cate o singura pereche. Dar, cel mai emotionant moment a fost depunerea actelor in vederea casatoriei. Intr-un ospat regal s-a transformat selectarea bucatelor care alcatuiesc meniul de nunta. Lectiile de dans mai ca erau sa se transforme in lupte greco-romane, dar examenul de absolvire il vor da astazi, in fata publicului.

Primul concurent ce a pasit cu emotii pe covorul rosu in cadrul Marii Finale 2015 a fost Danut. Concurentul spera ca aleasa inimii lui este Carmen, dar povestea lor de iubire s-a sfarsit!

Mama lui Marian a refuzat sa-i fie alaturi fiului ei in cel mai fericit moment al vietii lui!

Desi a pus prima piatra la temelia relatiei, pe parcursul competitiei mama lui Elly si-a schimbat total parerea. Tatal i-a fost alaturi, dar Elly nu a avut parte de sprijinul mamei la nunta cu Cristian.

Cristian, declaratie soc: „Cea care putea sa-mi dea binecuvantarea nu mai exista, eu nu mai am mama!”

Danut a fost eliminat!

Publicul a decis: Ionela si Teodor salvati de la eliminare!

Dupa 51 de saptamani, ultimul clasat dintre cei 7 a pararist finala, chiar inainte de a deveni finalist. Teodor a fost eliminat cu doar cateva momente inainte de finalul competitiei deoarece a fost ultimul in clasamentul voturilor.

Elly este Mireasa Sezonului!

Cat a castigat fiecare concurent finalist al sezonului 4 MPFM din Marele Premiu:

Elly si Cristian = 400 000 lei impreuna
Cristiana si Marian = 50 000 lei impreuna
Ionela = 25000 lei
Simona = 25000 lei

Cei patru concurenti le revin si banii acumulati in competitie pana in finala.

Trebuie tinut cont insa ca din Marele Premiu se vor mai scadea excursiile si premiile acordate pe parcursul competitiei.

Pregatirile pentru nunta de la ora 17:00: Partea 1 si Partea 2

Marea Finala MPFM 4 din 29.08.2015, de la ora 20:30: Partea 1, Partea 2, Partea 3, Partea 4 si Dupa Marea Finala

Nicolae si Catalina si-au unit destinele intr-o pauza publicitara, dar puteti vedea momentul mai jos:

Cum comentati cele intamplate in Marea Finala?

Articole asemanatoare: