Acasa | Emisiuni Mireasa pentru fiul meu | Noutati MPFM | Concurenti | Despre blog
topdown

Noutati Mireasa pentru fiul meu

Reactii in premiera in acest show

Odata cu venirea de la munte, vechii concurenti, uniti pacit au inceput atacul asupra Oanei. Cei mai virulenti au fost Constantina si Raymond care au adus cuvinte jignitoare atat acesteia, cat si telespectatorilor care o sustin.
Cei doi erau siguri de locul unu si locul doi din clasament si hotarati sa o elimine pe Oana cu orice pret, i-au propus atat pe ea cat si pe Viorel spre eliminare, desi alti concurenti isi cereau iesirea si totodata au sustinut chiar in Gala de azi ca nu au nimic cu Viorel si doamna Aurica. Lor li s-au alaturat Traian cu mama sa si Corina, dar si Alin cu Daniela, desi aceasta a spus in nenumarate randuri ca nu va vota pe cineva din cuplu, atat timp cat vor fi concurenti singuri in casa.
(Citeste tot…)

Sambata, Martie 8th, 2014

Alin refuza o eventuala relatie cu Silvia

Alin refuza o relatie cu SilviaIeri, pe antenaplay, s-a inregistrat emisiunea de azi 25 februarie 2014 si de miercuri ora 12:00. Azi in timp ce se inregistra cea de miercuri ora 14:00, Alin a afirmat ca nu va forma un cuplu cu Silvia, desi fata s-a aratat interesata de el si de Viorel.
Acesta pare sa nu ii acorde prea multe sanse noii concurente si a spus ca isi doreste cu ardoare sa paraseasca competitia deoarece jumatatea lui este afara.
Din cauza afirmatiilor acestuia, Silvia s-a aratat oarecum deranjata putandu-se citi pe chipul ei ca este afectata, spunand ca Alin nu i-a dat nici macar sansa sa o cunoasca mai bine.
(Citeste tot…)

Marti, Februarie 25th, 2014

Traian si Corina o relatie fara viitor?

Traian si Corina cuplu controversatTraian si Corina formeaza cel mai controversat cuplu din aceasta editie a emisiunii MPFM. La un moment dat, mama lui spunea ca au inceput cu stangul si poate ar fi mai bine sa incheie aceasta relatie.

Faptul ca el a fost cel care a pus punct de mai multe ori si tot el a hotarat sa reia relatia, dar numai la indemnurile tatalui sau, i-au facut pe majoritatea celor din casa, dar si de afara, inclusiv mama Corinei sa creada ca el nu are sentimente adevarate pentru ea. S-au mai adaugat si afirmatiile lui cum ca nu simte nimic pentru ea, dar si gesturile si comportamentul pe care le are in prezenta ei si care dau senzatia ca nu se simte bine in acest cuplu si deabia asteapta un motiv sa se desparta.
(Citeste tot…)

Miercuri, Februarie 5th, 2014

Interviu cu Gabi, fost concurent MPFM 3

1. Buna Gabi! Ce noutati ai pentru noi de la iesirea din competitie? Ce s-a intamplat? Iesisei un om logodit, ai cerut-o pe fosta iubita in direct, la o saptamana ti-ai cerut iesirea pentru a fi cu ea. Cum s-a ajuns aici?

Gabi : Buna. Pot sa spun ca sunt foarte ok din toate punctele de vedere de la iesirea mea din competitia MPFM 3 . Da asa este, iesisem un om logodit cu foarte mari ganduri de casatorie, doar ca ne-am despartit la o luna dupa iesirea mea din casa pentru ca ea este o fire ff sensibila dar si foarte geloasa si posesiva si nu suporta sa vada cum raspund celor care m-au sustinut, in special fetelor (din aceasta cauza mereu se ajungea la certuri si reprosuri), iar eu nu vreau sa merg intr-o relatie unde nu exista incredere, mai ales ca eu niciodata nu i-am dat motive sa prinda neincredere in mine. De aceea am hotarat de comun acord sa ne despartim dar sa ramanem prieteni pentru ca asa mi se pare normal deoarece ne cunoastem de 8ani de zile ca si familiile noaste de altfel..
(Citeste tot…)

Duminica, Ianuarie 12th, 2014