Mireasa pentru fiul meu – Emisiunea din 31 octombrie

Mireasa pentru fiul meu – Emisiunea din 31 octombrieUrmariti emisiunea MPFM din aceasta dimineata pentru a afla cine crede Maria ca il marginalizeaza pe Florin? Ce impresii au schimbat mamele despre Virgil si Razvan? Care au fost reactiile lui George si ale Corneliei dupa afirmatiile facute de Dragos la Gala?

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 31 octombrie 2012, de la ora 11:50, o puteti urmari in reluare:Maria crede ca Virgil va forma un cuplu cu Stefania. Florin si Liliana au avut un mic conflict.
Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 31 octombrie 2012, de la ora 14:00, o puteti urmari in reluare:Astazi, de la ora 14:00, ii vom vedea pe concurenti transformandu-se in cele mai de temut personaje cu ocazia sarbatorii de Halloween! De asemenea, vom afla ce reactii au starnit suspiciunile lui Dragos, ce se mai intampla intre cupluri, dar si ce controverse au aparut in cele doua case!
Florin a afirmat despre Liliana ca se crede mult mai evoluata decat el desi nu e. Maria considera ca va mai trece o perioada pana ce Razvan va forma un cuplu. Maria crede ca Virgil va forma un cuplu cu Stefania.
Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare:

Etichete: , , , , , , , , , ,