Meniu

Noutati Mireasa pentru fiul meu

Ionut si Loredana MPFM 5 s-au casatorit

Loredana si Ionut MPFM 5 s-au casatoritLoredana si Ionut MPFM 5 au iesit din casa in urma cu o luna, iar acum au facut marele pas. Chiar daca aproape nimeni nu le dadea nicio sansa ca vor fi impreuna si dupa iesirea din competitie, astazi 23 iulie 2016, Loredana si Ionut s-au casatorit civil. Dorind sa impartaseasca marele eveniment cu cei care i-au sustinut de-a lungul competitiei, Ionut si Loredana MPFM 5 s-au fotografiat in fata Starii Civile din Voluntari.
(Citeste tot…)

sâmbătă, iulie 23rd, 2016

Lavinia a castigat masina pusa in joc in sezonul 5 MPFM

Lavinia MPFM 5 a castigat masinaDupa mai bine de 3 zile si 2 ore, Lavinia a castigat masina pusa in joc in sezonul 5. La startul probei pentru masina pusa in joc in sezonul 5 MPFM au participat 15 concurenti. Pe parcurs o mare parte dintre ei au fost eliminati, in timp ce cativa au renuntat de buna voie.

Sase dintre cei ramasi au intrat in proba finala, una extrem de dura ce a presupus rezistenta fizica si psihica, trebuind sa stea cu cel putin o palma pe masina, fara sa se sprijine sau sa atinga masina cu o alta parte a corpului si nici sa doarma langa masina sau sa isi atinga vreun coechipier.
(Citeste tot…)

joi, iulie 7th, 2016

Loredana si Ionut MPFM 5 au parasit competitia

Loredana si Ionut mpfm5 au parasit competitiaUnul dintre cele mai iubite cupluri din sezonul 5 MPFM a recurs la un gest extrem. Loredana si Ionut MPFM 5 formeaza un cuplu de cateva luni. Nu cu mult timp in urma cei doi s-au logodit. Odata cu apropierea finalei din 27 august 2016, tot mai multe e-mailuri au ajuns pe adresa emisiunii in care Ionut era catalogat ca fiind o persoana violenta. Chiar fosta lui iubita, Andreea, a facut anumite dezvaluiri care nu ii faceau onoare.
(Citeste tot…)

joi, mai 26th, 2016

Oana MPFM 5 este insarcinata

oana mpfm 5 este insarcinataOana si Cosmin, unul dintre cele mai iubite cupluri MPFM 5, isi duc mai departea povestea de iubire inceputa in concurs. Cei doi indragostiti s-au logodit in cadrul competitiei in urma cu cateva luni, iar pe zi ce trece par din ce in ce mai fericiti, depasind cu brio momentele mai grele.
(Citeste tot…)

sâmbătă, mai 14th, 2016

Andrada si Cristi MPFM 4 s-au despartit

Andrada si Cristi MPFM 4 s-au despartitVeste trista pentru sustinatorii unuia dintre cele mai iubite cupluri ale sezonului 4 MPFM. Andrada si Cristi MPFM 4 au fost unul dintre cele mai controversate cupluri MPFM 4 a decis sa se desparta. Cei doi s-au despartit, iar anuntul a fost facut chiar de fosta concurenta pe pagina personala de facebook.
(Citeste tot…)

sâmbătă, martie 19th, 2016

Interviu in exclusivitate cu Nicolae si Catalina, fosti concurenti MPFM 4

Interviu cu Nicolae si Catalina1. Buna, Catalina! A trecut ceva timp de cand n-am mai aflat nimic despre voi. Oamenii vor sa stie, de exemplu, cum decurge casnicia voastra dupa nunta din Marea Finala?
Buna, casnicia noastra decurge minunat. Am cel mai minunat sot, prieten, confident etc. Nicolae e totul pentru mine, iar cei care doresc sa afle mai multe despre noi pot intra pe pagina noastra Stan Catalina si Nicolae.

2. Unde locuiti si in ce relatie esti cu doamna Maria, soacra ta?
Deocamdata suntem in Italia, cu soacra ma inteleg bine.
(Citeste tot…)

duminică, februarie 21st, 2016