Marius, Alexandru si Vladut – Noul val de concurenti MPFM 5

Marius, Alexandru si Vladut – Noul val de concurenti MPFM 51. Marius MPFM 5

Marius MPFM 5 - concurent nou

Marius are 26 de ani, vine din Pitesti si este in zodia rac. Marius a terminat Facultatea de Drept, dar a lucrat ca stivuitorist.

Se considera un barbat sincer, carismatic, increzator in propriile forte si cu simtul umorului. Spune ca a venit la emisiune pentru a-si intalni jumatatea. Desi nu a urmarit emisiunea decat o singura data, cea care i-a atra atentia si pe care vrea sa o cunoasca mai bine este Liliana, dar in cazul in care nu reuseste se va orienta catre o alta fata.

S-a despartit de iubita lui acum o luna, dupa o relatie de trei luni, insa cea mai lunga relatie pe care a avut-o a fost patru ani. Marius MPFM 5 este sigur ca va fi Mirele Sezonului 5: „Sunt sigur 100% ca o sa ies Mirele Sezonului, asa zic eu si mama. Am tot ce imi trebuie.”

2. Alexandru MPFM 5
Alexandru mpfm 5 - concurent nou
Alexandru are 23 de ani si vine din Seleus, judetul Mures, si este in zodia fecioara. S-a inscris cu scopul de a-si gasi sufletul pereche. Alexandru iubeste adrenalina, motiv pentru care ii plac motoarele si masinile, neratand nicio cursa.

A avut mai multe relatii, dar cea mai lunga a fost de cinci ani si s-a incheiat acum o luna. Liliana i-a atras atentia. Alexandru se considera un barbat familist, iubitor si protector.

3. Vladut MPFM 5
Vladut mpfm 5 - concurent nou
Vladut este in zodia taur, are 19 ani si vine din Zanesti, judetul Neamt. A terminat Liceul cu Program Sportiv. Sustine ca a venit pentru o experienta de viata si pentru a-si gasi jumatatea. Fata de care ii place si care l-a atras din fata televizorului este Cristina. Vladut este convins ca o va cucerii cu determinarea si farmecului lui.

Motoul sau in viata este sa nu se dea niciodata batut. Cea mai lunga relatiei a lui Vladut a fost de sase luni si s-a incheiat in urma cu doar patru luni.

Articole asemanatoare: