Mireasa pentru fiul meu – Emisiunea din 02 noiembrie

Mireasa pentru fiul meu – Emisiunea din 02 noiembrieUrmarind emisiunea MPFM din aceasta dimineata, de la ora 11:50, vom afla ce nemultumiri are Cornelia in privinta lui Dragos, ce explicatii i-a cerut Madalina lui George, ce a avut de spus Madalina despre Cosmin si George, dar si care este parerea lui Virgil despre cuplurile din competitie. Astazi baietii nu au participat la emisiuni.

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 02 noiembrie 2012, de la ora 11:50, o puteti urmari in reluare:Madalina a dorit sa stie daca lui George ii place de o alta fata. Ea nu stie de ce s-a produs ruptura de George. Ea spune ca nu ii pasa de George. Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 02 noiembrie 2012, de la ora 14:00, o puteti urmari in reluare:In emisiunea de astazi, de la ora 14:00, aflati din ce motive s-a suparat Madalina pe Cristina, la ce concluzii au ajuns Emilia, Cristina si Cosmin, care au fost nemultumirile Corneliei la adresa unei concurente, dar si de ce s-au certat Maricel si Lorena.
Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare:

Etichete:, , , , , , , , , ,
loading...

Lasa o parere

23 Comentarii

  1. Cornelia e urata cu spume…nu stiu ce vede Dragos la ea…are fatza de babutza si mai e si nesuferita…si ea si Mada rad ca niste vrajitoare!!

  2. Bine i-a zis George Madalinei ca are ras de vrajitoare…chiar asa este si ma bucur ca si-a dat seama la timp ca nu e pt el. 🙂

  3. florin trebuie sa mearga la un dr.eu nu inteleg daca lui Stefania nui place de el ce mai vrea il jigneste pe George ptr ca se oftica ca Stefania il place pe George el si razvan sunt niste ofticati de aceea nu la place la nici o fata de ei mai sunt si birfitori si uriti George bine ca ai scapat de madalina nu da dovada de domnisoara ci de mahalagioaica si opfticata nu asa se vorbeste urit din partea ta sa iti fie rusine Dragos Coco George Stefania Alin si Andreea va sustinem George sti un frumos

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *