Mireasa pentru fiul meu – Emisiunea din 12 noiembrie

Mireasa pentru fiul meu – Emisiunea din 12 noiembrieIn emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, de la ora 11:50, vom afla prin ce stari au trecut Cornelia si Dragos cu o seara inainte de a se logodi, ce impresii au schimbat Madalina si Stefania despre George, ce discutie au avut parintii Madalinei cu George intr-o pauza de publicitate de la Gala, dar si care au fost reactiile Madalinei dupa ce a aflat ca va merge impreuna cu Cosmin la Castelul Bran.

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 noiembrie 2012, de la ora 11:50: Cornelia a cerut parerea fetelor, cum sa ii raspunda lui Dragos cand acesta o va cere in casatorie.La Gala Saptamanii toate cuplurile au ales inelul de logodna in locul unor premii surpriza. Tot atunci parintii Madalinei au stat de vorba cu George.
Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 noiembrie 2012, de la ora 14:00: De la ora 14:00 veti afla ce divergente au mai existat intre baieti dupa gala saptamanii trecute.George s-a plans ca Maricel l-a amenintat si i-a adresat cuvinte urate. Madalina a afirmat ca nu se mai are asa de bine cu Cornelia pentru ca aceasta este mai apropiata de George si Andreea in ultima vreme.
Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare:

Etichete: , , , , , , , , , ,