Nicolae si Emilia formeaza cel mai recent cuplu MPFM 5

Nicolae si Emilia formeaza cel mai recent cuplu MPFM 5Nicolae si Emilia MPFM 5 formeaza un cupluInca inainte de a forma un cuplu cu Loredana, Nicolae recunoscuse ca o place atat pe ea, cat si pe Emilia. In timpul unei emisiuni in direct, la insistentele moderatoarei, Nicolae a ales-o pe Loredana pentru a forma un cuplu. La scurt timp le-a marturisit baietilor, intr-o seara ca a facut alegerea gresita. Incepuse deja sa-si dea seama ca nu sunt compatibili. La cateva zile de la formarea cuplului, cei doi au pus punct relatiei. Desi Loredana ar fi fost dispusa sa mai lase o portita, el s-a aratat hotarat sa incheie definitiv.

In ultima perioada, Nicolae si Emilia MPFM 5 au petrecut tot mai mult timp impreuna si, mai mult decat atat, el i-a daruit un inel simbolic. Telespectatorii care ii sustin au inceput deja sa le trimita cadouri pentru amandoi si diferite mesaje de incurajare. Multi cred ca va fi unul dintre cele mai placute si sustinute cupluri din casa MPFM. Unii chiar sunt de parere ca vor rivaliza si vor fi o amenintare pentru cuplul de pe primul loc.

Aseara, camerele de pe Antena Play i-au surprins imbratisandu-se, iar pana vor forma un cuplu nu mai este decat un pas.

Iata doar doua dintre parerile telespectatorilor:

„Mie imi plac foarte mult. Nicolae, daca stam si analizam, este cel mai linistit baiat din casa. Nu a avut conflict cu absolut nimeni decat atunci cand a facut nebuna aia de Loredana figuri, care nu facea de el. Aseara a primit pachet de la familia lui si i-au spus ca le place ce ved. Eu ii urmaresc pe Antena Play. Nicolae chiar daca nu recunoaste in direct este foarte indragostit de ea.” sau „Toti se uita dupa camere si fac diverse gesturi pentru sustinatori, sa fim seriosi, eu chiar nu am vazut ca Emilia sa se uite in alta parte decat la Nicolae. Sunt schimbati total in bine cand sunt unul in preajma altuia. Este indragosteala adevarata, din pacate unii sunt setati sa nu vada si alte cupluri decat cei de pe locul unu. Atacand celelalte cupluri pierdeti ce este mai interesant din aceasta competitie. Chiar daca acest cuplu nu va rezista mie imi plac acum.”

Nicolae si Emilia mpfm5

sursa foto: captura Antenaplay

Articole asemanatoare: