Mesajul Georgianei, fosta concurenta MPFM6, inainte sa se afle ca Ali si Edith s-au impacat

Mesajul Georgianei, fosta concurenta MPFM6, inainte sa se afle ca Ali si Edith s-au impacat


georgiana si ali mpfm 6

Cu cateva ore inainte ca Ali sa anunte ca formeaza din nou un cuplu cu Edith, Georgiana, fosta iubita a lui Ali, a scris cateva randuri pe o retea de socializare in care se intelege starea sa, dupa esecul avut in dragoste.

Georgiana, fosta concurenta in sezonul 6 MPFM, a publicat pe contul personal de facebook un citat ce pare sa fie cu dedicatie pentru Ali si Edith.

„Kill them with your smile and bury them with your successes!”, ceea ce se traduce prin (Ucide-i cu zambetul tau si ingroapa-i cu succesul tau!”. Mesajul fostei concurente este insotit de poza de mai jos.

georgiana mpfm 6 fosta lui ali

sursa foto: facebook[.]com

Articole asemanatoare:

loading...

Lasa o parere

2 Comentarii

  1. Mda! Interesantă sintagmă! Nu’sh’ de pe unde a cules-o, nici cine i-a livrat-o, nici cui i se adresează, dar ceea ce n-a înțeles nici ea, nici “inventatorul” ei este că un zâmbet frumos e o artă, deci un bun prilej de terapie prin artă chiar și pentru o babă stirbă dacă odată cu dinții nu i-au picat și toate “țiglele” de pe casă.
    Cam la fel stă treaba și cu succesul binemeritat al altora.
    Dacă lucrurile nu ar sta așa, cel mai probabil, la momentul ăsta, Angelina Jolie s-ar fi rugat intens ca măcar tiza ei, Mădălina Ghenea, să nu sucombe, restul femeilor fiind demult oale și ulcele.
    Cât despre împăcarea lui Ali cu Edith, prea tare nu mă surprinde. Pe Ali l-am suspectat întotdeauna de inteligență nativă și mă bucur că a înțeles/intuit precoce un lucru extrem de important și anume acela că într-o relație e aproape imposibil să nu apară de-a lungul timpului și puncte de vedere diferite, iar în atare situație e de preferat să ai cu cine le tranșa de pe același palier, altfel e pierdere de vreme. În sensul că vorbesc doi, dar de priceput pricepe, constant, doar unul. Și zău dacă există vreo rațiune să te condamni singur la un asemenea travaliu. Poate doar o curiozitate morbidă aka orgoliu nemăsurat de-a înțelege ceea ce, probabil, nici Dumnezeu nu se mai încumetă să înțeleagă, altfel rezolva demult problema.

  2. Amor bucurestean, marcă înregistrată. Mai urmează sa vina lăutarii si nea Marin cu băutura. Si vor trai fericiti pana la divort. Georgiana si-a meritat si ea soarta. Cel mai bine a iesit din ecuatie Cristi fiindca a pus suflet, era competitiv dar s-a retras la timp din mizeria ce se prefigura. Mult succes frate Epure acolo in Belgia!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *