Acasa | Emisiuni Mireasa pentru fiul meu | Noutati MPFM | Concurenti | Despre blog
topdown

Noutati Mireasa pentru fiul meu

Grigore si Mariana invitati la Antena Stars

Grigore si Mariana la Antena StarsUnul dintre cele mai indragite cupluri din sezonul 3 si totodata unul din cele doua cupluri care au facut nunta in Marea Finala Mireasa Pentru Fiul Meu, Grigore si Mariana, au fost astazi invitati la emisiunea Star Matinal, de pe Antena Stars.
Intrebati cum a fost sa stea inchisi in casa, stiind ca nu vor mai sta aproape de familie si in plus vor fi filmati 24 din 24 de ore, Grigore a afirmat ca dorea sa faca o schimbarea in viata lui in ceea ce priveste planul sentimental pentru ca statea rau cu dragostea, iar acum nu regreta ca a facut aceasta alegere, desi a fost foarte greu.
(Citeste tot…)

Luni, Septembrie 15th, 2014

Constantina Mireasa Sezonului 3

Constantina Mireasa Sezonului 3In tabloul final Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 3 au ajuns sase concurenti: Constantina, Raymond, Andrei, Cristina, Oana si Mariana. Chiar in seara Marii Finale din 30 august au fost eliminati pe rand Laur, in urma nominalizarilor facute de cei ramasi in casa si Grigore in urma voturilor primite din partea telespectatorilor.
Clasamentul in ceea ce priveste fetele a aratat astfel: locul 4 Mariana (10%), locul 3 Cristina (12,2%), locul 2 Oana (14,3%), iar locul 1 si cea care a obtinut si tutlul de Mireasa sezonul 3 a fost Constantina care a fost votata in proportie de 22,2%.
(Citeste tot…)

Duminica, August 31st, 2014

Mariana si Grigore Dj la radio MPFM 13 iulie 2014

Mariana si Grigore dj 13 iulie 2014Astazi, 13 iulie 2014, a venit randul lui Grigore si al Mariane la ora de Dj de la Radio MPFM. Cei doi concurenti au avut parte de incurajari atat din partea sustinatorilor celorlati cat si a sustinatorilor lor. Acestia i-au cerut lui Grigore sa fie mai matur, sa nu se mai prosteasca si sa isi supere iubita.
Printre persoanele care au intrat in direct s-a numarat Adina, sora lui Grigore. Aceasta i-a transmis fratelui ca tine legatura cu mama Marianei, dar doreste ca fratele sau sa isi schimbe atitudinea, sa fie mai matur, asa cum este afara si sa faca cerere la staf pentru a fi lasat sa participe la nunta sa.
(Citeste tot…)

Duminica, Iulie 13th, 2014

Replici dure intre Andrei si Mirela

Replici dure intre Andrei si MirelaIn primul material de astazi s-a aratat cand psihologul Ioana Tanase a venit luni in Casa MPFM pentru o discutie cu concurentii. Andrei a refuzat sa participe la activitatea propusa de doamna psiholog, iar in urma acestui refuz, Andrei a fost pedepsit de staf, neavand voie sa vina in casa fetelor.
Cat timp a fost pedepsit, Andrei a ales sa faca un desen cu chipul Cristinei, pe care l-am vazut in emisiunea de ieri.
(Citeste tot…)

Miercuri, Iulie 9th, 2014

Interviu cu Diana MPFM 3

interviu cu diana mpfm 31. Buna, Diana! Cum este viata in afara competitiei? Care sunt reactiile oamenilor de pe strada
atunci cand te vad?

Buna! Viata mea afara este foarte frumoasa si linistita,ma vad toata ziua cu prietenii mei,inclusiv cu Iulia, cu care si lucrez! Reactia oamenilor pe strada este una pozitiva si imi pare foarte bine atunci cand ma opreste cineva si ma intreaba cum a fost pt ca sunt o fire sociabila si imi place tare mult sa socializez!

2. Iti pare rau ca nu ai ajuns in Marea Finala?

Nu, mi-ar fi parut rau daca as fi fost acolo langa cineva si nu as fi ajuns,atunci da,dar avand in vedere ca este o emisiune pt cupluri, sau cel putin asa inca vreau sa cred…
nu imi pare rau ca nu am ajuns in finala….
(Citeste tot…)

Duminica, Iulie 6th, 2014