Mireasa pentru fiul meu – Emisiunea din 01 octombrie 2012, ora 14:00

Mireasa pentru fiul meu – Emisiunea din 01 octombrie 2012, ora 14:00Urmariti emisiunea MPFM de dupa-amiaza, incepand cu ora 14:00, aflati care dintre concurente a recurs la gesturi extreme, care au fost reactiile mamelor si ale fetelor cu privire la acest gest, cat de departe au ajuns divergentele din casa, dar si ce discutii au avut baietii despre modul in care ar evolua relatiile lor cu fetele alese!
Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 01 octombrie 2012, de la ora 14:00, o puteti urmari in reluare:Imediat dupa Gala, Iulia a dorit sa plece acasa. In interviul dat dupa aceea, ea a declarat ca nu mai suporta privarea de libertate si faptul ca nu a mai luat legatura de o luna cu familia si cei dragi. Mai multe concurente au dezaprobat gestul la care a recurs Iulia. Luminita este indignata ca Iulia, desi si-a dorit foarte mult sa intre, renunta prea repede.

Cornelia a sfatuit-o pe Madalina sa aiba mai multa incredere de sine si ca ar trebui sa-si revizuiasca atitudinea.
Lorena a fost deranjata de comparatia facuta de Maricel, intre ea si Andreea. Intre concurente au aparut anumite neintelegeri legate de impartirea cumparaturilor pentru ca nu s-au incadrat in bugetul pe saptamana respectiva.
Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare:

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , ,