Marea Finala Mireasa Pentru Fiul Meu din 4 martie 2017 (Sezon 6)

Marea Finala Mireasa Pentru Fiul Meu din 4 martie 2017 (Sezon 6)


marea finala mpfm sezon 6 din 4 martie 2017

Marea nunta a sezonului 6 MPFM va avea loc astazi, 4.03.2017, de la ora 14:00! Cum arata tabloul final cu finalistii celui de-al saselea sezon MPFM? Cine a fost eliminat inainte de ultima suta de metri? Cine a castigat sezonul 6? Cine a iesit mireasa sezonului? Descoperiti astazi, incepand cu ora 14:00! Edith, Mireasa Sezonului 6 MPFM!

Daca ati ratat Gala Saptamanala Mireasa Pentru Fiul Meu din 4 martie 2017 de la ora 14:00 o puteti urmari si video online pe siteul oficial antenaplay.

De la ora 14:00: Partea 1, Partea 2 si Partea 3

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare:

loading...

Lasa o parere

62 Comentarii

 1. Mesajele de mai sus sunt partial corecte.
  In primul rand, atat dna Mirela Boureanu-Vaida, cat si dna Paula Chirila, sunt doua actrite fff talentate ale Romananiei.
  Nici una, nici cealalta nu au facut comentarii personale, ci au fost moderatoarele unei emisiuni.
  Faptul ca dna Mirela Boureanu-Vaida a fost mai multi ani moderatoare intr-o astfel de show atat de dificil, a capatat poate astfel mai multa experienta, decat dna Paula Chirila.
  Show-rile anterioare poate ca au fost mai captivante, mai reusite si datorita concurentilor care au participat la show.
  Personal am urmarit doar mpfm5 si mpfm6.
  Diferenta intre aceste doua sezoane a facut-o nu moderatoarele, ci mai ales calitatea concurentilor, educatia, stiinta si mai ales bunul simt al acestora.
  Daca mpfm6 s-a terminat, nu inseamna neaparat ca motivul este moderatoarea, sunt un complex de factori.
  Aceste emisiuni sunt mai degraba proiecte care se deruleaza pe o perioada de cativa ani, nu pe vesnicie.
  Este vorba de fonduri, adica de surse de finantare… etc
  Am observat la acest sezon, multe lucruri fff urate, care de cele mai multe ori m-au deranjat.
  Am scris lucruri uratela adresa multor concurenti al caror caracter nu mi-a placut, dar de celemai multe ori acolo erau si regii, scenarii, introduceri de personaje nu neaparat deosebite, dar care prin intrigile dezvoltate de ei aveau puterea de a mari reitingul.
  Si chiar asta au facut persoane precum Andrada, Cristi, Danut, Petru, Radu… etc
  Chiar si gratiatii stiau, cu totii, ca emisiunea va mai dura 1 luna…
  Deci erau scenarii bine stiute de ei.
  Am indragit-o pe Edith de la inceput. Am vazutca esteo persoana educata, si inteligenta. Nu este nimeni perfect pe lumea aceasta… Dar. in mare, mi-a placut doar de ea si de Nina, atat dintre fete, iar dintre baieti mi-a placut de Sergiu si de Geo, atat, din acelasi motiv, educatie si inteligenta.
  Am vazut multe lucruri urate, mai ales in ultima luna si recunosc, am crezut ca acest show va fi unul care va dori ca mireasa sezonului sa fie Mihaela sau chiar Georgiana, fete care nu meritau din fff multe motive acest titlu.
  Recunosc ca am fost fff impresionata cand am auzit ca Edith este mireasa sezonului acesta. Chiar l-a meritat, pt ca a suferit enorm acolo in cele 6 luni de competitie si a dovedit ca este puternica.
  Din acest motiv, felicit emisiunea mpfm6 si pe dna Paula Chirila pt eforul enorm depus in fata a peste 40 de caractere diferite.
  In viata este dificil cand avem in preajma noastra un singur personaj contradictoriu, dificil, dar cand sunt deja mai multe este cu mult mai greu.
  Felicitari si va asteptam cu un alt show de genul acesta…

 2. Buna seara tuturor. Am privit rar si cu lehamite, pe repede înainte emisiunea. Așa fac si cand mă „prinde” un film despre care îmi dau seama prea târziu ca e de groaza, altminteri visez urat.
  Câteva cuvinte despre MPFM:
  1-In ultimele doua ediții nu au câștigat favoriții mei. In jumătatea asta de dezastru am plăcut-o pe Edith. O felicit pentru „titlul” de mireasa sezonului, pentru ca bani, daca nu declara ăștia insolventa nu va lua prea mulți. Daca declara insolventa cine nu a luat încă banii nu mai capătă nimic (inclusiv câștigătorii ediției 5).
  2-Paula a reușit sa îmi provoace aceeași repulsie pe care o am fata de monstrul din filmul de groaza de mai sus! In privința ei nu m-am înșelat! Nu a fost o alegere neinspirata, a fost cea mai proasta alegere !
  3-Transmit tuturor concurenților din toate edițiile, care au avut un comportament decent si au indurat mai mult sau mai puțin vicisitudinile MPFM, respectul si admirația mea, împreuna cu urâri de sănătate, fericire si belșug.
  4-Pentru ca știu ca vor citi si concurenții sau familiile din ediția asta, îmi permit sa le dau câteva sfaturi celor care au ajuns in finala.
  Adriana, nu ești o femeie frumoasa, nu aveai ce căuta in emisiunea asta si cu atât mai puțin ispita pe insula iubirii unde am înțeles ca ti-ai fi dorit sa mergi. Dar o femeie e văzută ca o zână de ochii copilului ei. Mergi la serviciu si stai lângă copilul tău!
  Georgiana, tu ai din belșug frumusețe dar ești prea naiva si tare emotiva. Ali nu te merita cu toate ca se vede clar ca te emoționezi pana la lacrimi cand e vorba despre el. Daca va veți reîntâlni, va fi numai pentru a se mai „bucura” de tine. Nu te lăsa folosita de bărbați. Meriți mult mai mult!
  Alina, nici tu nu ești o femeie frumoasa dar lumea e a femeilor deștepte, care știu sa își acopere defectele cu un comportament încântător. Lucrează la asta!
  Mihaela: daca tu, fiind conștienta ca familia lui Mihai nu te place te-ai aruncat cu capul înainte, ori îl iubești nespus ori ești tare cruda la minte. Ai grija la comportament !
  Edith: ești o persoana calda si pozitiva. Din păcate, așa cum am mai scris acum careva luni, tu iți cauți un bărbat după modelului masculin din familie: tati. Tu îl iubești pe tati, dar ia întreabă tu pe mami daca așa un bărbat e bun? Tinzi sa te îndrăgostești de „băieți rai” fata! Casca ochii bine! Se vedea cand a fost eliminaat Ali ca il mai iubesti…. Meriti mai bine si mai mult! Poate vei invata sa te pretuiesti! Macar asta sa fie castigul tau din experienta MPFM!
  Petru draga! Viața nu e roz. Tu ști asta. Te-am plăcut in sezonul 4 dar ai revenit schimbat in sezonul asta. Îmbătrânești si te înrăiești. Împroști cu venin ca si cum ai vrea sa faci viața grea ca a ta, tuturor celor din jur. Sper ca a fost numai pentru emisiune, altminteri vei îmbătrâni singur.
  Mădălin nu ești încă de însurat! Mama ta însă are nevoie de atenție. Si nu de atenția ta!
  Geo: esti un baiat inteligent, sensibil si sti sa te porti cu o femeie. Ai foarte multe calitati care te vor ajuta sa gasesti … acea femeie!!! Dintre baieti ai fost favoritul meu! Trebuie sa recunosc insa: nu cred ca Edith a trecut peste „accidentul nefericit” Ali si prin urmare s-ar putea sa nu fie ea „acea femeie”. Noroc in viata!
  Mihai: ai facut nunta… Asta e! Dar nu cred ca vei rezista presiunilor familiei si vei descoperi si tu, așa cum ei au făcut-o deja, ca Mihaela nu e pentru tine. Pentru viitor in relația cu ea încearcă sa fi mai vocal. Mi se pare ca ai lăsat-o sa fie „cocoșul” in cuplu si nu cânta bine.

  As vrea sa va spun vouă, prieteni sau neprieteni de pe blog ca o sa-mi lipsiți!

  Un gând bun pentru voi! Sa aveti primavara in suflete !

  Va pupa cu drag,

  Fiore

 3. Sincer, simt o eliberare după ce totul a luat sfărșit. Acum sunt liberă pe timpul alocat emisiunii și care nu era deloc mic, Finala mi-a plăcut!! Dansul mirilor a transmis emoție. Toți s-au ales cu ceva bănuți Toată lumea, bănuiesc, că e mulțumită, chiar dacă nu vrea să recunoască. Singurul care mi-aș fi dorit să nu intre în finală e Petru. Dar accept ceea ce s-a întămplat, trecănd acest lucru la pagube colaterale. Emisiunea nu a fost pe gustul meu. De ce?? Pentru că mie îmi plac mult duelurile verbale inteligente, argumentate și nu vorbe goale, sau vorbe care dor. Nici aici pe blog nu prea i-am regăsit pe cei pe care căndva îi citeam cu nesaț. Blogul mereu mi se părea mai interesant decăt emisiunea în sine. În această ediție foarte rar mai apăreau comentariile celor care mă interesau. Probabil ca și mine și ei erau dezamăgiți de ceea ce se întămpla în casă. După încheierea emisiunii am urmărit și noua emisiune moderată de Vaida. Mi s-a părut anostă, iar Vaida îmbrăcată cu o pijama groaznică, nu avea cum să scoată apă din piatră seacă. Deși sărmana se străduia. Prevăd noii emisiuni2k1 viață scurtă. Cam asta a fost tot. Să auzim numai de bine!

 4. Pentru Edith: Felicitari Edith, meritai acest titlu de „MIREASA A SEZONULUI 6”. Meritai sa primesti cel putin o CORONITA sa se vada diferenta dintre tine si celelalte concurente, aduse in casa dupa ce au „sarit gardul” sa nu spun ca au dezertat.
  Despre finalisti, ce sa mai spun? Daca Mihaela si Mihai ar fi fost tracasati 20% cat a fost pusa la zid Edith, erau de mult despartiti si plecati din casa mpfm.Nu aveau atunci nici macar acesta pereche mire si mireasa cu care sa se laude astazi, si sa ridice pe culmi emisiunea mpfm”cea mai indragita din toate timpurile”.
  Sper sa nu mai revina niciodata acest gen de show care in loc sa promoveze iubirea , educatia si bunul simt, pe ecranele TV si nu violenta, degradarea umana, incultura, ura.

 5. Fiore- Multumesc pentru mesajul tau, de final, un pupic iti trimit si eu. Mi-as dori, ca Edith sa-l cunoasca mai bine pe Geo, sa-si ridice valul de pe ochi si sa-l vada asa cum este cu adevarat.
  Numai bine va doresc tuturor

 6. N-am reușit să postez continuarea comentariului din prima pagină. Încerc acum, sper să meargă

  ….DUPĂ 40 DE ANI

  Acum, după patruzeci si…. de ani(spre 50), celor ce urcă pe dealurile micului sat ardelenesc le vibrează la piept telefonul mobil.
  Telefonul comunal cu cabină a rezistat ca o piesă de muzeu în oficiul poștal, nerenovat de tot atâția ani.
  Mesajele nu se mai adresează direct ci se rostogolesc pe și de pe displayuri, peste tot, prin LAN-uri și WAN-uri, prin „TELE-AI-FOANE”, PC-uri, fel și fel de deviceuri, Androide sau nu și conțin informații, deformații și tentații de-a valma, din ce în ce mai „hibride”.
  Am devenit dependenți de „vorbirea” pe/în „rețea”, fără Facebook, Twitter, Instagram, Flickr, șamd, realitatea fără ele a devenit brusc monotonă.
  Este fascinant câte bariere de spațiu și timp au fost dărâmate, cât de înfometați ne-a găsit, atât de mult încât azi pare că cedăm virtualului victoria în lupta cu realitatea…
  Eu recunosc fără reținere, dar nu fără un soi de amărăciune, că sunt depășită, dar „#rezist” și #exist și-așa.
  Amărăciunea vine din senzația că „bigbang-ul social media” nu ne-a lăsat timp de… „anticorpi”, pentru a fi doar benefic sau măcar benign, vine din teama că excesele de-acum vor fi decontate de cei ce vin după noi, atât de dragi nouă. În avalanșa de informații adevărul și minciuna își pierd conturul, devin neidentificabile.
  Nu penalizăm corcirea principiilor și pocirea valorilor. Câți ar da share?
  Trăim pe net indecent de voluptuos stigmatizarea publică a celor care nu ne sunt pe plac, ignorând că oricine, oricând, poate cădea victima metodei la fel de ușor.Din vorbe înșirate impersonal pe un display, atingem destine.
  Nu sesizăm comunicarea contra-comuniunii, care rănește, instigă, dezbină.
  Sub stindardul unei cauze „șeruită” cu zel de-un „comando” de rețea, ne trezim uneori susținători naivi și creduli, duși de valul interesului camuflat al unui individ sau grup, sau etichetați pe veci cu ” #dușman”.
  Din individualități ne transformăm în followers, devenim statistică.
  Îngrijorător este că distorsionarea rețelistă nu se oprește la interese mici cum ar fi vreun concurs de talente sau de mirese, cu premii în bani, ci că metoda comando-ului de rețea vrea președinți sus/jos, granițe sus/jos, guverne sus/jos, instituții sus/jos.

  Pentru mine este amară și senzația că „SUFLETUL” este „organul” țintit de „militanții” în social media și EMOȚIA este instrumentul de manipulare.
  Spațiul virtual este infinit mai contagios emoțional decât mass media clasică, iar în tandem ating apogeul când e vorba de prostire-n masă.
  Suntem gata să transmitem instant pe net prima reacție emoțională la o informație, un mesaj care-a atins o predispoziție de-a noastră. Căutăm afinități și se întâmplă mai repede ca oriunde, ne bucură apartenența la un grup cu aceleași emoții, aceeași atitudine.
  Asta este, pe de-o parte, frumusețea spațiului virtual care ne face dependenți de el.
  Pe de altă parte este și ceea ce ne face vulnerabili.
  Potențialul imens de-a contamina emoțional face spațiul virtual să fie câmp de luptă pentru fel și fel de bătălii, unii spun chiar războaie.
  Ce bine ar fi să nu uităm că cele mai contagioase emoții sunt frica, ura, furia, frustrarea, răzbunarea! Și cele care ne mobilizează cel mai ușor!

  ……..Știu că „Sufletul” este un concept vag, imposibil de măsurat și pentru mulți irelevant, dar eu v-am scris toate gândurile astea doar ca să vă rog să vă păziți sufletul de ură, de furie, de invidie, de lupte care nu-s ale voastre.
  …… Să-ncercați, să priviți, să luați, să gustați din tot ce vă este dat doar atât cât bunul simț vă spune că sufletul vostru rămâne în siguranță.

  …….Cu speranța că ne-om mai citi cândva cu bine, vă urez o primăvară binecuvântată și mulți, mulți ani tuturor.

 7. CEA MAI URATA FINALA – GROAZNICA

 8. Vă spun cu drag la bună revedere (re citire). Comentariile postate azi pentru voi au sens citite unul după altul, oricum cer scuze celor enervați de stil, lungime sau conținut. Sunt ultimele.

 9. Emisiunea s-a terminat brusc nu din cauza fondurilor,pt ca se lăudau cu cea mai mare audiența,ori asta aduce bani.
  Emis s-a terminat din lipsa de concurenți dornici sa mai fie terfeliti, umiliți,interogați pe orice subiect,mai puțin de dragoste nu. Din lipsa de dornici sa se înscrie in matrimonialul: batul prin gard,sau zgandareala MAX pana la sufocarea telespectatorilor,vezi subiectul Carla-Jesica, Staful neprofesionalist,s-a apucat sa contacteze foștii concurenti care au facut scandaluri memorabile.
  Am crezut o perioada ca e vorba de proasta selecție a concurenților,dar nu ,nu au mai avut in ce alege.
  In concluzie,aceasta lipsa de interes de a mai participa s-a datorat amatorismului stafului,care nu a mai respectat nici un regulament,nici măcar tema emisiunii,a scandalului permanent pe teme neinteresante,a umiliții concurenților si chiar a mamelor.
  Daca ar mai fi existat un Mpfm7,probabil ar fi fost cu Constantina si Raimond,cu Lăcrămioara si Traian,sau cine știe cine ar mai fi răspuns unor invitații telefonice.

 10. Hop și eu,
  Tot respectul pentru narațiune. E de suflet și mi-a plăcut. Și chiar n-aș vrea să crezi despre mine că sunt conflictuală prin definiție, dar… adevăru-i adevăr și povestea poveste. Nu zic că nu te cred că ai copilărit unde susții că ai copilărit, dar ți-a scăpat un amănunt. În zona aia și Bobâlna-i agenție poștală. Deci cine, ce să renoveze?
  În rest, chapeaux!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *