Meniu

Noutati Mireasa pentru fiul meu

Roxana a recurs la un gest neasteptat

Roxana a recurs la un gest neasteptatImediat dupa incheierea emisiunii de la ora 14:00, Roxana a profitat de un moment de neatentie al staffului si celorlalti concurenti MPFM 4 si a iesit pe poarta casei, nemaidorint sa se intoarca. Concurenta a fost foarte afectata dupa ce duminica, iubitul ei, Andrei, care a parasit competitia in acelasi mod, desi chiar ea a recunoscut ca nu va mai fi nimic intre ei afara. Desi celelalte concurente au incercat in repetate randuri sa ii ridice moralul, sa o faca sa lupte pana la final, Roxana a cedat psihic.
(Citeste tot…)

miercuri, aprilie 29th, 2015

Andrei a parasit competitia MPFM 4

Andrei a parasit competitia MPFM 4Andrei, unul dintre concurentii intrati in competitie in luna februarie a parasit competitia, astazi 26 aprilie 2015. Pe parcursul saptamanii trecute acesta a avut mai multe discutii in contradictoriu cu Petru, iar mai apoi cu iubita lui Roxana. Chiar si atunci cand forma un cuplu cu Roxana si-a exprimat dorinta de a pleca. La ultima gala saptamanala, cea din 25 aprilie 2015, Andrei a rugat concurentii sa il nominalizeze, dar plicurile cu nominalizari vor fi deschise abia saptamana care urmeaza.
(Citeste tot…)

duminică, aprilie 26th, 2015

Cum s-au distrat concurentii MFPM 4 la Han – Video

Aseara, imediat dupa ingheierea galei, concurentii MPFM 4 au fost anuntati ca vor avea parte de iesire. Inca de la inceputul sezonului 4, foarte multi au declarat ca in weekend merg sa se deistreze la Han. Pentru ca si-au dorit cu totii sa iasa intr-un loc unde sa petreaca, iata ca aseara acestia au avut parte de o iesire la Hanul Drumetului, un club de manele din Bucuresti.
La Han distractia a fost pe masura, dovada fiind si inregistrarile video publicate de sustinatori, care i-au asteptat in club. Mai jos puteti vedea video cum s-au distrat concurentii MPFM 4 la Hanul Drumetului.
(Citeste tot…)

duminică, aprilie 19th, 2015

Laurentiu si Marianita din sezonul 3 MPFM s-au despartit

Laurentiu si Marianita din sezonul 3 MPFM s-au despartitLaurentiu si Marianita a fost unul din cuplurile cele mai longevive ale sezonului 3 MPFM. Desi se mutase impreuna in Bucuresti, inca de la iesirea din competitie, iata ca relatia celor doi a durat un an si cateva luni in afara competitiei. Anuntul despartirii celor doi a fost facut chiar de Marianita ieri, 5 aprilie 2015, pe una din retelele de socializare, care nu a dorit sa specifice motivele rupturii de Laurentiu.
(Citeste tot…)

luni, aprilie 6th, 2015

SOC! Ana a sarit gardul, parasind competitia MPFM 4

Ana a sarit gardul competitiei MPFM 4Dupa ce saptamana trecuta a rugat telespectatorii sa fie votata pentru pleca din competitie, Ana a fost foarte dezamagita in gala din 28 martie 2015 cand a aflat ca o sa ramana in casa. Ea a izbucnit in lacrimi, plangand in hohote. Cea care a ajutat-o sa isi revina, dupa cum a afirmat chiar ea in emisiunea de luni, a fost matusa ei, care a intrat in casa pentru doua zile.
Desi parea mai linistita la inceputul saptamanii, gestul lui Petru de a sari gardul a tulburat-o din nou, mai ales ca avusese unele discutii in contradictoriu cu acesta.
(Citeste tot…)

vineri, aprilie 3rd, 2015