Mirela in lacrimi la aflarea traumelor prin care a trecut o concurenta

Mirela in lacrimi la aflarea traumelor prin care a trecut o concurentaMirela in lacrimi dupa dezvaluirea trecutului unei concurenteUna dintre concurentele sezonului cu numarul 5 Mireasa pentru fiul meu a facut dezvaluiri in legatura cu trecutul sau. Este vorba despre Liliana, una dintre fetele cele mai placute, atat de baieti cat si de telespectatori. Aceasta poveste ca a fost amenintata si agresata fizic de fostul iubit cu care a avut o relatie de 3 ani. Ea declara ca s-au inteles foarte bine la inceput, insa lucrurile s-au degradat pe parcurs. Fostul iubit a amenintat-o ca o va omori pe sinele de tren sau o va ineca.

Mama ei povesteste ca mergea cu fiica ei la serviciu, de teama sa nu pateasca ceva. La castingul pentru emisiune, Liliana avea semne pe corp, lasate de fostul ei iubit. Desi concurenta a depus o cerere la politie, si-a retras-o la ceva timp, nevrand sa ii faca rau. Mirela a fost socata de povestea cutremuratoare si a izbucnit in lacrimi. Nu intelege cum se pot intampla asemenea lucruri, cum o familie poate fi terozita in acest fel, tranind intr-o tara cu legi.

Mirela: ”Imi cer scuze pentru momentul de slabiciune, dar pentru ca poate am si eu fata gandesc altfel. Nu se poate sa traiti terorizate, fetelor! Exista politie, exista un stat!

Articole asemanatoare: