Nicolae MPFM 4 a sarit gardul

Nicolae MPFM 4 a sarit gardulnicolae mpfm 4 a sarit gardulIn urma cu cateva minute inainte de a incepe emisiunea de la ora 14:00 de astazi, 23 iunie 2015, telespectatorii abonati la antena play au putut vedea cum Nicolae MPFM 4 a sarit gardul. Prima concurenta care a incercat sa il opreasca sa recurga la acest gest extrem a fost Carmen, dar nu a reusit. Imediat au aparut doamna Maria si Catalina dar deja era prea tarziu pentru ca Nicolae sarise gardul.

Din cate se pare Nicolae a recurs la acest gest extrem dupa o cearta cu Catalina in urma primei parti a emisiunii in care s-au dat mai multe materiale despre fostii iubiti ai partenerei lui.

Nu mi se pare normal sa l primeasca inapoi.nici ceilalti nu trebuiau primiti. Pentru ce au intrat? Sa sara gardul? Stiau ce ii asteapta.” a fost unul din mesajele unei telespectatoare MPFM4.

Nu e nicio problema. Il baga inapoi cu drept la jumatate din premiu si cedarea unui miliard in preafericitul caz ca Nicolae o sa castige! Doar asa i-a invatat staful! Sa ia cu paine! Imi pare rau de el, oricum ar fi! Asta e din vina Mariei si a iubitei lui!” a scris o alta telespectatoare.

Mama Cataline: „Fiica mea nu trebuie sa se simta vinovata, Nicolae nu a stiut cum sa se poarte cu ea!”

Ce credeti ca se va intampla cu Nicolae MPFM4? Va reintra in casa sau va fi descalificat?

Articole asemanatoare: