Acasa | Emisiuni Mireasa pentru fiul meu | Noutati MPFM | Concurenti | Despre blog
topdown

Noutati Mireasa pentru fiul meu

Mihail nu mai este concurent MPFM

Mihail nu mai este concurent MPFMA venit hotarat si cu gandul de a-si gasi sufletul pereche. Dupa ce a vazut-o pe Carmen, cei doi pareau ca sunt pe aceeasi lungime de unda si vor forma un cuplu in scurt timp. In emisiunea de ieri de la ora 12:00, a anuntat ca isi doreste cu ardoare sa paraseasca cat mai repede competitia. El a invocat mai multe nemultumiri, dar cea mai importanta a fost cea legata de propria sanatate si faptul ca nu a terminat anumite lucruri in afara.
Mihail a acuzat sangerari din nas de cateva zile si faptul ca nu isi mai gaseste locul in casa.A fost aproape la un pas sa sara gardul, dar in cele din urma s-a razgandit.
(Citeste tot…)

Miercuri, Septembrie 24th, 2014

Grigore si Mariana invitati la Antena Stars

Grigore si Mariana la Antena StarsUnul dintre cele mai indragite cupluri din sezonul 3 si totodata unul din cele doua cupluri care au facut nunta in Marea Finala Mireasa Pentru Fiul Meu, Grigore si Mariana, au fost astazi invitati la emisiunea Star Matinal, de pe Antena Stars.
Intrebati cum a fost sa stea inchisi in casa, stiind ca nu vor mai sta aproape de familie si in plus vor fi filmati 24 din 24 de ore, Grigore a afirmat ca dorea sa faca o schimbarea in viata lui in ceea ce priveste planul sentimental pentru ca statea rau cu dragostea, iar acum nu regreta ca a facut aceasta alegere, desi a fost foarte greu.
(Citeste tot…)

Luni, Septembrie 15th, 2014

Constantina Mireasa Sezonului 3

Constantina Mireasa Sezonului 3In tabloul final Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 3 au ajuns sase concurenti: Constantina, Raymond, Andrei, Cristina, Oana si Mariana. Chiar in seara Marii Finale din 30 august au fost eliminati pe rand Laur, in urma nominalizarilor facute de cei ramasi in casa si Grigore in urma voturilor primite din partea telespectatorilor.
Clasamentul in ceea ce priveste fetele a aratat astfel: locul 4 Mariana (10%), locul 3 Cristina (12,2%), locul 2 Oana (14,3%), iar locul 1 si cea care a obtinut si tutlul de Mireasa sezonul 3 a fost Constantina care a fost votata in proportie de 22,2%.
(Citeste tot…)

Duminica, August 31st, 2014

Mariana si Grigore Dj la radio MPFM 13 iulie 2014

Mariana si Grigore dj 13 iulie 2014Astazi, 13 iulie 2014, a venit randul lui Grigore si al Mariane la ora de Dj de la Radio MPFM. Cei doi concurenti au avut parte de incurajari atat din partea sustinatorilor celorlati cat si a sustinatorilor lor. Acestia i-au cerut lui Grigore sa fie mai matur, sa nu se mai prosteasca si sa isi supere iubita.
Printre persoanele care au intrat in direct s-a numarat Adina, sora lui Grigore. Aceasta i-a transmis fratelui ca tine legatura cu mama Marianei, dar doreste ca fratele sau sa isi schimbe atitudinea, sa fie mai matur, asa cum este afara si sa faca cerere la staf pentru a fi lasat sa participe la nunta sa.
(Citeste tot…)

Duminica, Iulie 13th, 2014

Replici dure intre Andrei si Mirela

Replici dure intre Andrei si MirelaIn primul material de astazi s-a aratat cand psihologul Ioana Tanase a venit luni in Casa MPFM pentru o discutie cu concurentii. Andrei a refuzat sa participe la activitatea propusa de doamna psiholog, iar in urma acestui refuz, Andrei a fost pedepsit de staf, neavand voie sa vina in casa fetelor.
Cat timp a fost pedepsit, Andrei a ales sa faca un desen cu chipul Cristinei, pe care l-am vazut in emisiunea de ieri.
(Citeste tot…)

Miercuri, Iulie 9th, 2014