Meniu

Noutati Mireasa pentru fiul meu

Cristiana, fosta concurenta MPFM 4, a devenit mamica

cristiana si marian mpfm 4Marian si Cristiana, unul dintre cele mai iubite cupluri din sezonul 4 MPFM, sunt in culmea fericirii! Chiar daca nimeni nu le dadea nicio sansa de a ramane impreuna pentru mult timp in afara competitiei, datorita diferentei de varsta, cei doi formeaza o familie fericita. Cristiana a adus pe lume un baietel perfect sanatos. Mesajul pe care fosta concurenta MPFM4 l-a scris pe una dintre retelele de socializare este de-a dreptul emotionant.
(Citeste tot…)

sâmbătă, decembrie 31st, 2016

Trei concurenti MPFM 6 au sarit gardul

trei baieti mpfm 6 au sarit gardul caseiSituatie soc in casa MPFM in ultima zi a anului 2016. Dupa ce in cursul acestei saptamani Maria a sarit gardul si a parasit competitia la cateva zile dupa ce formase oficial un cuplu cu Petru, astazi au urmat-o alti trei concurenti. Este vorba despre Petru, Danut si Ali. Daca Petru si Danut au mai spus ca vor sa plece, plecarea lui Ali i-a luat prin surprindere pe toti.
(Citeste tot…)

sâmbătă, decembrie 31st, 2016

Raymond si Constantina MPFM 3 s-au despartit

raymond si constantinaDupa mai bine de trei ani de iubire, Constantina si Raymond, castigatori ai sezonului 3 MPFM, au decis sa mearga pe drumuri separate in viata. Cei doi formau un cuplu din 15 octombrie 2013. Raymond a fost cel care a anuntat printr-un mesaj postat pe Facebook ca s-a despartit de Constantina. Anuntul i-a intristat pe sustinatorii care le-au fost alaturi in tot acest timp.
(Citeste tot…)

sâmbătă, decembrie 10th, 2016

Primele cupluri MPFM 6

primele cupluri mpfm 6

Editia cu numarul sase a celui mai urmarit reallty-show a inceput sambata. Opt fete si cincisprezece baieti au intrat in casa MPFM sezon 6 cu gandul de a-si gasi jumatatea. Inca din prima seara, o parte dintre baieti au putut relationa cu fetele pentru cateva minute.

Astazi, Iulia MPFM 6 si-a aniversat ziua de nastere, iar fetele au trebuit sa aleaga in unanimitate trei baieti care sa vina la petrecere si sa cunoasca mai bina fetele. Fetele i-au ales pe Mihai, Ciprian si Andrei.
(Citeste tot…)

luni, septembrie 5th, 2016

Adriana este Mireasa Sezonului 5 MPFM

Sezonul 5 Mireasa Pentru Fiul Meu a inceput pe 5 septembrie 2015. Dea lungul celor aproape 358 de zile ale editiei cu numarul cinci a celui mai iubit really-show din Romania, cuvintele, supararile, lacrimile si bucuriile lor au intrat in casele telespectatorilor.

A fost unul dintre dintre cele mai grele sezoane, iar acest lucru se poate observa si in numarul celor care au trecut pragul casei, mai exact 15 fete, 22 de baieti si 4 mame.
(Citeste tot…)

duminică, august 28th, 2016

Ionut si Loredana MPFM 5 s-au casatorit

Loredana si Ionut MPFM 5 s-au casatoritLoredana si Ionut MPFM 5 au iesit din casa in urma cu o luna, iar acum au facut marele pas. Chiar daca aproape nimeni nu le dadea nicio sansa ca vor fi impreuna si dupa iesirea din competitie, astazi 23 iulie 2016, Loredana si Ionut s-au casatorit civil. Dorind sa impartaseasca marele eveniment cu cei care i-au sustinut de-a lungul competitiei, Ionut si Loredana MPFM 5 s-au fotografiat in fata Starii Civile din Voluntari.
(Citeste tot…)

sâmbătă, iulie 23rd, 2016