Acasa | Emisiuni Mireasa pentru fiul meu | Noutati MPFM | Concurenti | Despre blog
topdown

Noutati Mireasa pentru fiul meu

Cum s-au distrat concurentii MFPM 4 la Han – Video

Aseara, imediat dupa ingheierea galei, concurentii MPFM 4 au fost anuntati ca vor avea parte de iesire. Inca de la inceputul sezonului 4, foarte multi au declarat ca in weekend merg sa se deistreze la Han. Pentru ca si-au dorit cu totii sa iasa intr-un loc unde sa petreaca, iata ca aseara acestia au avut parte de o iesire la Hanul Drumetului, un club de manele din Bucuresti.
La Han distractia a fost pe masura, dovada fiind si inregistrarile video publicate de sustinatori, care i-au asteptat in club. Mai jos puteti vedea video cum s-au distrat concurentii MPFM 4 la Hanul Drumetului.
(Citeste tot…)

Duminica, Aprilie 19th, 2015

Laurentiu si Marianita din sezonul 3 MPFM s-au despartit

Laurentiu si Marianita din sezonul 3 MPFM s-au despartitLaurentiu si Marianita a fost unul din cuplurile cele mai longevive ale sezonului 3 MPFM. Desi se mutase impreuna in Bucuresti, inca de la iesirea din competitie, iata ca relatia celor doi a durat un an si cateva luni in afara competitiei. Anuntul despartirii celor doi a fost facut chiar de Marianita ieri, 5 aprilie 2015, pe una din retelele de socializare, care nu a dorit sa specifice motivele rupturii de Laurentiu.
(Citeste tot…)

Luni, Aprilie 6th, 2015

SOC! Ana a sarit gardul, parasind competitia MPFM 4

Ana a sarit gardul competitiei MPFM 4Dupa ce saptamana trecuta a rugat telespectatorii sa fie votata pentru pleca din competitie, Ana a fost foarte dezamagita in gala din 28 martie 2015 cand a aflat ca o sa ramana in casa. Ea a izbucnit in lacrimi, plangand in hohote. Cea care a ajutat-o sa isi revina, dupa cum a afirmat chiar ea in emisiunea de luni, a fost matusa ei, care a intrat in casa pentru doua zile.
Desi parea mai linistita la inceputul saptamanii, gestul lui Petru de a sari gardul a tulburat-o din nou, mai ales ca avusese unele discutii in contradictoriu cu acesta.
(Citeste tot…)

Vineri, Aprilie 3rd, 2015

Radu a sarit gardul competitiei MPFM 4

Radu a sarit gardul competitiei MPFM 4Daca la sfarsitul saptamanii trecute cel mai votat dintre concurentii MPFM 4 a sarit gardul, iata ca astazi un alt concurent a recurs la acelasi gest extrem. Spre finalul emisiunii de la ora 14:00, Radu a decis ca este mai bine pentru el sa paraseasca emisiunea, sarind gardul, motivul fiind o cadere nervoasa. In momentul in care baietii au fost chemati pentru a participa la emisiune, Radu era imbracat in pantaloni scurti, de trei sferturi, si a zis ca nu se va schimba. Stafful nu i-a dat voie sa se participe imbracat asa, iar Radu a refuzat sa mai vina in casa fetelor acolo unde se tin emisiunile zilnice.
(Citeste tot…)

Marti, Martie 24th, 2015

Cristian a sarit gardul competitiei MPFM 4

Cristian a sarit gardul comeptitiei MPFM 4Soc in casa MPFM 4. In dupa-amiaza zilei de astazi, 22 martie 2015, unul dintre cei mai iubiti concurenti ai sezonului 4 a sarit gardul. Cristian, caci despre el vorbim, a recurs la un gest extrem, a sarit gardul competitiei. Imediat dupa Cristian a sarit gardul, ceilalti concurenti MPFM 4 a fost foarte afectati. Pe materialul video de mai jos se vede cum Marian plange si Danut care striga foarte tare: “Intoare-te ba inapoi…”. Nu stim ce la facut pe Cristian sa sara gardul, dar aseara, dupa intrarea mamei lui Elly in casa a parut destul de abatut.
(Citeste tot…)

Duminica, Martie 22nd, 2015