Acasa | Emisiuni Mireasa pentru fiul meu | Noutati MPFM | Concurenti | Despre blog
topdown

Noutati Mireasa pentru fiul meu

Radu a sarit gardul competitiei MPFM 4

Radu a sarit gardul competitiei MPFM 4Daca la sfarsitul saptamanii trecute cel mai votat dintre concurentii MPFM 4 a sarit gardul, iata ca astazi un alt concurent a recurs la acelasi gest extrem. Spre finalul emisiunii de la ora 14:00, Radu a decis ca este mai bine pentru el sa paraseasca emisiunea, sarind gardul, motivul fiind o cadere nervoasa. In momentul in care baietii au fost chemati pentru a participa la emisiune, Radu era imbracat in pantaloni scurti, de trei sferturi, si a zis ca nu se va schimba. Stafful nu i-a dat voie sa se participe imbracat asa, iar Radu a refuzat sa mai vina in casa fetelor acolo unde se tin emisiunile zilnice.
(Citeste tot…)

Marti, Martie 24th, 2015

Cristian a sarit gardul competitiei MPFM 4

Cristian a sarit gardul comeptitiei MPFM 4Soc in casa MPFM 4. In dupa-amiaza zilei de astazi, 22 martie 2015, unul dintre cei mai iubiti concurenti ai sezonului 4 a sarit gardul. Cristian, caci despre el vorbim, a recurs la un gest extrem, a sarit gardul competitiei. Imediat dupa Cristian a sarit gardul, ceilalti concurenti MPFM 4 a fost foarte afectati. Pe materialul video de mai jos se vede cum Marian plange si Danut care striga foarte tare: “Intoare-te ba inapoi…”. Nu stim ce la facut pe Cristian sa sara gardul, dar aseara, dupa intrarea mamei lui Elly in casa a parut destul de abatut.
(Citeste tot…)

Duminica, Martie 22nd, 2015

Mirela Boureanu Vaida a nascut

mirela boureanu vaida a nascutAstazi, 20 februarie 2015, Mirela Boureanu Vaida este in al noualea cer! Prezentatoarea Tv a reality show-ului Mireasa Pentru Fiul Meu a devenit mama, in jurul orei 8:00, dupa ce a adus pe lume o fetita sanatoasa si frumoasa foc. Fetita va purta numele Carla Maria, desi Mirela dorea ca numele sa fie Elena a tinut cont de dorinta soacrei.
(Citeste tot…)

Vineri, Februarie 20th, 2015

Cristian si Elly au incalcat regulamentul MPFM 4?!

Cristian si Elly au incalcat regulamentul MPFM 4Astazi, 19 februarie 2015, dupa partea a doua a emisiunii de la ora 14:00, cuplurile din casa au avut ocazia de a merge la Targul de Nunti, tinut la Romexpo. Acolo acestia au avut ocazia sa isi aleaga costumul de mire, respectiv rochia de mireasa. De acolo nu au lipsit si foarte multi sustinatori care au venit pentru a-si vedea favoritii, dar si fosti concurenti in actualul sezon MPFM 4, printre care Catalin.
(Citeste tot…)

Joi, Februarie 19th, 2015

Liviu a parasit competitia MPFM 4

Liviu a parasit competitia MPFM 4Saptamana trecuta intrau in competitie opt concurenti dorni de a-si gasi jumatatea. Dupa doar o saptamana petrecuta in casa alaturi de vechii concurenti, Liviu a spus adio competitiei MPFM 4. Comisia de Decizie a emisiunii a luat o hotarare mai mult sau mai putin ciudata, ca Liviu sa parareasca competitia.
Intrebat daca se astepta la aceasta decizie, concurentul a afirmat ca da, se astepta deoarece nu a fost implicat in prea multe subiecte. “Am simtit asta, am avut un feeling ca o sa plec“, a spus Liviu imediat dupa ce a aflat ca in aceasta seara va trebui sa isi faca bagajul si sa paraseasca competitia.
(Citeste tot…)

Sambata, Februarie 14th, 2015