Meniu

Noutati Mireasa pentru fiul meu

Nicolae MPFM 4 a sarit gardul

nicolae mpfm 4 a sarit gardulIn urma cu cateva minute inainte de a incepe emisiunea de la ora 14:00 de astazi, 23 iunie 2015, telespectatorii abonati la antena play au putut vedea cum Nicolae MPFM 4 a sarit gardul. Prima concurenta care a incercat sa il opreasca sa recurga la acest gest extrem a fost Carmen, dar nu a reusit. Imediat au aparut doamna Maria si Catalina dar deja era prea tarziu pentru ca Nicolae sarise gardul.
(Citeste tot…)

marți, iunie 23rd, 2015

Elly ii spune adevarul lui Cristian MPFM 4 – VIDEO

Elly ii spune adevarul lui Cristian MPFM 4 - VIDEOMai e-mailuri trimise catre staff te telespectatori au acuzat-o pe Elly ca in ianuarie, cand a fost in vizita acasa, ar fi pus la cale un plan impreuna cu mama si verisoara ei. Desi tatal lui ei, domnul Ion, stia ca Iuliana, verisoara fiicei lui a fost acasa la ei in aceea zi, fiind ascunsa intr-o alta incapere pentru a nu fi filmata, Elly nu a recunoscut acest lucru. Pe inregistrarea video a galei din 13 iunie 2015 se observa cum Elly MPFM4 iese din camera si se uita inapoi zambind complice. Astazi, intr-o discutie purtata de ea cu Cristian pe Antenaplay, i-a marturisit ca a mintit in gala de ieri, cand a spus ca in camera nu era verisoara ei.
(Citeste tot…)

duminică, iunie 14th, 2015

Elucidarea misterului – au iubit Catalina MPFM 4 si mama ei acelasi barbat?

Elucidarea misterului - au iubit Catalina MPFM 4 si mama ei acelasi barbatIn promoul pentru gala din 6 iunie 2015 se anunta ca atat Catalina MPFM 4 cat si Angela, mama ei proaspat venita in emisiune au iubit acelasi barbat. Intrebata fiind de fostul iubit al fiicei sale, Angela a afirmat: „Este adevarat ca Nelutu, fostul iubit al Catalinei este mai in varsta!” Se pare ca Nelutu are 28 de ani.

Intr-o discutiei cu Elly la una din petreceri, Catalina i-a povestit acesteia despre fostul ei iubit Nelutu ca nu era frumos, iar mama ei i-a interzis sa mai vorbeasca cu el. Intr-o alta discutie la care a luat parte si Bianca, ispita din Insula Iubirii, Catalina MPFM4 a afirmat ca mama ei s-a iubit cu un barbat care era saxofonist.
(Citeste tot…)

vineri, iunie 5th, 2015

Andrada si Cristi MPFM 4 – un nou cuplu?

andrada si cristi mpfm 4 un cupluDupa ce Laurica a parasit competitia Mireasa pentru fiul meu, Andrada si Cristi au fost surprinsi petrecand mai mult timp impreuna. Sustinatorii Andradei par incatanti si si-ar dori ca cei doi sa formeze un cuplu. In momentul de fata, ei vad in Cristi un sprijin pentru Andrada. La petrecerea de aniverasare a Cristianei, s-au distrat si au dansat impreuna, apropierea lor fiind observata atat de concurenti, cat si de cei de afara. Acum, pe buzele tuturor, apare intrebarea: Vor forma Andrada si Cristi un cuplu sau vor ramane la stadiul de simpli prieteni?
(Citeste tot…)

joi, iunie 4th, 2015

Se fac inscrieri pentru Mireasa pentru fiul meu 2015 – 2016, Sezonul 5 MPFM

Se fac inscrieri pentru Mireasa pentru fiul meu 2015 - 2016, Sezonul 5 MPFMInscrierile privind noul sezon Mireasa pentru fiul meu 5 au inceput. Toti cei care doresc sa-si intalneasca jumatatea la MPFM 5 si sa aiba parte de cele mai frumoase experiente, se pot inscrie in noul sezon care va incepe in septembrie 2015. Pentru a va inscrie la MPFM 5 exista doua metode: fie sunati la numarul de telefon 0728.728.913, fie va inscrieti completand formularul de inscrieri de pe siteul oficial.
(Citeste tot…)

miercuri, iunie 3rd, 2015