Meniu

Noutati Mireasa pentru fiul meu

Robert si Alin au sarit gardul Casei MPFM5

Robert si Alin MPFM5 au sarit gardul caseiAseara, toti baietii au fost in Casa Fetelor si a Mamelor, iar toti concurentii trebuiau sa aiba parte de doua ore fara camere si lavaliere, in schimbul a 5000 de lei din suplimentul pentru Marele Premiu. Robert si Cassandra, primul cuplu format din sezonul 5 si-au adresat mai multe reprosuri.

In timp ce Cassandra statea de vorba cu Valentin, Robert a inceput sa arunce cu incaltamintea spre iubita. Imediat a cerut staffului la camere sa i se deschida poarta pentru a pleca acasa intr-un mod civilizat, fara a sari gardul.
(Citeste tot…)

sâmbătă, octombrie 3rd, 2015

A cerut-o de sotie dupa doua saptamani de relatie

A cerut-o de sotie dupa doua saptamani de relatieRadu, fost concurent din sezonul trecut Mireasa pentru fiul meu este mai indragostit ca niciodata. Don Juanul editiei anterioare se pare ca si-a gasit jumatatea la scurt timp de la terminarea concursului, desi afirma ca nu va avea o relatie prea curand. Dragostea pentru iubita lui, Alya, l-a determinat sa paraseasca Bucurestiul si sa se mute la ea, in Sibiu. Radu declara: „Am inceput sa vorbim prim mesaje, dupa ce ea m-a abordat pe o retea de socializare, iar dupa o saptamana, am decis sa ma mut cu ea, in Sibiu. Alya mi-a atras atentia printr-o replica. Este diferita de restul fetelor care ma abordau.
(Citeste tot…)

joi, septembrie 24th, 2015

Mirela in lacrimi la aflarea traumelor prin care a trecut o concurenta

Mirela in lacrimi dupa dezvaluirea trecutului unei concurenteUna dintre concurentele sezonului cu numarul 5 Mireasa pentru fiul meu a facut dezvaluiri in legatura cu trecutul sau. Este vorba despre Liliana, una dintre fetele cele mai placute, atat de baieti cat si de telespectatori. Aceasta poveste ca a fost amenintata si agresata fizic de fostul iubit cu care a avut o relatie de 3 ani. Ea declara ca s-au inteles foarte bine la inceput, insa lucrurile s-au degradat pe parcurs. Fostul iubit a amenintat-o ca o va omori pe sinele de tren sau o va ineca.
(Citeste tot…)

miercuri, septembrie 23rd, 2015

Marian si Cristiana MPFM4 vor deveni parinti…

Marian si Cristiana MPFM4 vor deveni parinti...Doi dintre finalistii sezonul 4 MPFM isi traiesc dragostea chiar in ochii lumii. Cristiana si Marian, caci despre ei vorba, isi petrec aproape tot timpul impreuna si radiaza de fericire unul in prezenta celuilalt.

Pentru ca toata lumea sa stie cat de bine le este dupa iesirea din casa MPFM 4, cei doi isi tin la curent fanii de pe retelele de socializare.
(Citeste tot…)

miercuri, septembrie 23rd, 2015

Robert MPFM 5 risca descalificarea

Robert MPFM 5 risca descalificareaRobert, unul dintre noii concurenti MPFM 5 risca sa fie descalificat. Pentru sezonul 5 MPFM s-a facut o campanie mare de recrutare a tinerilor dornici sa-si intalneasca jumatatea in cadrul celui mai iubit realy-show din Romanias. Cu doar cateva zile inainte ca sezonul 5 sa inceapa, publicul a descoperit prin intermediul retelelor de socializare primii concurenti.

(Citeste tot…)

joi, septembrie 10th, 2015