Acasa | Emisiuni Mireasa pentru fiul meu | Noutati MPFM | Concurenti | Despre blog
topdown

Noutati Mireasa pentru fiul meu

Mirela Boureanu Vaida a nascut

mirela boureanu vaida a nascutAstazi, 20 februarie 2015, Mirela Boureanu Vaida este in al noualea cer! Prezentatoarea Tv a reality show-ului Mireasa Pentru Fiul Meu a devenit mama, in jurul orei 8:00, dupa ce a adus pe lume o fetita sanatoasa si frumoasa foc. Fetita va purta numele Carla Maria, desi Mirela dorea ca numele sa fie Elena a tinut cont de dorinta soacrei.
(Citeste tot…)

Vineri, Februarie 20th, 2015

Cristian si Elly au incalcat regulamentul MPFM 4?!

Cristian si Elly au incalcat regulamentul MPFM 4Astazi, 19 februarie 2015, dupa partea a doua a emisiunii de la ora 14:00, cuplurile din casa au avut ocazia de a merge la Targul de Nunti, tinut la Romexpo. Acolo acestia au avut ocazia sa isi aleaga costumul de mire, respectiv rochia de mireasa. De acolo nu au lipsit si foarte multi sustinatori care au venit pentru a-si vedea favoritii, dar si fosti concurenti in actualul sezon MPFM 4, printre care Catalin.
(Citeste tot…)

Joi, Februarie 19th, 2015

Liviu a parasit competitia MPFM 4

Liviu a parasit competitia MPFM 4Saptamana trecuta intrau in competitie opt concurenti dorni de a-si gasi jumatatea. Dupa doar o saptamana petrecuta in casa alaturi de vechii concurenti, Liviu a spus adio competitiei MPFM 4. Comisia de Decizie a emisiunii a luat o hotarare mai mult sau mai putin ciudata, ca Liviu sa parareasca competitia.
Intrebat daca se astepta la aceasta decizie, concurentul a afirmat ca da, se astepta deoarece nu a fost implicat in prea multe subiecte. “Am simtit asta, am avut un feeling ca o sa plec“, a spus Liviu imediat dupa ce a aflat ca in aceasta seara va trebui sa isi faca bagajul si sa paraseasca competitia.
(Citeste tot…)

Sambata, Februarie 14th, 2015

Petru si Ana formeaza un cuplu

Petru si Ana formeaza un cupluLa intrarea in competite Petru a spus inca din platou ca a intrat pentru una din fetele singure intrate la inceput in concurs. In timpul petrecerii care a avut loc chiar in prima seara cand a intrat in casa, acesta si-a indreptat atentia spre Roxana, ba chiar a avut si o discutie cu concurenta. A doua zi le spunea celorlalti baieti ca atunci cand a plecat de acasa vecinii l-au sfatuit sa lupte pentru a o cuceri pe Roxana, dar acum ca a cunoscut-o nu a existat acea chimie intre ei.
Desi se parea ca Petru nu este atras de Roxana, altele au fost motivele pentru care si-a indreptat atentia catre o alta fata. Concurentul s-a retras dupa ce a aflat ca Roxana il place pe Radu.
(Citeste tot…)

Joi, Februarie 12th, 2015

Cristiana si Marian s-au logodit – 7 februarie 2015

Cristiana si Marian s-au logoditIeri, 7 februarie 2015, un nou cuplu s-a logodit in casa Mireasa Pentru Fiul Meu. Este vorba despre Cristiana si Marian. Dupa ce concurentul a primit un inel de logodna de la sustinatori, a anuntat ca se va logodi cu iubita lui doar atunci cand va simti acest lucru.
Iata ca Marian nu a stat prea mult pe ganduri si, aseara, dupa ce in casa au intrat noii concurenti, el a ales sa faca pasul cel mare. Raspunsul Cristianei la cererea de logodna a fost un “DA” apasat, fara ca ea sa stea prea mult pe ganduri.
(Citeste tot…)

Duminica, Februarie 8th, 2015