Mireasa pentru fiul meu – Emisiunea din 30 octombrie

Mireasa pentru fiul meu – Emisiunea din 30 octombrieUrmarind emisiunea MPFM de pe antena 1 din aceasta dimineata ,de la ora 11:50, veti afla care au fost nemultumirile lui Maricel la adresa lui Alin si Virgil, ce reprosuri i-a facut Cornelia Lorenei, ce a discutat Florentina cu parintii ei intr-o pauza de publicitate de la Gala, dar si care au fost reactiile Florentinei in urma acuzatiilor ce i-au fost aduse.

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 30 octombrie 2012, de la ora 11:50, o puteti urmari in reluare:Maricel nu vrea ca ceilalti sa il desparta de Lorena. S-au dat imagini cu Cornelia care a fost indignata de o anumita gluma pe care Maricel i-a facut-o Madalinei si ca Lorena a implicat-o in discutiile cu Alin si Luminita.
Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 30 octombrie 2012, de la ora 14:00, o puteti urmari in reluare:De la ora 14:00, aflati ce a avut de spus Madalina despre Cristina si Cosmin, care au fost reactiile Corneliei si ale lui George in urma afirmatiilor lui Dragos, ce intentii are Cornelia in privinta lui Dragos, dar si care au fost nemultumirile Mariei la adresa celor din casa!
Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare:

Etichete: , , , , , , , , , ,