Meniu

Noutati Mireasa pentru fiul meu

Primele cupluri MPFM 6

primele cupluri mpfm 6

Editia cu numarul sase a celui mai urmarit reallty-show a inceput sambata. Opt fete si cincisprezece baieti au intrat in casa MPFM sezon 6 cu gandul de a-si gasi jumatatea. Inca din prima seara, o parte dintre baieti au putut relationa cu fetele pentru cateva minute.

Astazi, Iulia MPFM 6 si-a aniversat ziua de nastere, iar fetele au trebuit sa aleaga in unanimitate trei baieti care sa vina la petrecere si sa cunoasca mai bina fetele. Fetele i-au ales pe Mihai, Ciprian si Andrei.
(Citeste tot…)

luni, septembrie 5th, 2016

Adriana este Mireasa Sezonului 5 MPFM

Sezonul 5 Mireasa Pentru Fiul Meu a inceput pe 5 septembrie 2015. Dea lungul celor aproape 358 de zile ale editiei cu numarul cinci a celui mai iubit really-show din Romania, cuvintele, supararile, lacrimile si bucuriile lor au intrat in casele telespectatorilor.

A fost unul dintre dintre cele mai grele sezoane, iar acest lucru se poate observa si in numarul celor care au trecut pragul casei, mai exact 15 fete, 22 de baieti si 4 mame.
(Citeste tot…)

duminică, august 28th, 2016

Ionut si Loredana MPFM 5 s-au casatorit

Loredana si Ionut MPFM 5 s-au casatoritLoredana si Ionut MPFM 5 au iesit din casa in urma cu o luna, iar acum au facut marele pas. Chiar daca aproape nimeni nu le dadea nicio sansa ca vor fi impreuna si dupa iesirea din competitie, astazi 23 iulie 2016, Loredana si Ionut s-au casatorit civil. Dorind sa impartaseasca marele eveniment cu cei care i-au sustinut de-a lungul competitiei, Ionut si Loredana MPFM 5 s-au fotografiat in fata Starii Civile din Voluntari.
(Citeste tot…)

sâmbătă, iulie 23rd, 2016

Lavinia a castigat masina pusa in joc in sezonul 5 MPFM

Lavinia MPFM 5 a castigat masinaDupa mai bine de 3 zile si 2 ore, Lavinia a castigat masina pusa in joc in sezonul 5. La startul probei pentru masina pusa in joc in sezonul 5 MPFM au participat 15 concurenti. Pe parcurs o mare parte dintre ei au fost eliminati, in timp ce cativa au renuntat de buna voie.

Sase dintre cei ramasi au intrat in proba finala, una extrem de dura ce a presupus rezistenta fizica si psihica, trebuind sa stea cu cel putin o palma pe masina, fara sa se sprijine sau sa atinga masina cu o alta parte a corpului si nici sa doarma langa masina sau sa isi atinga vreun coechipier.
(Citeste tot…)

joi, iulie 7th, 2016

Loredana si Ionut MPFM 5 au parasit competitia

Loredana si Ionut mpfm5 au parasit competitiaUnul dintre cele mai iubite cupluri din sezonul 5 MPFM a recurs la un gest extrem. Loredana si Ionut MPFM 5 formeaza un cuplu de cateva luni. Nu cu mult timp in urma cei doi s-au logodit. Odata cu apropierea finalei din 27 august 2016, tot mai multe e-mailuri au ajuns pe adresa emisiunii in care Ionut era catalogat ca fiind o persoana violenta. Chiar fosta lui iubita, Andreea, a facut anumite dezvaluiri care nu ii faceau onoare.
(Citeste tot…)

joi, mai 26th, 2016

Oana MPFM 5 este insarcinata

oana mpfm 5 este insarcinataOana si Cosmin, unul dintre cele mai iubite cupluri MPFM 5, isi duc mai departea povestea de iubire inceputa in concurs. Cei doi indragostiti s-au logodit in cadrul competitiei in urma cu cateva luni, iar pe zi ce trece par din ce in ce mai fericiti, depasind cu brio momentele mai grele.
(Citeste tot…)

sâmbătă, mai 14th, 2016