Mihaela si Mihai MPFM 6 pregatiti sa devina parinti: „Bebe o sa vina

Mihaela si Mihai MPFM 6 pregatiti sa devina parinti: „Bebe o sa vina


mihai si mihaela 6 asteapta un bebe

Mihai si Mihaela a fost singurul cuplu care si-a unit destinele in Marea Finala a sezonului 6 MPFM. Imediat dupa ce au iesit din casa unde au convietuit timp de sase luni, cei doi s-au mutat acasa la Mihai, pentru a fi intr-adevar o familie.

Intr-un live creat zilele trecute pe pagina lor de facebook, proaspatii insuratei au povestit cum isi petrec zilele.

Stam acasa la Mihai. (…) Suntem foarte, foarte, foarte bine. Da, o sa am grija de Mihai. Multumim tuturor pentru ca ne-ati sustinut. Primim foarte multe mesaje. (…) suntem foarte obositi. Nici nu am despachetat toate bagajele. Ramanem în Bucuresti, ne mai ducem si la ai mei acasa în vizita. Suntem cei mai castigati din sezonul 6. Ne bucuram ca am fost singurii care au facut nunta. Luna de miere va fi mai tarziu. Asteptam sa ne acomodam„, a spus Mihaela.

Din cate se pare, cei doi isi doresc sa aiba un copil cat de curand, cel putin asa reiese din ceea ce le-a transmis Mihaela internautilor: „Bebe o sa vina cat de curand, o sa va anuntam.

Showul matrimonial Mireasa pentru fiul meu a durat timp de 11 sezoane, primele cinci sezoane fiind difuzate pe Kanal D, iar urmatoarele sase pe Antena 1. De-a lungul acestor sezoane mai multi tineri si-au intemeiat o familie.

Articole asemanatoare: