Marea Finala Mireasa Pentru Fiul Meu din 4 martie 2017 (Sezon 6)

Marea Finala Mireasa Pentru Fiul Meu din 4 martie 2017 (Sezon 6)


marea finala mpfm sezon 6 din 4 martie 2017

Marea nunta a sezonului 6 MPFM va avea loc astazi, 4.03.2017, de la ora 14:00! Cum arata tabloul final cu finalistii celui de-al saselea sezon MPFM? Cine a fost eliminat inainte de ultima suta de metri? Cine a castigat sezonul 6? Cine a iesit mireasa sezonului? Descoperiti astazi, incepand cu ora 14:00! Edith, Mireasa Sezonului 6 MPFM!

Daca ati ratat Gala Saptamanala Mireasa Pentru Fiul Meu din 4 martie 2017 de la ora 14:00 o puteti urmari si video online pe siteul oficial antenaplay.

De la ora 14:00: Partea 1, Partea 2 si Partea 3

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare:

loading...

Lasa o parere

62 Comentarii

 1. Cu câteva minute înainte de decesul MPFM

  Știam cu toții de-atâta timp că emisiunea moare. Chiar din vremea Mirelei.
  Devenise un fel de „cronică a unei morți anunțate” !) căreia unii i-am făcut disecția pe viu, ca la broaște (merita!), unii am fost doar martori pasivi la deces, sau clopotari (nu clopozauri), dar alții, încolonați pe grupuri și interesați mereu să aibă controlul, sezonul și premianții, au participat din plin la decesul mpfm.
  Din comentariile ultimelor zile pare că dintre aceștia din urmă sunt cei mai mulți supărați și înverșunați și vor să se răcorească cu-n strop de răzbunare finală pe unul sau altul din cobaii rămași în cușcă.Fie cum vreți.
  Dragilor, ultima lună mpfm, priveghiul dinaintea îngropării mpfm cu tot cu simbolica „nuntă surpriză de mult anunțată”, a fost culmea grotescului, cu greu se putea imagina ceva mai urât.

  Dar, privind în urmă fără mânie, poate cu ani în urmă, bucurați-vă de momentele care v-au făcut să zâmbiți, care v-au emoționat, care v-au dat de gândit atât încât să vreți să vă scrieți gândurile și bucurați-vă că au fost, prin efortul unor admini, spații roz unde ați fost citiți, aprobați, contraziși, îndrăgiți.

  ADMIN – EU ÎȚI MULȚUMESC

  …și te rog, lasă-mă și-acum, la final, să invadez spațiul cu niște gânduri înșirate pentru domni și doamne, mai copți,poate mai nostalgici, pe care i-am îndrăgit aici..

 2. IN semn de protest fata de antena 1, începând de mâine nu doresc sa mai plătesc abonament pt antena play. O sa mă dezabonez.sfatuiesc fanii emisiunii sa facă la fel. Antena 1 nu își mai dorește aceasta emisiune in grila lor.

 3. POSTĂRI PENTRU CEI/Cele ÎNDRĂGIȚI PE-AICI, fără legătură directă cu mpfm, așa incât- OCOLIȚI-

  Mărțișoare de suflet pentru voi…

  Mi-am petrecut verile copilăriei într-un sat mic din Ardeal, înconjurat de dealuri.
  Din vârful unui deal se vedea monumentul de la Bobâlna, din dealul opus începea Sălajul. Satul fără electricitate, se trezea în zori să-și mâne bivolii negri la păscut și adormea seara odată cu ei, sub abur de lapte cald, când ultima rază de lumină din lampa cu petrol se oprea pe icoana din perete în murmur de rugăciune.
  Hainele de duminică erau netezite cu-n călcător de fontă cu cărbuni încinși, vânturat prin aer să stea cald, iar părul ni-l spăla mătușa Maria cu săpun făcut de ea și apă de ploaie adunată în ciubărul de lemn de sub streașina casei.
  Duminica era singura zi în care acceptam să ne încălțăm, pentru biserică (și singura zi în care mâncarea era cu carne). Cu mătușa am avut și primele aventuri „disco-dance” când ne învăța să jucăm ceardaș, învârtita și purtata, să nu fim de râsul satului când veneau ceterașii. Tot ea ne și atingea peste picioare cu-n mănunchi de urzici, alergându-ne prin curte, dacă făceam vreo nefăcută.
  Satul n-avea curent, nici telefon, dar nimeni nu părea să le simtă lipsa.
  Până la doctorul din Recea se mergea două ore cu căruța cu cai sau vreo patru cu cea cu boi, tusea era tratată cu lapte de la măgărița țiganilor cărămidari de lângă sat, iar felcerul ce scotea dinții la purceii de lapte scăpa și sătenii bătrâni de măselele dureroase, după o anestezie zdravănă cu palincă.
  Ușile caselor nu se închideau cu cheia, semnul că nu-i nimeni acasă era o botă pusă-n ușă și nimănui nu-i „dispărea” ceva. Memoria, uneori parșivă, îmi readuce-n minte miros de pâine caldă scoasă din cuptor pe frunze de curechi, gustul slanei cu ceapă împărțită pe deal cu cei ce strângeau fânul, al balmoșului făcut de Buna când se cobora laptele de oaie de la stână.
  Nu am cuvinte pentru albastrul lanului de in înflorit, pentru cum cântau bobițele de in copt bătut de vânt înainte de-a fi smuls, topit si-a fi fuior pentru un țol sau o cămașă, împăturite apoi cu busuioc și așezate în casa bună, în lada de zestre a viitoarei mirese.

  „Răgățeanca” (cea din Regat) de mine poate vorbi ore-n șir despre Ardealul sufletului meu, dar una din amintiri poate fi total inedită pentru voi. Când și când, în liniștea zilei răsuna deasupra satului strigătul unui mesager din vârful unui deal, rostogolind ecou după ecou. Suna cam așa:
  …..”Leleuca Marie din capul satului, să să ducă mâine-n zori la comuna Ciubăncuța, că are AVIZ TELEFONIC de la București!”.
  Mesajul, strigat rar de trei ori, ajungea la oamenii aflați la muncă pe dealuri și vedeai pălării largi de paie ridicându-se rând pe rând să audă mai bine cui îi era adresat. Seara, coborând cu sapa și grebla pe umăr către sat, săteni grijulii strigau și-n poarta casei la leleucă, să fie siguri c-a aflat de telefon. Și, cu noaptea-n cap, plecam cu mătușa spre TELEFONUL COMUNAL, însoțite până-n vârful dealului de câinele casei, care ne aștepta credincios acolo să ne întorceam.
  M-aș putea amuza spunând că era un fel de „FACEBOOK” al acelor timpuri, oral, primitiv, oamenii dădeau „SHARE”, știau și că apoi vor sta la „CHAT” și vor primi „FEED-BACK” cu vești despre București.
  Așa comunicau atunci, așa trăiau în comuniune atunci. Era cu foarte puțin înainte de 1970.

  La patruzeci și… de ani de-atunci comunicăm într-un fel aproape imposibil de imaginat atunci.

  Casa bătrânească din sat este acum un fel de „casa de vară de la țară”, are și electricitate și telefon, dar cel mai mult timp e goală.
  Ultimii din neam, plecați și ei demult la Cluj, își fac când și când drum pe-acolo și arată în timp real, „LIVE”, prin SKYPE , pe FACEBOOK, TWITTER sau mai nou VLOGGING, verilor risipiți în lume, le arată satul, casa, ca pe-un vestigiu antic.
  Și satul e aproape gol. Vreo doi nemți fugiți din vestul „civilizat” au cumpărat pe-un pumn de mărci livezi de meri și pruni, cu tot cu case.
  Doar bătrânii au rămas să păzească veșnicia, în dealul cu cruci din spatele bisericii, cu fața către monumentul de la Bobâlna.

  ……………………………………………………………………………….

 4. Mi-ar placea sa vad grimasele de pe fata Edithei daca nu va castiga ea si va castiga Georgiana.Oare ce va face?Va da din cap cum face de obicei sau va face o criza de isterie,va incepe sa planga si sa zica „tata,vreau acasa!”.

 5. Mirela istrate

  Ami doresc că mireasa săptămâni să fie Edit și votez edit

 6. De ce e prezentata Georgiana ca o fata ce a intrat demult in casa?
  A abandonat competitia
  A fost acasa la mama, s-a relaxa, s-a odihnit s-a distrat mai mult de o luna
  S-a cuplut cu Ali si au intrat in casa, unde ea e de doar o luna si un pic
  Poate ei stiua inainte de a intra cand se termina sezonul!!!!!!!!!!!!!
  Nu sunteti corecti!
  Adevaratii fani ai Andradei de ce s-o voteze? Pt ca a intrat in casa stiind ca ava veni si Cristi iar Andradei nu i-a spus?
  Pentru ca Ali i-a nominalizat pe A si pe V?

 7. Buna!
  Emisiunea cred ca nu mai are buget, cea mai slaba pregatire, fetele nici macar nu au rochii de nunta, sunt niste rochii foarte simple, banale chiar. Urat, fetele acestea neritau sa straluceasca astazi.

 8. Mincinoasa asta de Georgiana zice a a tras 5 luni in casa!
  Ce a tras?
  O luna a avut vacanta, oameni buni?
  Ea a venit ca stia ca mai e doar o luna…
  De ce nu s-a dat cuplul lui Edith cu Ali???????????????????????? Au fost 6 luni impreuna!
  Atat ieri cat si azi ati ridicat-o in slavi pe Georgiana ca fiind cu state vechi pe-acolo, dar e o minciuna.Ea a venit dupa doua saptamani, a plecat in concediu mai mult de o luna, cu ex-ul Andradei si s-a intors cu ex-ul lui Edith, care cica a lasat-o ca a dansat in fata altui ex al Andradei!!!!
  Votati Adriana, o fata cu situatie grea! Adriana si Valentin mpfm5 i-au luat skate la biata fata, dati-i niste voturi mamei ei sa-i poata oferi acestei fete lucruri omenesti de care ar trebui sa se bucure toti copiii lumii!

 9. Cat de… sa fii sa vii la o nunta televizata in bocanci si blugi mulati bleu???? Asa arata Adelina sora lui Andrei. Mda…

 10. Bine ca se termina!Finala la fel de jalnica si penibila ca si MPFM de cand a venit duduia Paula.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *