Mireasa pentru fiul meu – Emisiunea din 27 iulie 2012, ora 12:05

Mireasa pentru fiul meu – Emisiunea din 27 iulie 2012, ora 12:05Caravana „Mireasa pentru fiul meu” s-a reintors pe litoral! Iata unde si cand va puteti intalni cu caravana:
astazi, 27 iulie – pe plaja din Eforie Nord;
sambata, 28 iulie – la Costinesti;
duminica, 29 iulie – pe plaja din Mamaia.
Inregistrare emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 27 iulie 2012, ora 12:05 – dimineata:
Astazi, de la ora 12:05, aflati ce conflicte s-au iscat intre Adrian si Andrada, dar si care au fost nemultumirile acesteia la adresa Marioarei si a lui Adrian!

Youtube:

Ce parere aveti despre emisiunea de astazi de la ora 12:05 ?

Articole asemanatoare:

Etichete:, , , , , , , , , , , , , , , ,
loading...

Lasa o parere

5 Comentarii

 1. sa intors adrian razbioiul si conflictele continua .
  a fost bine fara adrian . va rog descalifikatil ca va strica emisiunea si va pune intro postura proasta .

 2. nu sint de acord toate discutiile le incepe andrada si d.Mirela se insista pina se aduce la scandaluri andrada este o catia si latra fara infinit vara sa fie provocata asta-i este darul este alt catalin tiganii se mai spune pelea ra si rapanoasa ori o bate ori o lasa.si daca taci tot se isca cubiecte.cei treaba ei cautati de treaba ta fato lasal pe adrian in pace nu te anina care-i problema se da in evidenta se da cu parerea despre toti e ce este avocatul emisiunei. ar fi bine ca d.Mirela sa o mai preascain discutii cea ce nu se intimpla cu parere de rau.privesc de mult timp acasta emisiune dar ca acasta nam mai vazut de mult este foarte slab moderata.rusine.scimbati moderatoarea daca vreti sa mai avati telespectatori sa va sustina.vreau sa spun ca si voturile noastre nu au nici o valoare staful face ce vrea si cum vrea .nu este cinstit nu ne prostiti.

 3. Adrian are si parti bune.

 4. Nadea, sau cum te cheama, Adrian nu intra in conflicte neprovocat.
  Cel care ar trebui descalificat este acela pe care-l sustii tu: infatuat, agramat, dur, cuplu din interes, sarit gard, jignit fete, mame fara sa fie tras la rasapundere, etc.

  Filipp, Andradei i se da apa la moara si ea crede ca asa este bine sa se certe. Sunt foarte multi, enorm de multi care accepta acest lucru ca si o calitate.
  Din pacate, in viata ii va dauna !

  Ralu, da, Adrian are f.multe parti bune: cinstit, corect, respectuos, jigneste cand este jignit, riposteaza cand este atacat, isi respecta sustinatorii, as puncta totusi orgoliul excesiv care ii aduce uneori neajunsuri!

 5. De ce a-ti inceput emisiunea cu acest material?!Scopul este scandalul!
  Mda…nu ne mai mira nimic!
  Aceleasi subiecte,alti protagonisti!
  „Starea de spirit” a concurentilor…Au plecat bine dispusi,s-a vazut materialul zilele trecute!
  S-a naruit TOT ce s-a construit bun in vacanta,poate erau pe drumul cel bun,nu prieteni dar lasasera in spate ce s-a intamplat inainte de vacanta.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *