Marea Finala Mireasa Pentru Fiul Meu din 30 august 2014

Marea Finala Mireasa Pentru Fiul Meu din 30 august 2014Azi 30 august 2014 are loc Marea Finala Mireasa Pentru Fiul Meu. Incepand cu ora 14:00 vom putea urmari retrospectiva sezonului 3 MPFM, de la ora 17:00 vom vedea cum au decurs pregatirile pentru nuntile care vor avea astazi, in Marea Finala incepand cu ora 20:30. Continuati sa va votati favoritii pentru ca fiecare vot conteaza, iar la miezul noptii vom afla si care vor fi castigatorii sezonului 3.

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 30 august 2014, de la ora 14:00, 17:00 si 20:30 o puteti urmari si pe siteul oficial antena 1, antenaplay.ro. Iata un mic rezumat aici: In prima parte, cea de la ora 14:00 au fost aratate primele momente cu concurentii sezonului 3, primele discutii, dar si cum s-au cunoscut. Au fost aratati atat baietii cat si fetele care se pregateau pentru nunta. Tot in partea de la 17:00 au fost arate si cele mai important momente din competitie, imagini de castig cu cei ajunsi pana in acest moment al concursului. Fiecare dintre ei a transmis cate un mesaj familiei. Au venit si fosti concurenti ai acestui sezon pentru a fi prezenti la petrecerea organizata cu ocazia MArii Finale MPFM. Primii au fost cei care au parasit casa saptamana trecuta, Alin si Gina. Cei doi au anuntat ca de cateva zile nu mai formeaza un cuplu, desi luni in platou au afirmat ca si-au dat o sansa pentru ca au sentimente unul fata de celalalt.

Gina nu a dorit sa dea mai multe detalii despre despartirea lor, dar Alin a afirmat ca el este de vina si ca nu simte ca el si Gina nu vor avea o relatie de lunga durata, asa incat au luat decizia de a se desparti acum decat sa o dezamageasca mai tarziu. Doamna Daniela a sustinut ca fiul sau s-a luat dupa persoanele din afara competitiei, care au afirmat ca baiatul ei ar dori doar masina Ginei.

Andrei i-a cerut lui Alin sa spuna mai multe intamplari pe care el le stie despre Oana si Laur. Alin: „Daca nu vreau sa vorbesc, nu inseamna ca in Casa Mireasa pentru fiul meu nu se intampla lucruri care nu se vad!

Pana la urma Alin i-a dat dreptate lui Andrei si a sustinut ca problema este in interior ca ar trebui puse mai multe camere de luat vedere. Alin sustine ca Oana si Laur au incalcat regula chiar in fata lui si a Ginei, dar nu a putut spune mai demult din cauza ca nu ar fi fost crezut din lipsa de probe: „De fata cu mine, Oana si Laur au intretinut relatii intime!

Gina: „Ceea ce a spus Alin este adevarat, eram amandoi in camera cand Laur si Oana au incalcat regula 25!

Laur legat de Oana: „O sa facem casa!

Andrei catre Cristina: „Deabia astept sa-ti spun te vreau!

Gina si Alin nu mai formeaza un cuplu.

Perechile de miri au venit cu limuzina si au intrat in sala intampinati de artificii si ropote de aplauze. Fiecare pereche si-a spus povestea de iubire ilustrata in imagini, apoi au dansat dansul pregatit. S-a facut o retrospectiva a celor mai aprige conflicte, dar si a celor mai frumoase momente din concurs.

Curiozitatile sezonului: s-au consumat 7300 de paini, 385 kg de carne, 167 kg de paste, 4320 perechi de cercei, 538 kg detergent, 5 kg pudra, 7 kg de fard, 8 litri fond de ten, 180 creioane dermatograf, 130 de tusuri, 210 rujuri, 1030 de rochite, 412 costume, s-au primit 20075 de mesaje in Casa Fetelor, 21 900 l de apa, 14 600 mesaje in Casa Baietilor, 20 000 de minute s-a vorbit la telefon, 730 topuri de hartie, 387 tuburi de fixativ, 43,8 m cubi de apa, s-au cheltuit 140,321 lei la cumparaturi, s-a castigat o masina in valoare de 61,795 lei, iar valoarea totala a premiului se ridica la 500 000 de lei din care o parte se afla deja in posesia concurentilor.

Atat mama lui Raymond, cat si a iubitei lui au confirmat ca isi sustin copiii indiferent ce decizie vor lua. Cei doi au hotarat sa nu se casatoreasca in Marea Finala.

Mama Marianei si sora lui Grigore au fost de acord cu hotararea celor doi de a se casatori. In timp ce mama lui Laur a spus ca-si sustine fiul in orice decizie va lua, mama Oanei a fost foarte revoltata pentru comportamentul lui Laur fata de fiica sa si a respins vehement o posibila relatie intre acestia. Parintii Oanei au fost intrigati si pentru faptul ca nu li s-a permis sa ia legatura cu fiica lor, desi au incercat de nenumarate ori.
Si Andrei si iubita lui au primit binecuvantarea parintilor pentru a se casatori.

Laur a fost penultimul eliminat, iar Grigore a fost ultimul care a parasit sezonul 3, acesta intrand si in posesia sumei de 100 000 lei. Constantina a iesit Mireasa Sezonului.

Cum comentati cele intamplate in Marea Finala?

Articole asemanatoare: