Marius, Emil, Sergiu, Radu si Aurelian – baieti sezon 6 MPFM

Marius, Emil, Sergiu, Radu si Aurelian – baieti sezon 6 MPFMMarius MPFM 6

marius mpfm 6

Marius are 26 de ani si vine din Rosiorii de Vede, judetul Teleorman. A avut o relatie de doi, pe timpul liceului, iar restul au fost pasagere.

Marius crede in dragoste la prima vedere. Principala sa calitatea este calmitatea. Nu considera ca are defecte.

Emil MPFM 6

emil mpfm 6

Emil are 28 de ani si vine din Buzau. Il caracterizeaza ambitia si increderea de sine. Este atras de fetele minione cu parul ondulat si lung. Ultima relatie s-a terminat din cauza imaturitatii partenerei.

Sergiu MPFM 6

sergiu mpfm 6

Sergiu vine din Sighetu-Marmatiei si are 28 de ani. Se considera fire ambitioasa. Acum trei sezoane a placut-o pe Lorena. Isi doreste o fata slaba si inalta, care sa nu depaseasca 70 kg.

Radu MPFM 6

ionut mpfm 6

Radu are 24 de ani si vine din Comarnic, judetul Prahova. Cauta o fata cu un caracter frumos, linistita, sincera si care sa stie ce vrea de la viata.

Este rabdator, familist si ii place sa gateasca. Din sezonul trecut le-a placut pe Liliana si pe Denisa. Defectul sau – are prea multa incredere in oameni.

Aurelian MPFM 6

aurelian mpfm 6

Aurelian are 27 de ani si vine din Galati. Calitatea lui principala este sinceritatea. Este sociabil iar printre pasiuni se numara fotbalul si innotul.

Doreste ca jumatatea sa aprecieze ceea ce face el, iar relatia sa se bazeze pe incredere.

Articole asemanatoare:

loading...

Lasa o parere

3 Comentarii

  1. Băcilă Alina-Ana

    Marius mirele săptămânii..imi place timiditatea lui.sa fie puternic si încrezător pt ca este un baiat frumos si daca nu își va gasi jumătatea la aceasta emisiune sigur o va gasi afara..il pup pe Marius si este un baiat foarte frumos

  2. Buna urmaresc emisiunea d-voastra de la inceput si vreau ca sa va spun si in acelasi timp sa va si rog sa imi cititi mesajul.
    Surorii mele care o cheama Nicoleta ii place mult din casa de Sergiu deoarece i se pare cel mai serios baiat. De aceea va rog nu stiu cum sa procedam sa luam legatura; sora me este o fata cuminte si vrea o relatie serioasa. Va rog sa imi luati mesajul in seama. nr. meu 0742386538. Multumesc.

  3. Unde vedeți voi calm, timid?Asta e un lingău pe lângă Valentin sau e homo

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *