Meniu

Noutati Mireasa pentru fiul meu

Aurel si Valentina MPFM5 s-au logodit

Aurel si Valentina MPFM5 s-au logoditAstazi, 21 noiembrie 2015, Aurel si Valentina MPFM 5 au implinit doua luni de cand au format un cuplu. Cei doi indragostiti nu doar ca formeaza cel mai longeviv cuplu, dar astazi Aurel a decis sa o ceara de sotie pe Valentina. Aseara, departe de ochii partenerei, in Casa Baietilor, concurentul a primit un inel de aur din partea unei sustinatoare, cu mesajul clar, sa o ceara in casatorie pe Valentina.
(Citeste tot…)

sâmbătă, noiembrie 21st, 2015

Danut si Carmen MPFM4 s-au despartit

Danut si Carmen MPFM4 s-au despartitDanut si Carmen au format unul dintre cele mai iubite cupluri din sezonul 4 al realy-showului MPFM. Desi initial Carmen nu a intrat in cercul de fete pe care Danut sa le placa, pana la urma cei doi au format un cuplu care incepuse foarte frumos. De-a lungul competitiei cei doi s-au certat si impacat de mai multe ori. Cu aproximativ o luna inainte de finala sezonului 4, cei doi tineri s-au certat si s-au despartit apoi au intrat in conflict cu ceilalti competitori, sfarsind prin a fi eliminati, fara a prinde un loc pe podium sau a beneficia de premii financiare.
(Citeste tot…)

marți, octombrie 27th, 2015

Ionela MPFM 4 insarcinata? Teodor: ,,Am spus ca o sa fie baiat!”

Ionela MPFM4 insarcinataIonela si Teodor au fost unul dintre cele mai sustinute cupluri din sezonul 4 MPFM si care in Finala Mare si-au urmat visul pentru care au intrat in casa, mai exact acela de a se casatori. Intre cei doi se pare ca a fost dragoste la prima vedere, ei formand si cel mai longeviv cuplu din sezonul recent incheiat. Acum, dupa o luna de cand au parasit competitia, cei doi tineri isi doresc sa formeze un rost in viata si sa devina parinti.
(Citeste tot…)

marți, octombrie 6th, 2015

Cosmin a parasit-o pe Crina pentru Cassandra MPFM5

cosmin si crina mpfm 5Robert si Cassandra a fost primul cuplu care s-a format in acest sezon Mireasa pentru fiul meu. A fost dragoste la prima vedere, cel putin asa parea. Lucrurile au luat ulterior o alta intorsatura, cei doi s-au atacat si si-au adresat cuvinte jignitoare. Totul s-a terminat cand Robert a decis sa sara gardul. Cassandra cauta o noua consolare in bratele unui alt concurent si anume Cosmin. Desi forma un cuplu cu Crina, acesta s-a lasat intimidat de avansurile Cassandrei.
(Citeste tot…)

luni, octombrie 5th, 2015

Ce mai fac Marian si Cristiana MPFM4

Ce mai fac Marian si Cristiana MPFM4Desi intre ei exista o diferenta de varsta, diferenta de varsta l-a facut pe Marian sa se gandeasca de doua ori inainte de a forma un cuplu cu cea mai mica fata din competitia MPFM4. Cum sentimentele au fost mult prea puternice, concurentul s-a lasat dus de val si pana la urma a format un cuplu cu Cristiana.

Chiar daca la inceput au avut o relatie cu nabadai, pe parcursul emisiunii, Marian si Cristiana au gasit o cale de a se intelege unul pe celalalt.
(Citeste tot…)

duminică, octombrie 4th, 2015

Robert si Alin au sarit gardul Casei MPFM5

Robert si Alin MPFM5 au sarit gardul caseiAseara, toti baietii au fost in Casa Fetelor si a Mamelor, iar toti concurentii trebuiau sa aiba parte de doua ore fara camere si lavaliere, in schimbul a 5000 de lei din suplimentul pentru Marele Premiu. Robert si Cassandra, primul cuplu format din sezonul 5 si-au adresat mai multe reprosuri.

In timp ce Cassandra statea de vorba cu Valentin, Robert a inceput sa arunce cu incaltamintea spre iubita. Imediat a cerut staffului la camere sa i se deschida poarta pentru a pleca acasa intr-un mod civilizat, fara a sari gardul.
(Citeste tot…)

sâmbătă, octombrie 3rd, 2015