Mireasa pentru fiul meu – Emisiunea din 18 octombrie 2012, ora 11:50

Mireasa pentru fiul meu – Emisiunea din 18 octombrie 2012, ora 11:50In emisiunea MPFM de astazi, de la ora 11:50, aflati ce au discutat fetele despre Maricel, ce reactii au aparut in casa in urma unor observatii facute de Madalina si Elena, ce presupuneri au facut concurentii legate de eliminari, dar si ce s-a mai intamplat in Casa Baietilor!Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 octombrie 2012, de la ora 11:50, o puteti urmari in reluare: Madalina crede ca Maricel s-a suparat pentru ca a facut o gluma pe seama lui.

Ce parere aveti despre emisiunea de astazi 18 octombrie 2012 de la ora 11:50 ?

Articole asemanatoare:

Etichete:, , , , , , , , , , ,
loading...

Lasa o parere

4 Comentarii

  1. Lorena esti o frumoasa,nu te aventura cu Maricel, nu e omul potrivit pentru tine. E rau,vulgar, dusmanos, cind cei din afara dau mesaje el plimba maxilaru cu draci daca nu ar fi acolo ar fi vai si amar de cei care au de-a face cu el.Coco nu merge in continuare cu Dragos, nu te merita ,nu se va schimba niciodata,fetelor sunteti tinere aveti timp sa cunoasteti multi barbati.Cum poti sta linga un om care te-a facut peste imputit, daca dupa citeva saptamini a putut sa zica asa ,dupa ani de casnice ce va zice. Nu merita sa ierti asa ceva.Stefania si Florin va potriviti de minune, sunteti frumosi,sensibili ,seriosi.Parca sunteti facuti unul pentru altul. Stefania nu rata alegerea, Florin e un om pe care poti sa-l modelezi, ofera-i iubire, sinceritate si nu vei regreta. Florin asculta-i sfaturile Stefaniei ,nu intra in conflicte,iar daca Stefania nu te vrea iesi afara ca sunt multe fete care isi doresc un baiat ca tine.

  2. U alt baiat bun e Virgil, e destept ,rafinat,sensibil su cu mult bun simt. S-ar potrivi cu Liliana, diferenta de virsta Liliana nu ar trebui sa fie un inconvenient.Ba din contra Virgil e un barbat protector pe care te poti baza, stie sa ofere dragoste,liniste in jurul lui ,exact de ce ai nevoie in viata.Ce-ti trebuie Liliana un barbat ca Maricel si Dragos care in primul rind sunt slab pregatiti, nu stiu sa se comporte in societate dar mite in familie.Imi pare rau de Loerena si Cornelia ele sunt fete bune dar nu au facut alegereatrivita. Doamna Mirela am urmarit acest sou de la primul sezon de la Kanal d, aduceti in casa foste cupluri care sau casatorit si s-au despartit sa le impartaseasca din experienta lor. Fetelor uitati ca sunteti intr-un concurs si ginditiva la casatoria dupa ce plecati din concurs. Inima nu ti-o poti minti la infinit, bani si restul avantajelor se duc repede iar ceea ce este intemeiat pe o fundatie subreda se darima repede.

  3. da unde pot vedea si eu emisiunea de azi de la ora 11:50 k vreau sa o vad si nu mio da

  4. Ce simpatic a fost Maricel cu tricourile lui George! :)))

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *